iPhone 5 se već množi

poruka: 166
|
čitano: 24.170
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 se već množi".
13 godina
neaktivan
Re: iPhone 5 se već množi
CyberDemonVZ kaže...

Sto bi bilo lose? To je genijalno za njih! Ako mogu "musti" korisnike, a oni dalje kupuju i zadovljni su uredjaima - super! Win - win situacija.

Ja samo kazem da ga ja necu kupiti jer ocito imaju jako, jako pogresan omjer cijena/kvaliteta.

Osim ako kazes da je iPhone kvalitetom (hardver + softver + dodaci) 8-9 puta bolji od prosjecnog Samsunga?

(Toliko im je ukupna veca zarada po komadu - Samsung je prodao vise uredjaja, a zarada mu je 7 puta manja!).

Ok, iPhone - metal+staklo, Samsung plastika

iOS, manje rusenja i gladje izvodjenje od Androida. (makar su s Jelly Beanom dostigli a ponegdje i prestigli iOS)

Apple - bolja reklama, "hype" i promocija od Samsunga (sad im se Samsung jako priblizio u tome)

I onda Apple ima toliko vecu zaradu. Po meni nije vrijedno.

Al svako odlucuje za sebe.

Protiv samog uredjaja ja nema ama bas nista! Ganijalan mobitel! Da nije izasao prvi iPhone Microsoft bi jos sad imao PDA-eve sa olovcicama i crno bijelim ekranima. :)

Naravno da nema ništa loše u mužnji, ali to ne bih nazvao nužno mužnjom, jerbo različiti su pojmovi cijene i kvalitete od osobe do osobe, različiti proizvodi zadovoljavaju različitu klijantelu. Istina je da se Apple svojim cijenama orijentira na gornji segment tržišta, ali opet, mi se npr. ne možemo uspoređivati sa Amerikacima, nismo nikakvo mjerilo pravog omjera cijene i kvalitete, em što su Appleovi proizvodi kod nas debelo skuplji, em što je platežna moć takva kakva je.

heilige
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 15:35 (Xash).
13 godina
SupremeCommander kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Apple proda duplo ili tri puta manje uredja od ostalih glavnih proizvodjaca zajedno, a zarada mu je TRI puta veca od njih!

A jesi uracunao i indirektnu zaradu Google-a? Apple mora pokriti i troskove razvoja OS-a, ostali ne moraju.

Ne. Nisam isao raditi kompletnu analizu trzista i potpuno ispravnu statistiku svih ulozenih resursa, troskova i konacne cijene {#}

I gore sam se prevario, Apple proda pet puta manje uredjaja, a zarada mu je cetiri puta veca od cijelokupne zarade svih svjetskih proizvodjaca mobitela.

Meni potpuno sulud omjer, i ne znam zasto neki traze nesto da bi objasnili ovo?

Genijalan marketing, odlican proizvod, savrsen primjer vrhinskog managmenta.

I po meni odvratna cijena za tu kvalitetu.

Poanta: Necu uzeti iPhone 5 ni pod razno, al jedva cekam da se pojavi na trzistu, i da vidimo sto nam novo donosi!

Samo se nadam da to nece biti, kako je netko napisao, revolucionarni 4" ili 4,3" ekran, NFC, novi iOS i slicno {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

A gledaj.... da ja imam firmu i da prodajem XY priozvod za 1000 kuna, a proizvodna vrjednost mu je 100 kuna, niko sretniji od mene. Sta te briga ko kolko zarađuje ako se tebi neki proizvod sviđa i ako imas para? Ja sam iskesiral 5000 za S3 i znam da one glavonje iz Samsunga imaju godisnju placu u vrjednosti moje kuce, al ako budem prosvedoval na taj nacin da sebi uskratim zadovoljstvo za smartphonom na konto razmisljanja o necijoj zaradi, stetim samo sebi. Ovakvim nacinom, stetu imas jedino ti kao krajnji korisnik, a oni nece ni osjetiti pad zarade zbog sačice ovakvih istomisljenika.

To se odnosi i na iPhone i na Android uređaje.

daniel
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne. Nisam isao raditi kompletnu analizu trzista i potpuno ispravnu statistiku svih ulozenih resursa, troskova i konacne cijene {#}

I gore sam se prevario, Apple proda pet puta manje uredjaja, a zarada mu je cetiri puta veca od cijelokupne zarade svih svjetskih proizvodjaca mobitela.

Meni potpuno sulud omjer, i ne znam zasto neki traze nesto da bi objasnili ovo?

Genijalan marketing, odlican proizvod, savrsen primjer vrhinskog managmenta.

I po meni odvratna cijena za tu kvalitetu.

Poanta: Necu uzeti iPhone 5 ni pod razno, al jedva cekam da se pojavi na trzistu, i da vidimo sto nam novo donosi!

Samo se nadam da to nece biti, kako je netko napisao, revolucionarni 4" ili 4,3" ekran, NFC, novi iOS i slicno {#}

Zato sto nema 50 uredjaja, nego 2 ili 3. I sto ima desetine milijardi kesa i ulaze u opremu za proizvodnju svojih uredjaja. Iako nema vlastitu proizvodnju, financira nabavu opreme. Naravno da je onda i cijena koju postize kod proizvodjaca dijelova, a koji su zapravo samo organizatori proizvodnje, puno manja nego kod drugih. To i ekonomija velicine i eto ti vece zarade po komadu. I tu nema nista lose.

Apple bi, s ovolikom cash zalihom, koja nezaustavljivo raste iako trose enormno na ulaganje u proizvodnju i razvoj novih tehnologija (preko kompanija koje financiraju u zamjenu za ekskluzivne ugovore), mogao za 2 godine u potpunosti ubiti konkurenciju jer telefone moze prodavati za 50% cijene, a da ne gubi. Moze ici nekoliko godina i sa 30%. Ali Apple jedinu odgovornost ima prema svojim dionicarima i osiguravanju najvece moguce dobiti za njih. Sve ostalo je sekundarno. I zato to ne radi.

A kvaliteta je vrhunska. Nije jedina vrhunska, ali od racunala koja su vrlo kvalitetna za consumer proizvode, preko mobilnih uredjaja, pa do softvera, sve je to odlicno napravljeno. Upravo zato sto ne saraju previse, sto se nekima ne svidja jer nemaju mogucnost izbora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 19:46 (F10EXX).
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

A gledaj.... da ja imam firmu i da prodajem XY priozvod za 1000 kuna, a proizvodna vrjednost mu je 100 kuna, niko sretniji od mene. Sta te briga ko kolko zarađuje ako se tebi neki proizvod sviđa i ako imas para? Ja sam iskesiral 5000 za S3 i znam da one glavonje iz Samsunga  imaju godisnju  placu u vrjednosti  moje kuce, al ako budem prosvedoval na taj nacin da sebi uskratim zadovoljstvo za smartphonom na konto razmisljanja o necijoj zaradi, stetim samo sebi. Ovakvim nacinom, stetu imas jedino ti kao krajnji korisnik, a oni nece ni osjetiti pad zarade zbog sačice ovakvih istomisljenika.

To se odnosi i na iPhone i na Android uređaje.

Ponavljam se ali da ja imam takvu firmu ja bih snizio cijenu na 120kn(pod uvjetom da je dobar proizvod koji se prodaje ofc) zato da ubim svu konkurenciju.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Tonči kaže...

Mladim generacijama je danas sve binarno: imaš savršene i smeće proizvode, ljude i situacije, svaka kritika je hejt, a u ostalim slučajevima uglavnom vire jedni drugima iz guzica skupa s lajkovima. Tako da je suludo očekivati da netko prihvati ili razumije da ono što je njemu savršeno, drugome nije, a tako i za smeće. Svaka oštrija rasprava je svađa i hejt, a argumentacija wall of text, jer naravno, mlade generacije više ni lektiru ne čitaju jer im je to puno teksta. Opći rezultat su generacije polupismenih, blago do jako tupih klonova, koji se lajkaju po Fejsu, ritvitaju na Twitteru (ako su Hipsteri) i hejtaju po forumima kad god netko nije baš njihov klon.

Generaliziraš.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Tonči kaže...

Mladim generacijama je danas sve binarno: imaš savršene i smeće proizvode, ljude i situacije, svaka kritika je hejt, a u ostalim slučajevima uglavnom vire jedni drugima iz guzica skupa s lajkovima. Tako da je suludo očekivati da netko prihvati ili razumije da ono što je njemu savršeno, drugome nije, a tako i za smeće. Svaka oštrija rasprava je svađa i hejt, a argumentacija wall of text, jer naravno, mlade generacije više ni lektiru ne čitaju jer im je to puno teksta. Opći rezultat su generacije polupismenih, blago do jako tupih klonova, koji se lajkaju po Fejsu, ritvitaju na Twitteru (ako su Hipsteri) i hejtaju po forumima kad god netko nije baš njihov klon.

Generaliziraš.

Na svakom drugom forumu ovo bi bilo generaliziranje ali ovdje je živa istina.

15 godina
Amiga1200 kaže...
DamageHigh kaže...
Tonči kaže...

Generaliziraš.

Generaliziranje je na svakom forumu, u svakom obliku i formi i paralelnom svemiru - debilno.

Osim toga, koliko god ovo vrijeđanje indirektno bilo, i dalje vrijeđa. Nadalje, ako ćemo već o mlađim generacijama i njihovom ponašanju, upravo vi, stariji, koji ste tu da mlade ljude odgojite, zakazali. Iako ne dijelim to mišljenje s vama.

14 godina
DamageHigh kaže...
Amiga1200 kaže...
DamageHigh kaže...
Tonči kaže...

Generaliziraš.

Generaliziranje je na svakom forumu, u svakom obliku i formi i paralelnom svemiru - debilno.

Osim toga, koliko god ovo vrijeđanje indirektno bilo, i dalje vrijeđa. Nadalje, ako ćemo već o mlađim generacijama i njihovom ponašanju, upravo vi, stariji, koji ste tu da mlade ljude odgojite, zakazali. Iako ne dijelim to mišljenje s vama.

Iako se slažem da su mnogi "stariji" zakazali po pitanju odgoja mlađih generacija to nije nikakav izgovor.

Kako možeš "odgojiti", ili uopće razgovarati sa nekim tko misli da je rođen najpametniji i da prije njega nitko

ništa nije znao, niti napravio kako treba.

Netko mora sam donijeti zaključke o svijetu oko sebe, na temelju što je moguće kvalitetnijih informacija

do kojih može doći, a ne cijeli doživljaj svijeta temeljiti na "lajkovima" i sličnim glupostima.

A tu nitko ne može pomoći ako si taj netko ne želi sam pomoći.

A da ne govorim o nekoj osnovnoj razini ljudske komunikacije koja bi trebala uključivati

i neko osnovno poštovanje prema sugovorniku, a što se danas, očito niti uči u školi, niti prakticira

u "real life-u".

Toliko od mene o iPhone-u 5 {#}

15 godina
Borostef kaže...

Iako se slažem da su mnogi "stariji" zakazali po pitanju odgoja mlađih generacija to nije nikakav izgovor.

Kako možeš "odgojiti", ili uopće razgovarati sa nekim tko misli da je rođen najpametniji i da prije njega nitko

ništa nije znao, niti napravio kako treba.

Netko mora sam donijeti zaključke o svijetu oko sebe, na temelju što je moguće kvalitetnijih informacija

do kojih može doći, a ne cijeli doživljaj svijeta temeljiti na "lajkovima" i sličnim glupostima.

A tu nitko ne može pomoći ako si taj netko ne želi sam pomoći.

A da ne govorim o nekoj osnovnoj razini ljudske komunikacije koja bi trebala uključivati

i neko osnovno poštovanje prema sugovorniku, a što se danas, očito niti uči u školi, niti prakticira

u "real life-u".

Toliko od mene o iPhone-u 5 {#}

Nisam niti rekao da je izgovor. Poanta je bila da pretjerujete. Sudite cijelu "generaciju" na osnovu nekoliko ljudi koji se nameću i dolazite do nekakvih kataklizmičkih zaključaka, pritom vrijeđajući većinu mladih koji, tko bih rekao, nisu "polupismeni tupi klonovi".

Uglavnom, offtopic smo.

14 godina

Ako misliš da sudim cijelu generaciju, ispričavam se, nije mi bila namjera, niti tako mislim,

ali da su posljedice takvog razmišljanja kod mnogih mladih ljudi u ovoj državi, kako sam kažeš,

kataklizmičke, jesu.

Mladi su oni koji bi trebali mijenjati stvari nabolje, a ne se uklapati u unaprijed postavljene kalupe

i ići linijom manjeg otpora jer su vidjeli da se tako kod nas prosperira.

Žao mi je na offtopicu... Ma zapravo i nije, pa samo razgovaramo, a u kojoj temi, to je apsolutno nevažno.

15 godina
Borostef kaže...

Ako misliš da sudim cijelu generaciju, ispričavam se, nije mi bila namjera, niti tako mislim,

ali da su posljedice takvog razmišljanja kod mnogih mladih ljudi u ovoj državi, kako sam kažeš,

kataklizmičke, jesu.

Mladi su oni koji bi trebali mijenjati stvari nabolje, a ne se uklapati u unaprijed postavljene kalupe

i ići linijom manjeg otpora jer su vidjeli da se tako kod nas prosperira.

Žao mi je na offtopicu... Ma zapravo i nije, pa samo razgovaramo, a u kojoj temi, to je apsolutno nevažno.

A tko kaže da ne mijenjaju stvari nabolje? Evo, danas se vratila naša ekipa s matematičke olimpijade i pobrala hrpu medalja. Zašto nitko ne sudi mlade prema njima, a ne prema ekipi kojoj je fejs domet? Zato što smo mi Hrvati očigledno takvog mentaliteta. Pljujemo sve što je naše i kod susjeda je uvijek bolje.

Uglavom, cijela rasprava je bezvezna. Počeli smo od generalizacije, koja nema smisla sama po sebi, pa tako nema ni ova rasprava. Ima mnogo mladih sa ogromnim potencijalom u ovoj državi. Veći je problem to što se takvi ovdje ne cijene, upravo zbog ovakvih kao što ste vi, koji ih otpisuju samo zato što su "fejs generacija", pa ovdje ni ne ostaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 12:06 (DamageHigh).
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

A tko kaže da ne mijenjaju stvari nabolje? Evo, danas se vratila naša ekipa s matematičke olimpijade i pobrala hrpu medalja. Zašto nitko ne sudi mlade prema njima, a ne prema ekipi kojoj je fejs domet? Zato što smo mi Hrvati očigledno takvog nataliteta. Pljujemo sve što je naše i kod susjeda je uvijek bolje.

Natalitet (franc. natalité - broj rođenih, hrv. rodnost) je stručni izraz kojim se koristi demografija a označava ukupno rađanje na određenom području u određenom vremenu. Njegova visina se mjeri stavljanjem u omjer broja rođene djece - obično samo živorođene - prema ukupnom broju stanovništva. Najčešće se u razne svrhe razmatranja nataliteta i problematike uz to vezane koristi stopa nataliteta.

14 godina
iPhone 5 se već množi

FTW{#}

ivek

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

Damagehigh,mislio si mentaliteta...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nesto je flame izmedu Intela i AMD-a na forumu, al je zato ovaj Apple vs The World flame prerasao u nadnaravne fikcije, jos samo sta nisu poceli kako je Apple ukro tehnologiju iz Zvjezdanih Staza i ostalih SF serija.

Ovim nedorecenim postovima punim flamea necete nista rijesit.
P.s. mislim da vas ovi iz Apple-a ne čitaju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Tonči kaže...
DamageHigh kaže...

A tko kaže da ne mijenjaju stvari nabolje? Evo, danas se vratila naša ekipa s matematičke olimpijade i pobrala hrpu medalja. Zašto nitko ne sudi mlade prema njima, a ne prema ekipi kojoj je fejs domet? Zato što smo mi Hrvati očigledno takvog nataliteta. Pljujemo sve što je naše i kod susjeda je uvijek bolje.

Natalitet (franc. natalité - broj rođenih, hrv. rodnost) je stručni izraz kojim se koristi demografija a označava ukupno rađanje na određenom području u određenom vremenu. Njegova visina se mjeri stavljanjem u omjer broja rođene djece - obično samo živorođene - prema ukupnom broju stanovništva. Najčešće se u razne svrhe razmatranja nataliteta i problematike uz to vezane koristi stopa nataliteta.

Kako sam samo glup. Kao i ostatak ove glupe generacije.

g12356 kaže...

Damagehigh,mislio si mentaliteta...

Naravno da sam mislio mentaliteta, typo...hvala.

16 godina
odjavljen

Malo te trolam, što se ljutiš :-)

Nego, uspješni štreberi nikome od novinara nikad nisu bili zanimljivi, osim kad fizičari, kako Jutarnji kaže: "POKUCAJU NA VRATA BOGA!!!!1111ONEONEELEVEN".

15 godina
Tonči kaže...

Malo te trolam, što se ljutiš :-)

NHF...{#}

Tonči kaže...

Nego, uspješni štreberi nikome od novinara nikad nisu bili zanimljivi, osim kad fizičari, kako Jutarnji kaže: "POKUCAJU NA VRATA BOGA!!!!1111ONEONEELEVEN".

So true...

16 godina
odjavljen
iPhone 5 se već množi

nadam se da ce se napokon moci promjeniti ikone i tema... osim cijene, jedino me to odbija od ajfona.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

Ovakav sam bio dok sam čitao svađu, iPhone vs Galaxy SIII

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
movie kaže...
Baja 001 kaže...

I kad bude ima pravi OS i software, toliko san živaca izgbio s IP4s da je to čudo. Telefon je tipično američki, ne diraj i gledaj pravo. Kod Androida je po defaultu bolje i više open minded, a tek s custom romovima. I da neka niko nije spomenio famozni JB koji samo sjebe još više OS.

Pa kaj ga stavljaš?

S njim je spor i djelomično ograničen, bez njega je brži i ograničen. Ne znač koji je jad od 2 gori.

Prodajem masu laptopa
17 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...
movie kaže...
Baja 001 kaže...

I kad bude ima pravi OS i software, toliko san živaca izgbio s IP4s da je to čudo. Telefon je tipično američki, ne diraj i gledaj pravo. Kod Androida je po defaultu bolje i više open minded, a tek s custom romovima. I da neka niko nije spomenio famozni JB koji samo sjebe još više OS.

Pa kaj ga stavljaš?

S njim je spor i djelomično ograničen, bez njega je brži i ograničen. Ne znač koji je jad od 2 gori.

Gle ista stvar sa androidom, ako znas sta radis napravis nesto dobro ako ne znas ispadne salata, napravim ti filmic da vidis kako je "spor" i "ogranicen"

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina
Baja 001 kaže...
movie kaže...
Baja 001 kaže...

Pa kaj ga stavljaš?

Ne znam što si ti radio, ali meni iPhone s jailbreakom radi podjednakom brzinom kao i bez njega. Meni osobno JB nije ni najmanje više nije potreban (velika većina korisnika ga stavlja samo radi piratskih aplikacija, a ujedno i misle da je to jedino čemu JB služi). Kada sam ga stavio, zabavljalo me par dana, isprobavo sam dost tweakova i tema, ali sada godinu dana kasnije praktički nemam ništa instalirano. Kada dođe iOS 6, neću jailbreak-at uređaj skoro sigurno. Nakon nekog vremena jednostavno dobim želju da sve vratim na default. Čak sam i background vratio na one mjehuriće vode, jer mi tako izgleda najbolje. iOS ima razinu prilagodljivosti koja zadovoljava 99% korisnika. Normalno danas je u trendu govorit kako je iOS ograničen i šta ti ja znam, ali nitko ne gleda koliko je prilagodljivosti zapravo potrebno prosječnom korisniku? (ako si jedan od onih zahtjevnijih, da, imaš JB) Ista stvar je s custom rom-ovima na androidu, sve više imam osjećaj da bar 70-80% ljudi koji to spominje kao prednost androida na ovom forumu ni ne zna šta je to zapravo (pa ni ja sam nisam baš previše upoznat, malo sam bacio pogled u Bugu kada je bila tema o tome i ništa više od toga), a kamoli da je to ikada instalirala.

17 godina
odjavljen
Soapy kaže...
Baja 001 kaže...
movie kaže...
Baja 001 kaže...

Pa kaj ga stavljaš?

Ne znam što si ti radio, ali meni iPhone s jailbreakom radi podjednakom brzinom kao i bez njega. Meni osobno JB nije ni najmanje više nije potreban (velika većina korisnika ga stavlja samo radi piratskih aplikacija, a ujedno i misle da je to jedino čemu JB služi). Kada sam ga stavio, zabavljalo me par dana, isprobavo sam dost tweakova i tema, ali sada godinu dana kasnije praktički nemam ništa instalirano. Kada dođe iOS 6, neću jailbreak-at uređaj skoro sigurno. Nakon nekog vremena jednostavno dobim želju da sve vratim na default. Čak sam i background vratio na one mjehuriće vode, jer mi tako izgleda najbolje. iOS ima razinu prilagodljivosti koja zadovoljava 99% korisnika. Normalno danas je u trendu govorit kako je iOS ograničen i šta ti ja znam, ali nitko ne gleda koliko je prilagodljivosti zapravo potrebno prosječnom korisniku? (ako si jedan od onih zahtjevnijih, da, imaš JB) Ista stvar je s custom rom-ovima na androidu, sve više imam osjećaj da bar 70-80% ljudi koji to spominje kao prednost androida na ovom forumu ni ne zna šta je to zapravo (pa ni ja sam nisam baš previše upoznat, malo sam bacio pogled u Bugu kada je bila tema o tome i ništa više od toga), a kamoli da je to ikada instalirala.

Stavio san ga oz sljedećih razloga:

• zaobilaženje ili čak kompletno micanje Music aplikacije - 0 bodova
  • stavljanje def browsera 
  • custom grida (5 ikona u docku, manje ikone i više ih po ekranu)
  • tema i widgeta - 0 bodova (kad san vidi koliko triba jebade)
  • fake user agent 
  • YOUTUBE kao na Androidu (znači da mogu sve gledat i da iman korisnu aplikaciju) - 0 bodova
  • raznih tweakova (da ne pita pass u Appstoru, da ima bolje opcije kopiranja...)

Nakon toga svega, iman trokanje po cilom sistemu, uredno mi i dalje ugasi 3rd party music aplikaciju nakon neaktivnosti, neman YT klijent... Mislin iOS je jako dobar na def, ali draw back je da nema baš opcija, pa čak i onih elementarnih (custom ring tone). Pametnom dosta.

Prodajem masu laptopa
17 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...

Stavio san ga oz sljedećih razloga:

• zaobilaženje ili čak kompletno micanje Music aplikacije - 0 bodova
  • stavljanje def browsera 
  • custom grida (5 ikona u docku, manje ikone i više ih po ekranu)
  • tema i widgeta - 0 bodova (kad san vidi koliko triba jebade)
  • fake user agent 
  • YOUTUBE kao na Androidu (znači da mogu sve gledat i da iman korisnu aplikaciju) - 0 bodova
  • raznih tweakova (da ne pita pass u Appstoru, da ima bolje opcije kopiranja...)

* Sakrijes sa sbsettings, micanje cijelog appa nebi islo jel je sistemski app koji kontrolira malo vise toga, radje bi da mi purchaseove tretira iTunes nego neki 3-rd party software.

* Biras opera/chrome/safari/skyfire ( http://cydia.saurik.com/package/jp.tom-go.openopera )

* Custom grid slika custom dock slika

* Sve teme i widgeti se primjenjuju putem winterboarda/dreamboarda i doslovce su par tapova po ekranu.

* mozes fakeat user agent, osobno nikad nisam vidio svrhu toga.

http://itunes.apple.com/us/app/foxtube-youtube-cache/id486365960?mt=8

* PasswordPilot u cydii za appstore pass, bolje opcije kopiranja, to ne razumijem.

Uglavnom

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 23:26 (bistri).
13 godina
iPhone 5 se već množi

Custom ringtovone možeš stavljat. Samo odeš u iTunes i sa strane gdje imaš music, videos, imaš ringtones. Jedino što ne možeš stavit .mp3 pjesmu u taj folder nego mora biti baš ringtone (nisam siguran al čak mi se čini da sam vidio u iTunes da se može konvertat i skratit na 30 sekundi koliko je max za ringtone, il još manje).

Ma kolko bio "ograničen", opet ima dovoljno mjesta za istraživanje novih stvari za koje nisi znao. {#}

Edit: kad smo kod štekanja, kada sam prvi put instalirao winterboard, dosta su mi se animacije usporile, ali nakon reinstaliranja sve je opet radilo kak se spada.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 23:54 (Soapy).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Custom ringtovone možeš stavljat. Samo odeš u iTunes i sa strane gdje imaš music, videos, imaš ringtones. Jedino što ne možeš stavit .mp3 pjesmu u taj folder nego mora biti baš ringtone (nisam siguran al čak mi se čini da sam vidio u iTunes da se može konvertat i skratit na 30 sekundi koliko je max za ringtone, il još manje).

Ne moraš ih skratiti, samo upišeš kao da traje 30 sec, ali u biti ostaje cijela pjesma. Na youtubu se lako nađe postupak.

17 godina
odjavljen
Soapy kaže...

Ma kolko bio "ograničen", opet ima dovoljno mjesta za istraživanje novih stvari za koje nisi znao. {#}

Edit: kad smo kod štekanja, kada sam prvi put instalirao winterboard, dosta su mi se animacije usporile, ali nakon reinstaliranja sve je opet radilo kak se spada.

Ne nego moraš imat 6000 programa za isto napravit. Ali ne kužiš poantu, na droidu samo staviš MP3 kao ringtone. Pa to je mogla i moja nokia 6300 prije par godina kad je izašla. A evo situacija, imaš ringtone koji ti se sviđa, iTunes prikopčaš (ali u frenda) napraviš sync, imaš ringotne ali tvoja kolekcija je obrisana :D

It's that easy. 

Prodajem masu laptopa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice