iPhone 5 se već množi

poruka: 166
|
čitano: 24.188
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 se već množi".
13 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

dajte mi bjasnite svrhu 4jezgrenog procesora u mobitelu????mislim wtf zasto???

All that's left of proud Tristram, are ghosts and ashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: iPhone 5 se već množi

Mladim generacijama je danas sve binarno: imaš savršene i smeće proizvode, ljude i situacije, svaka kritika je hejt, a u ostalim slučajevima uglavnom vire jedni drugima iz guzica skupa s lajkovima. Tako da je suludo očekivati da netko prihvati ili razumije da ono što je njemu savršeno, drugome nije, a tako i za smeće. Svaka oštrija rasprava je svađa i hejt, a argumentacija wall of text, jer naravno, mlade generacije više ni lektiru ne čitaju jer im je to puno teksta. Opći rezultat su generacije polupismenih, blago do jako tupih klonova, koji se lajkaju po Fejsu, ritvitaju na Twitteru (ako su Hipsteri) i hejtaju po forumima kad god netko nije baš njihov klon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 8:16 (Tonči).
13 godina
Ezio kaže...
Danny_HR kaže...

Sve i da Apple ne izda novi telefon idućih godinu dana nitko neće ni približno ugroziti njihovu apsolutnu i neprikosnovenu dominaciju u svakom segmentu tržišta u kojem sudjeluju.

Slazem se. Realno iphone 4S nema konkurencije. Ovih par novih androida na koje sline djeca nisu vrijedni spomena kao ni operativni sustav koji ih pogoni. Apple moze komotno cekati da se pojave w8 mobiteli pa onda opet pomesti pod sa svime na trzistu.

Kaj, izmislit ce bluetooth? I o kakvom metenju poda pričamo? Po svemu sudeći Appleu je došla voda do grla zbog tih 'androida na koje sline djeca'.

Inaće, android JE operativni sustav.

17 godina
neaktivan
bistri kaže...

Pitanje je da li ce imati pravi bluetooth, jel ako nema nije smartphone!

Ak mi telefon doma nema puls biranje nije telefon. Jelda?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

Meni su općenito glupe rasprave o tome jel bolji Android ili iOS, o tome koji je tehnološki napredniji kada na kraju 99% korisnika koristi smartphone za pozive, sms i mail te evetualno face ,twitter ili neke igre.. Za ove funkcije tak je svejedno koji budeš odabrao jer i jedna i druga platforma će ove zadatke odraditi dobro. 

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
zoki.zlikowski kaže...
Zna li netko kakav je odnos prodaje Iphonea i Galaxya S3?

Kako sam čitao, Galaxy S3 se prodaje malo bolje od iP4S. Ali teško da je to usporedivo jer je 4S ipak izašao prije više od pola godine.

Namjerno sam postavio to pitanje da shvatite odnos jednog i drugog mobitela. Galaxy S3 je u prvom mjjesecu nakon izdavanja prodan u 6 milijuna primjeraka, iPhone 4S u prvom vikendu (ne tjednu) u samo 8 zemalja prodan u preko 4. IPhonea se proda preko 30 milijuna po kvartalu. Samsung ocekuje za q3 15 mil. http://www.macstories.net/news/apple-announces-q3-2012-conference-call-for-july-24-quarter-recap-estimates/ http://www.mobilenapps.com/articles/3123/20120716/samsung-galaxy-s3-sells-6-million-units.htm
15 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

nakon valjda 25 godina s kompovima meni stvarno nije jasno što se ljudi čude antagonizmu između apple-a i ostatka svijeta. apple je uvijek bio i bit će ušminkani i popeglani poluproizvod (ne u smislu kvalitete, već razvijanja onog što ti padne na pamet i što ti fali) za ljude željne jednostavnosti koje zanimaju druge stvari u životu. niti jedan tehno frik neće odabrat epl, niti ga nikad nije odabirao (odatle nedostatak virusa, kao i ostalog zabavnog softa). iphone je super, i bit će super. radi za što je napravljen. i uvijek će bit šupetina za one koji se zasite onog što firma pruži i koji žele šarat. čisto sumnjam da će AI softver bit napravljen na macu...

to što se kojekakvi fanboyi furaju na interes za informatiku, e to je drugi problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 10:35 (Loco).

10 3 hvala 1
14 godina
Ezio kaže...
Danny_HR kaže...

Sve i da Apple ne izda novi telefon idućih godinu dana nitko neće ni približno ugroziti njihovu apsolutnu i neprikosnovenu dominaciju u svakom segmentu tržišta u kojem sudjeluju.

Slazem se. Realno iphone 4S nema konkurencije. Ovih par novih androida na koje sline djeca nisu vrijedni spomena kao ni operativni sustav koji ih pogoni. Apple moze komotno cekati da se pojave w8 mobiteli pa onda opet pomesti pod sa svime na trzistu.

not sure if sarcasam or just stupid

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Ezio kaže...
Danny_HR kaže...

Prvo probaj JB pa se onda vrati na iOS.

Imam iOS6 beta2 na iPadu.

iOS5 je bio bolji od ICS-a. Ali sada su stvari daleko suprotne, puno ce trebat Appleu da dostigne Jelly Bean.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi
Bravo Tonci! Velika vecina danasnje (nase) djece su tupavi gotovani koji bi sve gotovo bez upotrebe mozga. Tu spada i moj mali koji je u skoli super ali nakon toga bedacek kojeg jedino zanima glupavo ubijanje u CoD i web igrice.

A sto se tice prepucavanja to sve govori o primitivizmu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Mladim generacijama je danas sve binarno: imaš savršene i smeće proizvode, ljude i situacije, svaka kritika je hejt, a u ostalim slučajevima uglavnom vire jedni drugima iz guzica skupa s lajkovima. Tako da je suludo očekivati da netko prihvati ili razumije da ono što je njemu savršeno, drugome nije, a tako i za smeće. Svaka oštrija rasprava je svađa i hejt, a argumentacija wall of text, jer naravno, mlade generacije više ni lektiru ne čitaju jer im je to puno teksta. Opći rezultat su generacije polupismenih, blago do jako tupih klonova, koji se lajkaju po Fejsu, ritvitaju na Twitteru (ako su Hipsteri) i hejtaju po forumima kad god netko nije baš njihov klon.

jer, kao, mi starije generacije nismo bili binarni? u naše vrijeme nije bilo savršenog i smeČa? nije bilo hejtova i lajkova? otišo si u one omrznute 'kad sam ja bio mlad' šeme... nadam se tvome povratku ;)

a što se tiče lektire i toga, tu potpisujem ;)

14 godina
neaktivan
Loco kaže...

nakon valjda 25 godina s kompovima meni stvarno nije jasno što se ljudi čude antagonizmu između apple-a i ostatka svijeta. apple je uvijek bio i bit će ušminkani i popeglani poluproizvod (ne u smislu kvalitete, već razvijanja onog što ti padne na pamet i što ti fali) za ljude željne jednostavnosti koje zanimaju druge stvari u životu. niti jedan tehno frik neće odabrat epl, niti ga nikad nije odabirao (odatle nedostatak virusa, kao i ostalog zabavnog softa). iphone je super, i bit će super. radi za što je napravljen. i uvijek će bit šupetina za one koji se zasite onog što firma pruži i koji žele šarat. čisto sumnjam da će AI softver bit napravljen na macu...

to što se kojekakvi fanboyi furaju na interes za informatiku, e to je drugi problem.

Loco, slažem se s tobom, skoro pa u potpunosti. Isto mi nije jasno kako je Apple kao firma dospio na forum za ljude sklone lotanju i šarafcigeru. Po meni, Apple je primjenjena IT firma za rest of as. Fora mi je kako je Apple u Hrvatskoj najveći snobizam. Komad hardvera. Ljudi vani imaju normalnu količinu love, pa si priušte neki komad gitare, auta, slike, kompa, goblena,... na koji su slinili ali nitko ne misli da se ti isti k......e. Cijene Apple orijentirane su prema zapadu, a Hrvatska, kao i u svemu, ni tu se ne snalazi. Jedan jedini striček koji fura apple za ovaj nesretni dio svijeta (moderator se valda neće ljutiti ako mu spomenem ime, Drago Gajski) je glavni krivac za nerealne cijene hardvera spomenute firme. Inače, koristim mac već evo ćetrnaestu godinu i zarađuje mi novčiće i zadovoljan sam u potpunosti. Bilo je problema prilikom prelaska na osx koji je trajao dobrih 6. mjeseci u vezi kodnog znaka južnoslavenskog palatala đ i islandske verzije istog i od tada nemam problema. Zdravi i veseli bili

14 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

I opet ce oko 11. mj izaci novi Nexus i zasjenit sve :D.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
florijan kaže...

Loco, slažem se s tobom, skoro pa u potpunosti. Isto mi nije jasno kako je Apple kao firma dospio na forum za ljude sklone lotanju i šarafcigeru. Po meni, Apple je primjenjena IT firma za rest of as. Fora mi je kako je Apple u Hrvatskoj najveći snobizam. Komad hardvera. Ljudi vani imaju normalnu količinu love, pa si priušte neki komad gitare, auta, slike, kompa, goblena,... na koji su slinili ali nitko ne misli da se ti isti k......e. Cijene Apple orijentirane su prema zapadu, a Hrvatska, kao i u svemu, ni tu se ne snalazi. Jedan jedini striček koji fura apple za ovaj nesretni dio svijeta (moderator se valda neće ljutiti ako mu spomenem ime, Drago Gajski) je glavni krivac za nerealne cijene hardvera spomenute firme. Inače, koristim mac već evo ćetrnaestu godinu i zarađuje mi novčiće i zadovoljan sam u potpunosti. Bilo je problema prilikom prelaska na osx koji je trajao dobrih 6. mjeseci u vezi kodnog znaka južnoslavenskog palatala đ i islandske verzije istog i od tada nemam problema. Zdravi i veseli bili

ma tak je. meni je recimo mac i iphone dosadan jer nemrem drkat po tome, al za primjenjenu "znanost" u svojim poljima je ko stvoren. ne kužim zašto ljudi ljudima nameču svoje. ak ti je za posao koji te zanima dovoljan alat koji imaš, zašto bi nametao svoja rješenja nekome tko ima sasvim druge afinitete... malo mi je kaotičan odgovor, al to je samo zbog bevande ;)

problem ovog foruma je što ljudi vole mješat kruške i jabuke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:56 (Loco).
14 godina
neaktivan
zavidim ti na bevandi. al idući tjedan počinje godišnji. otok vis i mali plavac. aaaaaa
16 godina
BMK kaže...

I opet ce oko 11. mj izaci novi Nexus i zasjenit sve :D.

Dobar je OP, jos nemamo SGS3 killera. :)

13 godina
Slash 666 kaže...

U ove 2 godine, 3 svetinje su proizašle na forumu. Samsung, Android, i Battlefield.
Voli nešto drugo, i osuđen si na gomile glupih argumenata i flameanja.

Da pogodim, igras COD i imas iPhone 4S? {#}

Nego, neka bude iPhone bolji od svega sto postoji na trzistu! Ja sam uvijek za napredak u tehnologiji.

Ja ga necu kupiti. Ali to ce bar natjerati ostale da daju jos bolje uredjaje po jos manjim cijenama.

Zasto necu kupiti novi iPhone, a obozavam novu tehnologiju?

Vidio sam podatke zarade Applea i ostalih firmi.

(Na zalost, vise nemam linkove, ali stavit cu ako pronadjem.)

Apple proda duplo ili tri puta manje uredja od ostalih glavnih proizvodjaca zajedno, a zarada mu je TRI puta veca od njih!

Znaci za uredjaj koji je 10%-20% bolji od nekog Androida mi placamo 300% vise?

Ja to necu. 

Znam da ima onih koji zele najbolje, neovisno o tome koliko to kostalo.

Ali ja se osjecam glupo kad to kupim.

(A da ne bi bilo da nemam love (znam da je to obicno argument) samo graf. kartica mi je bila skuplja od iPhonea :) )

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
protjeran
florijan kaže...
Loco kaže...

ma džabe tu nešto argumentirat na ovim sgs3 vs ip4(5).... uvijek isti vrag. nema više druge nego čitat komentare i smijat se ;)

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Slash 666 kaže...

U ove 2 godine, 3 svetinje su proizašle na forumu. Samsung, Android, i Battlefield.
Voli nešto drugo, i osuđen si na gomile glupih argumenata i flameanja.

Da pogodim, igras COD i imas iPhone 4S? {#}

Nego, neka bude iPhone bolji od svega sto postoji na trzistu! Ja sam uvijek za napredak u tehnologiji.

Ja ga necu kupiti. Ali to ce bar natjerati ostale da daju jos bolje uredjaje po jos manjim cijenama.

Zasto necu kupiti novi iPhone, a obozavam novu tehnologiju?

Vidio sam podatke zarade Applea i ostalih firmi.

(Na zalost, vise nemam linkove, ali stavit cu ako pronadjem.)

Apple proda duplo ili tri puta manje uredja od ostalih glavnih proizvodjaca zajedno, a zarada mu je TRI puta veca od njih!

Znaci za uredjaj koji je 10%-20% bolji od nekog Androida mi placamo 300% vise?

Ja to necu. 

Znam da ima onih koji zele najbolje, neovisno o tome koliko to kostalo.

Ali ja se osjecam glupo kad to kupim.

(A da ne bi bilo da nemam love (znam da je to obicno argument) samo graf. kartica mi je bila skuplja od iPhonea :) )

Ne placas vise za iPhone nego za high end Android uredjaj, samo sto Apple zbog ogromne kolicine koju proizvodi uspijeva jeftinije napravit uredjaje te otuda vise profita.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan

ma sve pet, nisu ti dečki i cure loši. mali problemčić je što je uvijek priča, što moj štrumf može a tvoj ne. a malo je toga što se štrumfa. 

13 godina
bistri kaže...

Ne placas vise za iPhone nego za high end Android uredjaj, samo sto Apple zbog ogromne kolicine koju proizvodi uspijeva jeftinije napravit uredjaje te otuda vise profita.

Ha cuj, ako je  ovo tvoje tocno nek Apple spusti cijenu. Nek dokaze da se brine za kupca, a ne zaradu.. koja je:

Nasao sam podatke.:

http://cdn3.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2011/11/oppenheimer-mobile-share-revenue-graphs1.png

Od svih isporucenih, Apple je isporucio oko 20% mobitela.

A znas kolika mu je zarada?

40% sve svjetske zarade samo na mobitelima!

A ukupan profit (vjerojatno ukljucujuci dodatke i softver) 70% ukupne svjetske zarade!!

Dobra usteda na kolicni :)

Evo, zato necu kupiti iPhone.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

A ukupan profit (vjerojatno ukljucujuci dodatke i softver) 70% ukupne svjetske zarade!!

I šta je u tome tako loše, ne kužim?

Želiš reći da bi trebali smanjiti cijene svojih uređaja kako bi ljudi masovnije počeli kupovati njihove proizvode? Pa ionako kao što i sam veliš sada drže 40% svjetske prodaje mobitela sa samo 20% isporučenih. Za mene je to uspjeh, uspjeh menadžmenta, a bome nešto je i u kvaliteti samih proizvoda zbog kojih ih ljudi i kupuju. Ili je to samo fancy komad hardwarea za pokazivanje kao što se na našim prostorima predstavlja?

heilige
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 14:23 (Xash).
13 godina
Xash kaže...

Želiš reći da bi trebali smanjiti cijene svojih uređaja kako bi ljudi masovnije počeli kupovati njihove proizvode? Pa ionako kao što i sam veliš sada drže 40% svjetske prodaje mobitela sa samo 20% isporučenih. Za mene je to uspjeh, uspjeh menadžmenta, a bome nešto je i u kvaliteti samih proizvoda zbog kojih ih ljudi i kupuju. Ili je to samo fancy komad hardwarea za pokazivanje kao što se na našim prostorima predstavlja?

Sto bi bilo lose? To je genijalno za njih! Ako mogu "musti" korisnike, a oni dalje kupuju i zadovljni su uredjaima - super! Win - win situacija.

Ja samo kazem da ga ja necu kupiti jer ocito imaju jako, jako pogresan omjer cijena/kvaliteta.

Osim ako kazes da je iPhone kvalitetom (hardver + softver + dodaci) 8-9 puta bolji od prosjecnog Samsunga?

(Toliko im je ukupna veca zarada po komadu - Samsung je prodao vise uredjaja, a zarada mu je 7 puta manja!).

Ok, iPhone - metal+staklo, Samsung plastika

iOS, manje rusenja i gladje izvodjenje od Androida. (makar su s Jelly Beanom dostigli a ponegdje i prestigli iOS)

Apple - bolja reklama, "hype" i promocija od Samsunga (sad im se Samsung jako priblizio u tome)

I onda Apple ima toliko vecu zaradu. Po meni nije vrijedno.

Al svako odlucuje za sebe.

Protiv samog uredjaja ja nema ama bas nista! Ganijalan mobitel! Da nije izasao prvi iPhone Microsoft bi jos sad imao PDA-eve sa olovcicama i crno bijelim ekranima. :)

13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Ne mozete usporedjivati Apple sa Samsungom po pitanju prodaje mobitela. Barem ne direktno.

Samsung ce prodati sigurno vise mobitela, no imajte na umu da Samsung ne prodaje samo SGS III. Prodaju i mobitele od 100ak kuna (bezveze pucam cifre). Samim time 1mil samsungovih mobitela nije jednako 1mil apple prodanih mobitela.

Ukratko, glupa racunica. Usporedjivati recimo SGSIII zaradu sa iP4s zaradom od prodaje vec ima smisla. Jer SGSIII je high end mobitel sa takodjer dosta paprenom cijenom. Usporedjivati cjelokupni omjer prodaje i zarade nema smisla. iP neces platiti 300% vise, platit ces ga cijenom koje samo trziste diktira. Apple da brine za svoje kupce? Ili Samsung da brine za svoje? U kojem svijetu neki zive? I jedni i drugi brinu samo i iskljucivo za svoju zaradu. Da prodaja iP-a opadne, spustio bi Apple cijenu, ne brini. Isto vrijedi i za Samsung i SGSIII.

Ali 300%? Gimme a break :)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
bistri kaže...

Ha cuj, ako je  ovo tvoje tocno nek Apple spusti cijenu. Nek dokaze da se brine za kupca, a ne zaradu.. koja je:

Nasao sam podatke.:

http://cdn3.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2011/11/oppenheimer-mobile-share-revenue-graphs1.png

Evo, zato necu kupiti iPhone.

Necu koristit microsoft windows zato jel imaju svjetsku dominaciju i kostaju minimum 10x vise od drugih OS-ova i grabe skoro cijelu zaradu.

Da li imam kompletnu zrelu platformu za svoj iOS uredjaj: Da

Da li imam uvijek najnoviji update za svoj iOS uredjaj: Da

Da li moj iOS uredjaj drzi cijenu kad ga mislim prodat: Da

(Briga za kupca koju ne mozes usporedjivat sa Android taborom jel su njihovi updateovi i kemijanja carriera sa softwareom katastrofalna)

To su po mojem misljenju stvari koje su mi bitne kod kupovine, ako Apple uspije izvuc takav profit margin, onda je primjer uspjesne tvrtke te zelim njihove uredjaje.

Neka Samsung/HTC ponudi nesto puno bolje za manju cijenu natjerat ce Apple da snizi cijenu iPhonea.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ha cuj, ako je  ovo tvoje tocno nek Apple spusti cijenu. Nek dokaze da se brine za kupca, a ne zaradu..

Pa normalno da se brine za zaradu, nije Apple majka Tereza.

Ne kužim zašto se svi čude ko pura dreku kad se tvrtka brine za vlastitu zaradu...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Xash kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja da sam na njihovom mjestu napao bih konkurenciju takvim cijenama i nebi bio zadovoljan dok ne pokrijem barem 70% tržišta.POslije neka mi sud dođe a ja bih imao lovu.Znači monopol.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 14:49 (g12356).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

A jesi uracunao i indirektnu zaradu Google-a? Apple mora pokriti i troskove razvoja OS-a, ostali ne moraju.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Danny_HR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ha cuj, ako je  ovo tvoje tocno nek Apple spusti cijenu. Nek dokaze da se brine za kupca, a ne zaradu..

Pa normalno da se brine za zaradu, nije Apple majka Tereza.

Ne kužim zašto se svi čude ko pura dreku kad se tvrtka brine za vlastitu zaradu...

Vjerojatno zato što kod nas i u našim krajevima to nismo vidjeli.

13 godina
jumboY kaže...

Ne mozete usporedjivati Apple sa Samsungom po pitanju prodaje mobitela. Barem ne direktno.

Samsung ce prodati sigurno vise mobitela, no imajte na umu da Samsung ne prodaje samo SGS III. Prodaju i mobitele od 100ak kuna (bezveze pucam cifre). Samim time 1mil samsungovih mobitela nije jednako 1mil apple prodanih mobitela.

Potpuno si u pravu :)

Ali, prema brojkama je definitivno Apple najveci "lopov".

A slove kao nekakva firma.. ne znam... sve bi napravili za korisnike.. bla bla, a ocito se svi ovdje slazu da im je bitan doslovno samo novac.

Firma kao firma mi se ne svidja, prema tablicama zarade, i zelji za novac, ispadaju gori od monopolista Microsofta i Googla.

I sustavi su im potpuno zatvoreni, da ne bi slucajno netko zaradio nesto, a da slucajno ne bi dio isao i njima.

bistri kaže...

Necu koristit microsoft windows zato jel imaju svjetsku dominaciju i kostaju minimum 10x vise od drugih OS-ova i grabe skoro cijelu zaradu.

Eto, tocno tako ja razmisljam o Appleu.

Neka Samsung/HTC ponudi nesto puno bolje za manju cijenu natjerat ce Apple da snizi cijenu iPhonea.

Vjerojatno nece sniziti. Vise ljudima nije bitna kvalieta, nego ime.

Pa ima mobitela koju su bolji od iPhone po brzini, kvaliteti izrade, operativnom sustavu, cijeni, dizajnu....

Pa prosjecni vlasnik iPhonea ni ne zna za njih, nego se ceka novi iPhone.

Sad istu stvar pokusava Samsung. Vjerojatno mu nece uspjeti u mjeri kojoj to radi Apple.

Kad stigne Jelly Bean na Galaxy SIII, onda ce doslovno po svemu on biti bolji od svih trenutnih iPhoneova, a po dosta toga vjerojatno i od novog 5-ice.

Da li znas nekog tko ima iPhone, prezadovljan je s njime i preci se na Andorid iz cistog mira, a ne na novi iPhone 5? Makar je to "nesto puno bolje za manju cijenu"?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice