iPhone 5 se već množi

poruka: 166
|
čitano: 24.164
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 se već množi".
14 godina
neaktivan
Re: iPhone 5 se već množi

Pa vise manje se sve zna 

http://www.theverge.com/2012/8/28/3271017/iphone-5-rumors

Za mene ce biti veliko razocaranje.. {#} 

 -- http://goo.gl/RylEA Salim se.
17 godina
iPhone 5 se već množi

Za mene nece...{#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Slazem se s tobom Soapy kaj se tice procesora, jer 5% igrica koristi 2 jezgre, a 4 jezgre su marketing i nista vise.

Kaj se tice AOS-a, nije istina da je besplatan. Svi placaju Googlu za stavljanje istog na svoje uredjaje.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Slazem se s tobom Soapy kaj se tice procesora, jer 5% igrica koristi 2 jezgre, a 4 jezgre su marketing i nista vise.

Kaj se tice AOS-a, nije istina da je besplatan. Svi placaju Googlu za stavljanje istog na svoje uredjaje.

Nisam ni rekao da je besplatan, ali ipak kod Androida dobiješ gotov OS kojeg treba prilagodit za rad, a iOS je kompletno napravljen od strane Applea.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nekako su nesigurni za NFC...

Da li se zna koliko cemo mi balkanci morati cekati od predstavljanja do prodaje? Tjedan dana, mjesec dana? Pola godine?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 11:01 (SupremeCommander).
12 godina
protjeran
Soapy kaže...
Par stvari. Aplikacija za iOS je još daleko više nego za android (oko 450k na androidu i 600k na iOSu). Koji je OS bolji je čisto subjektivna rasprava. Na youtubeu netko će hvaliti iOS, netko će hvaliti Android. Meni osobno bolje paše iOS, tebi Android. Kraj priče. Zatim hardver, većinom marketinški trik. Nabiju ti četverojezgreni procesor da bi se uređaj u radu ponašao isto kao i onaj sa jednojezgrenim procesorom. 90% korisnika ne zanima niti zna koji procesor ima. Uređaji na iOS-u rade bez laga, a na androidu ima dosta jeftinih uređaja na kojima se osjeti lag. Jedna stvar koju ljudi zaboravljaju je ta da kada kupuješ iPhone ti ujedno plaćaš i iOS. Kada kupuješ uređaj sa androidom tu je već druga priča pošto je Android open source i proizvođać od kojeg kupuješ uređaj mora samo prilagoditi OS, dok kod iPhone-a Apple je taj koji radi kompletno na OSu. Veličina ekrana, ponovno subjektivna stvar. Pa meni iPhone već lagano smeta u džepu, ne mogu si ni zamislit nosit nešto od 4,3" u džepu. Što se mene tiče, sve preko 4" mi ne paše. Sj* apple? Pa apple ima prihode kao nikad prije, a iPhone 5 još nije ni izašao. A tu je još i iPad mini. Tužbe su čist marketing ako se mene pita. Milijarda više manje i za jedne i za druge. Malo aplikacija podržava retinu? Ja čim vidim aplikaciju koja ne podržava retinu brišem ju, a vjeruj mi, malo je takvih. Velika, velika većina podržava retinu (izuzev starih aplikacija koje se više ni ne updateaju, ali njih se ni ne isplati preuzimati).

gledas stare podatke: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Play

http://www.appbrain.com/stats/number-of-android-apps (u najgorem slucaju 500 000 jer Google cisti lose aplikacije sto nisam ni znao)

sto se youtube clipova tice, to su nezavisne recenzije u kojima se po meni vrlo fer ocjenjuje sve, i daju se i bodovi appleu ali i androidu. cinjenica je da i mnogi iOS fanovi tvrde da je Android OS napredniji u ovom trenutku.

hardver nije marketinski trik - android OS ima podrsku za real hardversko ubrzanje, druga je stvar sto to jos nije do kraja iskoristeno ali razlika se osjeti u nekim domenama primjene (igre i sl.). uostalom, sto fali da dobijes dve jezgre vise za manje novaca ili isti broj jezgri za 2x manje novaca)

glupo je usporedjivati jeftine uredjaje sa skupim uredjajem. usporedjuj jabuke i jabuke a tu je Android bolji i hardverom, ne samo softverom.

dao sam ti podatke gdje Samsung ima 4x vece prihode od Applea u prosloj godini, profit je bio nesto manji doduse, ali to se ove godine vec promijenilo i vidjet ces da ce na kraju Samsung biti i profitom jaci. Kapital je takodjer daleko veci. To sto Apple ima njegov je problem.

nije apple los da se razumijemo, retina je recimo super inovacija (mada vjerojatno ni to nije njihovo ali nema veze) ali android je bolji u ovom trenutku (i Samsung kao proizvodjac hardvera) a macbook pro retina kosta skoro 20 tisuca kuna, za razliku u rezoluciji ne dam 4x vise para. za broj aplikacija koje je podrzavaju nisam siguran da je tako kako kazes.  iskreno nisam u detalje gledao ali provjerit cu pa ti javit , vazno je da bitne aplikacije podrzavaju, inace stvar nema smisla.

ali sve ovo izgleda tesko pada fanboyevima kao onome gore

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 11:26 (F1-IVO).
14 godina
iPhone 5 se već množi

ja sam imao u kuci 3 iphonea,od obje sestre i popi*dio sam svaki put kada mi je jedna rekla da joj stavim nove pjesme....'slika' inposibruuuuu

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
iPhone 5 se već množi
Moze se uploadat slika iz safarija direktno i moze otvarati mkv. Kaj tebe muci baja?? Lazes ili dezinformiras iz vlastitog neznanja i onda jos i vrijedjas. A ti ispod njega sto ne znas kako staviti mp3 na ajfon i jos se hvalis s time... Nemam rijeci. Ako ti sestra ima vise od 10 godina i malo bolje genetsko naslijedje, znat ce sama.
Otvaranje mkv fajla Otvaranje mkv fajla
Jel o ovom smeću govoriš. Uši mi krvare. Jel o ovom smeću govoriš. Uši mi krvare.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:07 (Ezio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prodajem masu laptopa
15 godina
Meni radi:P
17 godina
odjavljen

I ko je sad lud. Ajde downloadaj mp3 sa zippysharea npr

Youtube web neću spominjat, nema konkretne aplikacije, iPad je još i ok kakva je na Phonu. 

Prodajem masu laptopa
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 21:09 (Baja 001).
12 godina
protjeran
http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/08/hidpi-and-retina-display-support.html
nije lijepo lagati, zar ne? Cak niti Adobe ne podrzava svojim paketima jos Retinu a kamoli neke manje tvrtke i aplikacije. A hebes tu retinu ako nema aplikacija. Spremaju se, no cinjenica je da je podrska zasad slaba.
12 godina
protjeran
Soapy kaže...
Par stvari. Aplikacija za iOS je još daleko više nego za android (oko 450k na androidu i 600k na iOSu). Koji je OS bolji je čisto subjektivna rasprava. Na youtubeu netko će hvaliti iOS, netko će hvaliti Android. Meni osobno bolje paše iOS, tebi Android. Kraj priče. Zatim hardver, većinom marketinški trik. Nabiju ti četverojezgreni procesor da bi se uređaj u radu ponašao isto kao i onaj sa jednojezgrenim procesorom. 90% korisnika ne zanima niti zna koji procesor ima. Uređaji na iOS-u rade bez laga, a na androidu ima dosta jeftinih uređaja na kojima se osjeti lag. Jedna stvar koju ljudi zaboravljaju je ta da kada kupuješ iPhone ti ujedno plaćaš i iOS. Kada kupuješ uređaj sa androidom tu je već druga priča pošto je Android open source i proizvođać od kojeg kupuješ uređaj mora samo prilagoditi OS, dok kod iPhone-a Apple je taj koji radi kompletno na OSu. Veličina ekrana, ponovno subjektivna stvar. Pa meni iPhone već lagano smeta u džepu, ne mogu si ni zamislit nosit nešto od 4,3" u džepu. Što se mene tiče, sve preko 4" mi ne paše. Sj* apple? Pa apple ima prihode kao nikad prije, a iPhone 5 još nije ni izašao. A tu je još i iPad mini. Tužbe su čist marketing ako se mene pita. Milijarda više manje i za jedne i za druge. Malo aplikacija podržava retinu? Ja čim vidim aplikaciju koja ne podržava retinu brišem ju, a vjeruj mi, malo je takvih. Velika, velika većina podržava retinu (izuzev starih aplikacija koje se više ni ne updateaju, ali njih se ni ne isplati preuzimati).

http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/08/hidpi-and-retina-display-support.html

nije lijepo lagati, zar ne? Cak niti Adobe ne podrzava svojim paketima jos Retinu a kamoli neke manje tvrtke i aplikacije. A hebes tu retinu ako nema aplikacija. Spremaju se, no cinjenica je da je podrska zasad slaba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 11:27 (F1-IVO).
13 godina
eroticus kaže...

Čovječe o ćemu ti pričaš? Ovaj tvoj link govori o retini za MacBook Pro. {#} Na iPhoneu je velika većina (od novijih sigurno 99%) aplikacija s podrškom za retinu. Ponavljam, aplikacija koja ne podržava retinu ne valja ni pol posto. Jedina aplikacija koju sam ja imao, a nije imala retinu je bila Mireo Don't Panic, ali su pred par mjeseci uveli.

17 godina
odjavljen
iPhone 5 se već množi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice