Koji lopovi
jej! još jedna tema za svađanje o iPhoneu....
Tako im i treba. Ja bi stavio 10 000kn pologa....pa ti vidi... al i tad bi kupili...
PAMETNA firma, znaju kako ga uvalit ljudima...tako i treba, tako bi isto i ja radio da sam na čelu t-coma....lijepo gledaš novce kako se gomilaju...
Koji će ovo flame biti već vidim 150 stranica bijesa.
Dolje nacisti, za što se moj dida boria, da mi sada nacist prodaje otpad? :D
Kako ja zadovoljavam sve njihove uvjete, jedini razlog zbog kojeg su me tražili polog može biti to što relativno malo trošim na mobitel. Diskriminacija!
Koje ruganje i omalovažavanje, kao da se radi o stoci sitnog zuba.
Koje ruganje i omalovažavanje, kao da se radi o stoci sitnog zuba.
hahahaha koji su likovi ovi u T-Mobile-u. Izgleda da će bit lakše dobit' kredit za novi auto.
Prvo je rečeno da otključan ifon ima visoku cijenu da bi se kupovale pretplate, a sad se ploča promijenila..!?
Da smo mi rvati pametni, pravili bi se ludi par mjeseci dok se t-scumu ne napune gaće, pa da vidiš kad ga počnu dijeliti šakom i kapom..
Čekao sam 4 sata u redu da bi mi na kraju rekli da ne mogu uzeti pretplatu.
Više ljudi je izašlo iz T-centra bez iPhonea u ruci nego s njim, što je bilo jako čudno a sve mi je postalo jasno kada sam došao na red.
Zaštitar na ulazu nam je rekao da obrađuju 10 korisnika u 3 sata, a 8 Gb modela im je ponestalo u 10 ujutro, dakle namjerno ih nisu donijeli u dovoljnom broju jer je prije toga prošlo manje od 30 ljudi, a cura koja je dijelila privjeske od T-coma je rekla da ih imaju 600 u prodavaonici, sve od 16 Gb.
Prvo me je žena na šalteru pitala za trajni nalog, kada sam rekao da ne želim plaćanje računa trajnim nalogom onda je tražila polog.
Predomislio sam se za trajni nalog pa ipak popustio, a onda je nazvala neki broj telefonom gdje joj kolegica čita tvoje ime iz crne knjige i po tome određuju da li si podoban da uopće potpišeš ugovor s njima. Odbili su me kao nepodobnog.
Ovo je jednostavno nenormalan način poslovanja.
Ne kupujem auto da trebam ostavljat polog ili kuću možda. Radi se o telefonu koji u slobodnoj prodaji u italiji košta 3500 kn.
Sramota za T-com, još veća sramota za nas koji smo se išli ponižavati na kiši dok smo stajali u umjetnom redu 4 sata ispred T-centra kao besplatna reklama jer su oni puštali svakih 20-30 minuta po jednog čovjeka unutra da stvore privid gužve!
MMMM..i can smell the frustration...
MMMM..i can smell the frustration...
sve mi ove teme o iphoneu idu na k****!
Previše kukamo, mogli bi ići protestirat :)
Jedino ljudi koji prate IT vijesti znaju oko čega se vrti, cijela ta spika...
<provokacija>
Gdje su sada oni iz prijašnjih tema (ala ova: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=93273) koji su se kunuili u iPhone i T-Com i bili spremni za njega ruku na panj staviti? Nikog ni čut... Osim što su napravili toliku pompu oko iPhonea, T-Komunisti su se potrudili da pompa preraste u farsu/blamažu... Bravo (klap-klap-klap). Ni štapom...
</provokacija>
LLAP
pa tako vam i treba kad ste iskompleksirane budale pa idete opce kupovat to smece od mobitela
kad ste ovce,treba vas šišat šta t-com i čini
mislim koliko glup moram bit i stat u red 3 sata na kišu za bi se prema meni ponili ka prema kretenu
malo se onda zapitajte vi koji ste poletili eto vam ga sad
i šta je najgore opet bi se isto ponili
a to smo mi hrvati
nema tople vode u kući ali bitno da se ima iphone
jadno
jako jadno
Ko ima para i zelju kupit ce ga,ko nema slinit ce za njim.Tako je sa svakom skupom stvarcicom.Previse se buke dize oko tog ajvarfona.Imam drugih problema koji su mi vazniji a pare cu potrosit na lijekove i doktore.
Sad kad drugi trgovci čuju za ovo, bit će svega.
Odeš u trgovinu na odjel suhomesnatih proizvoda i kažeš teti da ti nareže 20 deka delikatesne šunke, a teta hladokrvno kaže:
- "Oprostite, mogu vidjeti vašu osobnu iskaznicu?"
Dadneš joj osobnu, a ona te najprije provjeri preko računala i kaže:
-"Žao nam je, ali Vi kod nas možete kupiti samo parizer ili pileću posebnu, budući da se baš i niste iskazali u trošenju novca u našem dućanu. Ili ako baš želite 20 deka delikatesne šunke, morat ćete kod mene ostaviti 200 kuna pologa, koje ćemo vam vratiti za mjesec dana. Naime, želimo biti sigurni da nećete pojesti šunku prije nego je platite na blagajni!"
U pravu si karl u potpunosti, ja kad sam vidio koji red su ljudi napravili da bi kupili taj mobitel full sam se iznenadio...
Čudan smo mi narod, kukamo kako nemamo para a tu ih bacamo na glupost od mobitela kojem su nabili cjenu do nebesa, ljudi pa za te pare možete kupiti laptop koji će raditi sve što i iPhone i još par stvari gratis...
Al ne vrijedi mi ovo ni govorit... svatko misli da je najpametniji... :D
Sad kad drugi trgovci čuju za ovo, bit će svega.
Odeš u trgovinu na odjel suhomesnatih proizvoda i kažeš teti da ti nareže 20 deka delikatesne šunke, a teta hladokrvno kaže:
- "Oprostite, mogu vidjeti vašu osobnu iskaznicu?"
Dadneš joj osobnu, a ona te najprije provjeri preko računala i kaže:
-"Žao nam je, ali Vi kod nas možete kupiti samo parizer ili pileću posebnu, budući da se baš i niste iskazali u trošenju novca u našem dućanu. Ili ako baš želite 20 deka delikatesne šunke, morat ćete kod mene ostaviti 200 kuna pologa, koje ćemo vam vratiti za mjesec dana. Naime, želimo biti sigurni da nećete pojesti šunku prije nego je platite na blagajni!"
još posebno
kome treba 3g
alooo
ko koristi taj 3g ajmo iskreno
ma dajte ljudi
plati 1000 eura pa se kurči
a ovako, i treba da prave budalu od vas kad je pravite sami od sebe
pa tako vam i treba kad ste iskompleksirane budale pa idete opce kupovat to smece od mobitela
mislim koliko glup moram bit i stat u red 3 sata na kišu za bi se prema meni ponili ka prema kretenu
a to smo mi hrvati
jadno
jako jadno
Ma nebi kupio taj fensi-šmensi mobitel koji nicemu ne sluzi nego da se eto neko može hvalisat i daje puno jeftiniji i da ne uzimaju u t-mobilu taj polog.
a to smo mi hrvati
jadno
jako jadno
tu moš reć svoje mišljenje o iphoneu i to je to
šta ti imaš samnom ili ja sa tobom
ili si i ti jedan od onih sa kiše pa te pogodilo
Gdje su "+/-"? :)
Evo iz VIP-a
...
3.4. Pretplatnik je suglasan da Vipnet provede provjeru Pretplatnikovih osobnih podataka, identiteta, statusa i platežne sposobnosti pri nadležnim tijelima koja imaju pristup takvim podacima.
...
ili na http://www.vipnet.hr/cw/show?type=hrvipnet_news_print&idnews=522304&idtab (pod Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o.)
Evo it TELE2
...
3.3. Pretplatnik je suglasan da Tele2 u svrhu zasnivanja i evidencije pretplatničkog odnosa provede provjeru Pretplatnikovih osobnih podataka, identiteta, statusa i platežne sposobnosti pri nadležnim tijelima koja imaju pristup takvim podacima.
...
ili na http://www.tele2.hr/files/Tele2_opci_uvjeti_pretplatnici.pdf