HTC Sensation XL

poruka: 86
|
čitano: 162.948
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation XL".
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation XL
8ax kaže...
Govorim o zvuku na slusalicama.

Probao sam redom : XM5800, N95-8GB, Wildfire, X10 Mini, Galaxy S, iPhone 4, W705, Zylo i W995.

Pa ja govorim o slušalicama, ali svi sa istim slušalicama - Philips SHE9700

Bit je i programa. Svi Androidi IMAJU isti zvuk na slušalicama, ali kad staviš PowerAMP to se mijenja. Sada ce ovi Sensation-i XE i XL imat najbolji zvuk na slušalicama, radi drugog zvučnog procesora, a i slušalice su ove dosta dobre.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
HTC Sensation XL

Sto ce htc-u svi ti silni modeli samo korisnike zbunjuju,da sada kupujem mobitel uzeo bih SGSII a ne sensation iako mi je on mrvicu bolji mobitel ali me nervira ova htc-ova politika.Evo primjer,moj prijatelj je u 10. mj isao kupit sensation jer mu stari 3gs pocinje crkavat ali ga je htc zbunio svim tim silnim modelima te se nakraju odlucio na na iP4.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Jadnik, zbunio se.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Sto ce htc-u svi ti silni modeli samo korisnike zbunjuju,da sada kupujem mobitel uzeo bih SGSII a ne sensation iako mi je on mrvicu bolji mobitel ali me nervira ova htc-ova politika.Evo primjer,moj prijatelj je u 10. mj isao kupit sensation jer mu stari 3gs pocinje crkavat ali ga je htc zbunio svim tim silnim modelima te se nakraju odlucio na na iP4.

sto je zbunjujuce? 

ANDROID modeli:

TOP MODEL: Sensation

3D MODEL: EVO 3D

SREDINA: Desire S
LOW: Wildfire S, sada ga brzo zamjenjuje Explorer

ŽENSKI MODEL: Rhyme

MUZIČKI TOP MODEL: Sensation XE
MUZIČKI MIDDLE CLASS: Sensation XL

meni je više zbunjujuć Samsung sa svojih 10 Galaxya.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Bit je i programa. Svi Androidi IMAJU isti zvuk na slušalicama, ali kad staviš PowerAMP to se mijenja. Sada ce ovi Sensation-i XE i XL imat najbolji zvuk na slušalicama, radi drugog zvučnog procesora, a i slušalice su ove dosta dobre.

nemaju, probaj slušat bez dolby mobile i s njim, ili SRS, razlika je ogromna. 

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
Mitsuoka kaže...
dturko kaže...
meni je 5 gb dosta za muziku. najvise memorije koristim za fotoaparat jer puno slikam i snimam u visokoj rezoluciji tako da mi memorijau XL-u i nije neki problem.

a eto onda ovo nije mob za tebe. 

Muzički mobitel bi trebao imati više memorije (bar 32GB) jer ja, i to bas onoga sto slusam, imam jedno 30GB - i to je vise manje 320KBPS, da je FLAC bilo bi tu puno vise, ali ta razlika je placebo efekt po meni, tako da tko voli nek izvoli. 

320kbps je oko 7-8MB po pjesmi, a to je dovoljno za ~1500 pjesmi istina. To je dosta, ali eto ja imam puno vise muzike i sve mi ovisi o raspolozenju sto cu slusat, a ne da mi se svako malo pristekavat mob i brisat/stavljat. 

Za FLAC su velicine 3-4x veće tako da je to ~400tinjak pjesmi sto je meni premalo.

Pa kolko ti pjesama imas ja imam 60 pjesama i vise nego dosta.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

nemaju, probaj slušat bez dolby mobile i s njim, ili SRS, razlika je ogromna. 

E sad to je koliko ja znam dostupno samo sa stock audio playerom, jel? uglavnom stock player nisam nikad koristio (osim od MIUI ROM-a) jer nema EQ tako da mi je sa mojim slušama i sa PowerAMPom isti zvuk i na prijateljevom DesireuHD i na mome Desireu.

Zato sam ocigledno fejlao sa ovom izjavom gore, jer nisam probao sa dolby-em, niti znam jel bio ukljucen ili iskljucen {#}.

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

5330 točno na kompjuteru.

16 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

ma je ga neki odi se-u pa to je strasno,koristio sam samsung galaxys2,htc desire,htc sensation,iphone4 i to ne na 10-15 min vec na 2-3 tjedna.Moj dojam o markama i mobitelima je da je htc definitivno superioran nad samsungom a pogotovo nad apple-om.Na papiru mozda nije tako,ali nakon nekog vremena koristenja HTC bi definitivno odabarao svaki put,od ergonomicnosti i kvalitete pa nadalje.A u vezi velicine ekrana,pa dok sam koristio galaxya imao sam dojam da mi je malo prevelik ali ne zbog velicine ekrana vec radi dizajana mobitela kao da imam plocicu u ruci dok kod sensationa to nije bio slucaj,lijepo lezi u ruci i dezpu i rekao bih da je taman,pogotovo ako koristis i tablet,jer ti se tesko priviknut na velike promjene u velicini ekrana.A u vezi iDreka4 i,pored ovih drugih izgledao je poput nekog kineskog smeca,pogotovo po dizajnu i ergonomiji,nije ga ugudno drzat u ruci i koristit,pogotovo nakon koristenja androida kao da presjedas iz merde u daciu.

RazorNapster
Moj PC  
4 3 hvala 3
16 godina
Ja nebi HTC jedino jer nema SAMOLED a ni IPS LCD.
Ni Sense mi se ne svidja ali zato postoje custom romovi.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
pointer041 kaže...

HTC=golf = precijenjeno,ne vrijedi tih novaca...ali,ovo je balkan..tako da..{#}

HTC precijenjen? Šta je onda iPhone?

iphone je smartphone, sve ostalo je piratska kopija!

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ja nebi HTC jedino jer nema SAMOLED a ni IPS LCD.
Ni Sense mi se ne svidja ali zato postoje custom romovi.

ne znam ja sto je toliko bolje u tim ekranima. Meni jedino sta DesireHD ima ocajan ekran naspram Desirea i to je to. Jedino da je rezolucija ok i da su boje lijepe i ludilo.

14 godina
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

I kao sve ih slusas,zar ne?

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

I kao sve ih slusas,zar ne?

http://www.last.fm/user/Mitsuoka123 eto pa gledaj..

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

E sad to je koliko ja znam dostupno samo sa stock audio playerom, jel? uglavnom stock player nisam nikad koristio (osim od MIUI ROM-a) jer nema EQ tako da mi je sa mojim slušama i sa PowerAMPom isti zvuk i na prijateljevom DesireuHD i na mome Desireu.

Zato sam ocigledno fejlao sa ovom izjavom gore, jer nisam probao sa dolby-em, niti znam jel bio ukljucen ili iskljucen {#}.

ja koristim samo stock player, a EQ imaš ko presetove, a ak uključiš dolby mobile ili srs, ne treba ti EQ.  a i da, dolby i srs rade samo na stock playeru i sa slušalicama.

a dolby mobile i srs se pojavljuju tek na dhdu ako se ne varam. a možda i griješim

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

ja koristim samo stock player, a EQ imaš ko presetove, a ak uključiš dolby mobile ili srs, ne treba ti EQ.  a i da, dolby i srs rade samo na stock playeru i sa slušalicama.

a dolby mobile i srs se pojavljuju tek na dhdu ako se ne varam. a možda i griješim

e onda nista... jer ja to namjestam po svoju, a i stock player mi je ocajan za trazenje muzike i svega toga, a za dolby, mislim da njega ima po ROMovima i tako cak i za Desire.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

e onda nista... jer ja to namjestam po svoju, a i stock player mi je ocajan za trazenje muzike i svega toga, a za dolby, mislim da njega ima po ROMovima i tako cak i za Desire.

da ima po romovima, ali mislio sam an stock romove , pojavili su se tek na sensu 2.1 i dhdu i desireu z.

probao sam razne playere ali vratio sam se na stock, jer lakše nađem na njemu se kaj trebam po izvođačima, žanru, albumima...

a ovaj beats audio bude u početku radio samo na stocku, a kasnije dolazi update za sve ostale playere.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

da ima po romovima, ali mislio sam an stock romove , pojavili su se tek na sensu 2.1 i dhdu i desireu z.

probao sam razne playere ali vratio sam se na stock, jer lakše nađem na njemu se kaj trebam po izvođačima, žanru, albumima...

a ovaj beats audio bude u početku radio samo na stocku, a kasnije dolazi update za sve ostale playere.

nema ni na stock desireu Z koliko ja znam.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

nema ni na stock desireu Z koliko ja znam.

nemam pojma, ja imam iza na dhdu logo za dolby mobile i srs.

ali već smo daleeeeko u {#}

14 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Ovaj HTC mi je jedan od rijetkih HTCova koji mi se onak definitivno svidio otprve *__*

Pogotovo bijeli model i to sta se napokon na smartphone-u neko odlucio sjetit ugradit dobar zvucni pogon jer je ovo sve dosad srednja zalost .. mislim da ce s Beatsom bit pun pogodak ! :)

A kako mi se cini i da ce bit vrlo pristupacne cijene ( ciljam na cca 2,5k kn ) jer je single-cpu 1,5ghz sto je meni sasvim dovoljno , a zapravo nit jos nema aplikacija koje bi mogle iskoristit 2 jezgre na mobilnim uredajima pa je to za mene sad jos neisplativa investicija ..

No, vidjet cemo ove jeseni i zime sta bude sa HTC Sensation XL, HTC Sensation XE i Nexus Prime-om ( ciljam na njihove cijene ) pa cemo odlucit kojim od njih cemo zamjenit sadasnju Omniu 7 ( tipa ako bude XE pristupacne cijene zasto ne uzet dualca ^^ ) :)

Zapravo na sadasnjih 4'' sam se vrlo lako prilagodio i cak bi htio vise , pa mislim da ce mi ovih 4,65'' sjest ko budali samar ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Kakvih 2500, najmanje 3200kn.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Kakvih 2500, najmanje 3200kn.

Ma sumnjam .. Galaxy s2 se moze nac po toj cijeni, a ovo je po specsima ispod njega dosta :/

Iako imas pravo, tu su i te sluske koje ce zasigurno podic cijenu .. Uglavnom vidjet cemo , bas sam zainteresiran :D

16 godina
Govorim kod operatera, ne na oglasniku...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Govorim kod operatera, ne na oglasniku...

Onda smo se krivo sporazumjeli :)

Ja nazalost tu nemam sta trazit jer sam u 4. mj na 2 god uzeo pretplatu u tele2 i uzeo prvi " smartphone " LG GT540 tako da se ne krecem u tim krugovima ..

15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL
3000 kn minimalno.
http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Jel' ga nabavio netko?

0 0 hvala 0
Nova poruka