HTC Sensation XL

poruka: 86
|
čitano: 162.959
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation XL".
16 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

briga me koji je razlog padanja, ali ako baš hočeš, pisao sam poruku, i frend je doletio i slučajno udario  u ruku i dhd je pao na pod i otklizao metar po betonu. 

onda ovaj bluetooth, koristim ga, da, jer ako trebam nekom ko nema wifi poslat dokument ili nešto, šaljem bluetoothom.

hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation XL
Svakom se dogodi da padne mob nebitno o retardaciji :D meni je pao ajme puta moj desire al fala bogu na kinezima i zastitama ok 20kn :D spasilo mi mob ajme puta :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Svakom se dogodi da padne mob nebitno o retardaciji :D meni je pao ajme puta moj desire al fala bogu na kinezima i zastitama ok 20kn :D spasilo mi mob ajme puta :D

Aha dobro, meni ne padne nikada... A je mi žao HTC-a jadnici nikako da se pokrenu i naprave kvalitetan uređaj sa dobrom rezom! {#}

16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

ma meni je ispao kad sam izlazio iz auta, iz dzepa na beton, na kraju sam sa desirea strugao komadice kamena koji su ostali (naravno ostala je i jedna crta od 3 mm) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Ovaj htc skace sam sebi u utrobu....poceli su izdavat telefone brze od samsunga....milion veoma slicnih (90%) telefona. 

Sto se tice kvaliteta izrade {#}  Ja imam Desire i skripi od prvog dana (ako neko vec poredi Nokia 3310 nije skripala ni kad je napucas nogom). Telefon je ispao samo 1 puta sa visine 50-70cm i  digitizer je otisao u vraziju majku pa sam pljunuo 20-30 funti ne sjecam se tacno!

Apple i Samsung bi ja stavio u prvu kategoriju dok htc i SE u drugu po kvalitetu uredjaja.

Nemojte me pogresno svatit nije htc los dapace ali mislim da ima boljih telefona na trzistu.

PS: previse povecavaju ekran! za godinu dana od 3,7 doslo se do 4,7

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 16:24 (Quilombo23).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation XL
To govorim, uzalud mu ekran 99" kad škripi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Ovaj htc skace sam sebi u utrobu....poceli su izdavat telefone brze od samsunga....milion veoma slicnih (90%) telefona. 

Sto se tice kvaliteta izrade {#}  Ja imam Desire i skripi od prvog dana (ako neko vec poredi Nokia 3310 nije skripala ni kad je napucas nogom). Telefon je ispao samo 1 puta sa visine 50-70cm i  digitizer je otisao u vraziju majku pa sam pljunuo 20-30 funti ne sjecam se tacno!

Apple i Samsung bi ja stavio u prvu kategoriju dok htc i SE u drugu po kvalitetu uredjaja.

Nemojte me pogresno svatit nije htc los dapace ali mislim da ima boljih telefona na trzistu.

hmmm.. meni nikakvih problema sa desireom, a bome je pada i pada, najvise iz dzepa kad bi izlazio iz auta, a bome mi izgleda kvalitetnije od onoga Samsunga, svaki Samsung koji sam ja ili netko od mojih bi riknia, i to pod garancijom jos. Jedino je D500 i D600 bio kvalitetan, D500 je radio do prije pola godine, a imao sam ga od tjedna kada je izasao. Ostalo - F480, Omnia, onda nekih par zenski od majke, sve ocajno, a i SEom sam razocaran po kvaliteti, mada arc izgleda ok. A ovi Sensationi i Desirei HD sa unibody designom su puno kvalitetniji i od Galaxya i ostalih uredaja, a radi ovoga ocajnog i nefunkcionalnog dizajna (pogotovo upotreba stakla koje lako puca) 4 i 4S je kvalitetniji i od iPhonea. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

PS: previse povecavaju ekran! za godinu dana od 3,7 doslo se do 4,7

da počeli su, i nek sliče jedni na druge, bar ne podsjećaju na iphone izgledom i ikonama, i lockscreenom na wp7.

imam dhd i ne škripi ništa a imam ga godinu dana. a nakon desirea su napredovali  kod izrade. nijedan mobitel se u ruci ne čini tolko čvrsto kolko htc s unibody aluminijskim kučištem. 

P.S. možda je, ja sam na 4.3" i dalje od 4.5" nisu trebali, ali tih 0.2" ne škodi nikom.

17 godina
Monopol kaže...

Aha dobro, meni ne padne nikada... A je mi žao HTC-a jadnici nikako da se pokrenu i naprave kvalitetan uređaj sa dobrom rezom!{#}

A šta fali sensationu što se tog dijela tiče?

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
14 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Htio bih još dokomentirat da su takvi mobovi preloša investicija, za koju godinu kad će se prodavat neće se moči dobit ni 1/4 cijene, Zamislite samo oglasnik prepun takvih predimenzioniranih mobova, a trend tolikih ekrana se neče nikako prihvatit.

No mogu reči da slijedi istu šprancu ko i mobiteli, dok se sjetim zadnje navale motorolinih mobitela na preklop prije nekoliko godina, bile su prevelike, preskupe i nitko to više ne želi iako su punopravni mutimedijalni mobiteli.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation XL
Hyper jucer sam bio u Tele2 kako bi potpisao novi ugovor, pogledao sam mobitele medu kojima je Senzejšn! Čim sam ga vidio ta nekvalitetna/jeftina izrada me ubila!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Postoje ljudi koji nemaju ruke kao curica pa ne mogu koristit iPhone 3.5". Nekim ljudima takav ekran odgovara. Isto tako HTC paraleno izbacuje jos 2 jača modela od 4.5" i 4.7" , HTC Holiday i HTC Radar. Dakle ovaj Sensation XL je mobitel za "zaljubljenike u muziku" ili one koji zele malo jeftiniji model od preko 4.5".
In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
Monopol kaže...
Hyper jucer sam bio u Tele2 kako bi potpisao novi ugovor, pogledao sam mobitele medu kojima je Senzejšn! Čim sam ga vidio ta nekvalitetna/jeftina izrada me ubila!

Tvoje mišljenje, ja ću ga sada pokupit pa vidjet jel to tako loše.

15 godina
neaktivan

Nije to njegovo mišljenje nego je troll koji nema pametnijeg posla nego HTC nazivat "jadnicima" i pricat gluposti o tome kako njemu telefon nikada ne pada. Gimme a break. Nitko ne voli zatupljene fanboyeve.
17 godina
Leglo kaže...

Nije to njegovo mišljenje nego je troll koji nema pametnijeg posla nego HTC nazivat "jadnicima" i pricat gluposti o tome kako njemu telefon nikada ne pada. Gimme a break. Nitko ne voli zatupljene fanboyeve.

Možda je imao problem sa jednim htc-om, pa je po tome osudio sve ostale modele što nikako nebi smjeo napraviti. Svaka generacija je drukčija.

HD4800 serija puna problema pogotovo HD4850 što pregrijavanje, bsodovi, ati driver error itd. , HD5800 serija je ono O.O hladna, tiha, brza, dx11, ok potrošnja i puno manje problema barem sam ja tako doživio.

17 godina

Zašto kamera ne može snimat 1080p video??

Zašto nisu stavili 1 GB rama?

Zašto nema HD rezoluciju?

i pobogu zašto tako slaba baterija?????

Galaxy note će šutat dupe!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

I da ima 1080p snimao bi u 720p , jer zauzima manje prostora , a ono kaj hoću snimit ne mora biti full hd, dovoljno je 720p.

giga rama bi bila ok,  ali i ovo je dovoljno, ne vrtim desktop aplikacije na mobitelu da tolko rama imam.

HD rezolucija? opet, bilo bi dobro, ali pogledaj usporedbe wvga i qhd ekrana, na hdu je sve manje i sitnije , a i imaš usporedbu zumiranog teksta do kraja na jednom i drugom i ne vidi se razlika.

slaba baterija, e to je već problem, ali ako mi je dhd na slabijoj bateriji izdržao cijeli dan, onda bude i XL.

16 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

Zato jer ovo NIJE TOP mobitel u ponudi. BTW Galaxy note je ocajno prevelik... to vise nije klasa mobitel.

15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Ovo je vjerojatno prvi HTC koji mi se zaista sviđa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation XL

Naglasak na ovom mobitelu nije niti ekran, niti procesor, nego zvučna sposobnost i sluške koje se dobiju s njim. {#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Naglasak na ovom mobitelu nije niti ekran, niti procesor, nego zvučna sposobnost i sluške koje se dobiju s njim. {#}

jesu ovo urbeats? jer ima i jedna serija sa solo slusalicama.

Malo surfanja i nađoh. Ovo su slušalice koje dolaze u LTD Edition pakiranju. Slusalice koje zaista budu dolazile s njime su urBeats, ali nemam pojma kako izgledaju i koje su to, ali to nisu te.

Sto vise citam vece razocaranje - samo 12.64 GB interne memorije za glazbu. Loše za jedan muzički telefon, koji prvenstveno služi za FLAC/320kbps MP3. 

UrBeats po slikama izgledaju kao iBeats, samo bijele boje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 19:15 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL
izgleda kao odlican mobitel, ali volio bi vidjet dual-core u njemu.
http://www.youtube.com/beleudovice

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Malo surfanja i nađoh. Ovo su slušalice koje dolaze u LTD Edition pakiranju. Slusalice koje zaista budu dolazile s njime su urBeats, ali nemam pojma kako izgledaju i koje su to, ali to nisu te.

Sto vise citam vece razocaranje - samo 12.64 GB interne memorije za glazbu. Loše za jedan muzički telefon, koji prvenstveno služi za FLAC/320kbps MP3. 

UrBeats po slikama izgledaju kao iBeats, samo bijele boje. 

15 godina
neaktivan

The XL will come with HTC YourBeats in-ears (aka iBeats) as standard, which are the same 'phones we tried with the XE. But there'll also be a limited edition XL that will come with Beats Solo headphones.

16GB interne memorije je više nego dovoljno, ako netko treba dodatno uvijek moze stavit dodatnih 16, 32 or 64 GB. Telefon je namjenjen ciljanoj publici i kao što je već spomenuto nije TOP model. Ništa na njemu nije niti extra dobro, niti je išta loše. U usporedbi sa ostalim 4.5" i 4.7" HTC modelima ili u usporedbi sa Samsungovim modelima radi se o prosjecnom mobitelu. Onaj tko želi mocan 4.7" mobitel pricekat ce ostale HTC modele ili iscekivani Samsung Galaxy Nexus koji ce biti boom u vrijeme Bozica.
16 godina
neaktivan
Leglo kaže...

The XL will come with HTC YourBeats in-ears (aka iBeats) as standard, which are the same 'phones we tried with the XE. But there'll also be a limited edition XL that will come with Beats Solo headphones.

16GB interne memorije je više nego dovoljno, ako netko treba dodatno uvijek moze stavit dodatnih 16, 32 or 64 GB. Telefon je namjenjen ciljanoj publici i kao što je već spomenuto nije TOP model. Ništa na njemu nije niti extra dobro, niti je išta loše. U usporedbi sa ostalim 4.5" i 4.7" HTC modelima ili u usporedbi sa Samsungovim modelima radi se o prosjecnom mobitelu. Onaj tko želi mocan 4.7" mobitel pricekat ce ostale HTC modele ili iscekivani Samsung Galaxy Nexus koji ce biti boom u vrijeme Bozica.

nema dodatne memorije, i samo je 12 GB za muziku. 

15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL
meni je 5 gb dosta za muziku. najvise memorije koristim za fotoaparat jer puno slikam i snimam u visokoj rezoluciji tako da mi memorijau XL-u i nije neki problem.
http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dturko kaže...
meni je 5 gb dosta za muziku. najvise memorije koristim za fotoaparat jer puno slikam i snimam u visokoj rezoluciji tako da mi memorijau XL-u i nije neki problem.

a eto onda ovo nije mob za tebe. 

Muzički mobitel bi trebao imati više memorije (bar 32GB) jer ja, i to bas onoga sto slusam, imam jedno 30GB - i to je vise manje 320KBPS, da je FLAC bilo bi tu puno vise, ali ta razlika je placebo efekt po meni, tako da tko voli nek izvoli. 

320kbps je oko 7-8MB po pjesmi, a to je dovoljno za ~1500 pjesmi istina. To je dosta, ali eto ja imam puno vise muzike i sve mi ovisi o raspolozenju sto cu slusat, a ne da mi se svako malo pristekavat mob i brisat/stavljat. 

Za FLAC su velicine 3-4x veće tako da je to ~400tinjak pjesmi sto je meni premalo.

16 godina
Galaxy S/Nexus S imaju najbolju kvalitetu zvuka od SVIH mobitela.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Galaxy S/Nexus S imaju najbolju kvalitetu zvuka od SVIH mobitela.

o čemu ti.. jesi čuo ovaj mobitel? nisi, zato ne trollaj dok ne vidimo, a i svi androidi imaju ocajan zvuk. Najbolji zvuk imaju SE Walkman uredaji i Nokia XM uredaji (bar ovi iz vrha ponude, jeftinije bas nisam cuo).

16 godina
Govorim o zvuku na slusalicama.

Probao sam redom : XM5800, N95-8GB, Wildfire, X10 Mini, Galaxy S, iPhone 4, W705, Zylo i W995.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice