Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

poruka: 173
|
čitano: 27.152
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!".
17 godina
neaktivan

Koji lopovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jej! još jedna tema za svađanje o iPhoneu....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako im i treba. Ja bi stavio 10 000kn pologa....pa ti vidi... al i tad bi kupili...

PAMETNA firma, znaju kako ga uvalit ljudima...tako i treba, tako bi isto i ja radio da sam na čelu t-coma....lijepo gledaš novce kako se gomilaju...

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 17:35 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

Koji će ovo flame biti već vidim 150 stranica bijesa.

Dolje nacisti, za što se moj dida boria, da mi sada nacist prodaje otpad? :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

Kako ja zadovoljavam sve njihove uvjete, jedini razlog zbog kojeg su me tražili polog može biti to što relativno malo trošim na mobitel. Diskriminacija!

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje ruganje i omalovažavanje, kao da se radi o stoci sitnog zuba.

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Koje ruganje i omalovažavanje, kao da se radi o stoci sitnog zuba.

Zapravo se radi o dizanju ega onima koji ga tako kupe i omalovažavanju ostatka i prisiljavanju na kupnju u punom iznosu (1000 eura).
17 godina

hahahaha koji su likovi ovi u T-Mobile-u. Izgleda da će bit lakše dobit' kredit za novi auto.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zapravo se radi o dizanju ega onima koji ga tako kupe i omalovažavanju ostatka i prisiljavanju na kupnju u punom iznosu (1000 eura).
  Ma da, vrlo perfidno.

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.
17 godina
neaktivan

Prvo je rečeno da otključan ifon ima visoku cijenu da bi se kupovale pretplate, a sad se ploča promijenila..!?

Da smo mi rvati pametni, pravili bi se ludi par mjeseci  dok se t-scumu ne napune gaće, pa da vidiš kad ga počnu dijeliti šakom i kapom..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Čekao sam 4 sata u redu da bi mi na kraju rekli da ne mogu uzeti pretplatu.

Više ljudi je izašlo iz T-centra bez iPhonea u ruci nego s njim, što je bilo jako čudno a sve mi je postalo jasno kada sam došao na red.

Zaštitar na ulazu nam je rekao da obrađuju 10 korisnika u 3 sata, a 8 Gb modela im je ponestalo u 10 ujutro, dakle namjerno ih nisu donijeli u dovoljnom broju jer je prije toga prošlo manje od 30 ljudi, a cura koja je dijelila privjeske od T-coma je rekla da ih imaju 600 u prodavaonici, sve od 16 Gb.

Prvo me je žena na šalteru pitala za trajni nalog, kada sam rekao da ne želim plaćanje računa trajnim nalogom onda je tražila polog.

Predomislio sam se za trajni nalog pa ipak popustio, a onda je nazvala neki broj telefonom gdje joj kolegica čita tvoje ime iz crne knjige i po tome određuju da li si podoban da uopće potpišeš ugovor s njima. Odbili su me kao nepodobnog.

Ovo je jednostavno nenormalan način poslovanja.

Ne kupujem auto da trebam ostavljat polog ili kuću možda. Radi se o telefonu koji u slobodnoj prodaji u italiji košta 3500 kn.

Sramota za T-com, još veća sramota za nas koji smo se išli ponižavati na kiši dok smo stajali u umjetnom redu 4 sata  ispred T-centra kao besplatna reklama jer su oni puštali svakih 20-30 minuta po jednog čovjeka unutra da stvore privid gužve!

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 17:52 (Inari).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MMMM..i can smell the frustration...Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

MMMM..i can smell the frustration...Bogataš

victim number 1 and counting.........
17 godina
neaktivan

sve mi ove teme o iphoneu idu na k****!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da nitko od vas nije pročitao http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-mcd.pdf

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče T-com-a i njihovih idiotarija, bolje neću ni početi...

A što mislim o iPhone-u najbolje govori slika u privitku.

iPhone vs. kamen iPhone vs. kamen
Ja osobno mislim kako bi po nekim kriterijima trebalo naći i uzeti zdravo za gotovo!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Previše kukamo, mogli bi ići protestirat :)

Jedino ljudi koji prate IT vijesti znaju oko čega se vrti, cijela ta spika...

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
Perica kaže...

Svi smo to pročitali, a ti možda znaš što znači "Sustav za provjeru platežne sposobnosti"?

Normalno bi bilo za očekivati da traže polog za neuredne platiše, ali za ljude koji nemaju nikakva dugovanja prema njima da traže takve uvjete?!

Prva stvar koju je žena na šalteru napravila kada sam došao na red : digla slušalicu i izrecitirala moj matični broj nepoznatoj osobi na telefonu koja joj je onda rekla da me odbije.

Ni A ni B zašto, samo da su bile neurednosti od prije 8 godina na filsnoj liniji na moje ime. Wtf! Kakve veze T-mobile ima sa fiksnim linijama!
http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
17 godina

<provokacija>

Gdje su sada oni iz prijašnjih tema (ala ova: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=93273) koji su se kunuili u iPhone i T-Com i bili spremni za njega ruku na panj staviti? Nikog ni čut... Osim što su napravili toliku pompu oko iPhonea, T-Komunisti su se potrudili da pompa preraste u farsu/blamažu... Bravo (klap-klap-klap). Ni štapom...

</provokacija>

LLAP Belji se

...And then You will die, when Your ideals You deny...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 18:19 (Lt Dalius).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa tako vam i treba kad ste iskompleksirane budale pa idete opce kupovat to smece od mobitela

kad ste ovce,treba vas šišat šta t-com i čini

mislim koliko glup moram bit i stat u red 3 sata na kišu za bi se prema meni ponili ka prema kretenu

malo se onda zapitajte vi koji ste poletili eto vam ga sad

i šta je najgore opet bi se isto ponili

a to smo mi hrvati

nema tople vode u kući ali bitno da se ima iphone

jadno

jako jadno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ko ima para i zelju kupit ce ga,ko nema slinit ce za njim.Tako je sa svakom skupom stvarcicom.Previse se buke dize oko tog ajvarfona.Imam drugih problema koji su mi vazniji a pare cu potrosit na lijekove i doktore.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad kad drugi trgovci čuju za ovo, bit će svega.

Odeš u trgovinu na odjel suhomesnatih proizvoda i kažeš teti da ti nareže 20 deka delikatesne šunke, a teta hladokrvno kaže:

- "Oprostite, mogu vidjeti vašu osobnu iskaznicu?"

Dadneš joj osobnu, a ona te najprije provjeri preko računala i kaže:

-"Žao nam je, ali Vi   kod nas možete kupiti samo parizer ili pileću posebnu, budući da se baš i niste iskazali u trošenju novca u našem dućanu. Ili ako baš želite 20 deka delikatesne šunke, morat ćete kod mene ostaviti 200 kuna pologa, koje ćemo vam vratiti za mjesec dana. Naime, želimo biti sigurni da nećete pojesti šunku prije nego je platite na blagajni!"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U pravu si karl u potpunosti, ja kad sam vidio koji red su ljudi napravili da bi kupili taj mobitel full sam se iznenadio...

Čudan smo mi narod, kukamo kako nemamo para a tu ih bacamo na glupost od mobitela kojem su nabili cjenu do nebesa, ljudi pa za te pare možete kupiti laptop koji će raditi sve što i iPhone i još par stvari gratis...

Al ne vrijedi mi ovo ni govorit... svatko misli da je najpametniji... :D

17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Sad kad drugi trgovci čuju za ovo, bit će svega.

Odeš u trgovinu na odjel suhomesnatih proizvoda i kažeš teti da ti nareže 20 deka delikatesne šunke, a teta hladokrvno kaže:

- "Oprostite, mogu vidjeti vašu osobnu iskaznicu?"

Dadneš joj osobnu, a ona te najprije provjeri preko računala i kaže:

-"Žao nam je, ali Vi   kod nas možete kupiti samo parizer ili pileću posebnu, budući da se baš i niste iskazali u trošenju novca u našem dućanu. Ili ako baš želite 20 deka delikatesne šunke, morat ćete kod mene ostaviti 200 kuna pologa, koje ćemo vam vratiti za mjesec dana. Naime, želimo biti sigurni da nećete pojesti šunku prije nego je platite na blagajni!"

Da,da ... T-com uvodi nove inovativne standarde.
Zaista, onaj koji je osmislio ovaj koncept ima rijetku
intelektualnu osobinu. 
16 godina
neaktivan

još posebno

kome treba 3g

alooo

ko koristi taj 3g ajmo iskreno

ma dajte ljudi

plati 1000 eura pa se kurči

a ovako, i treba da prave budalu od vas kad je pravite sami od sebe

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karlanal kaže...

pa tako vam i treba kad ste iskompleksirane budale pa idete opce kupovat to smece od mobitela

mislim koliko glup moram bit i stat u red 3 sata na kišu za bi se prema meni ponili ka prema kretenu

a to smo mi hrvati

jadno

jako jadno

Ej dečko...smiri tenzije...nemaš ni jedan jedini dan članstva na ovom forumu a već si pokazao svoju jezičinu...smiri se svi mislimo da su cijene nemoralne neetičke i kaj ti ja znam...
16 godina
neaktivan

Ma nebi kupio taj fensi-šmensi mobitel koji nicemu ne sluzi nego da se eto neko može hvalisat i daje puno jeftiniji i da ne uzimaju u t-mobilu taj polog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
karlanal kaže...

a to smo mi hrvati

jadno

jako jadno

Ej dečko...smiri tenzije...nemaš ni jedan jedini dan članstva na ovom forumu a već si pokazao svoju jezičinu...smiri se svi mislimo da su cijene nemoralne neetičke i kaj ti ja znam...

ja cu svoju jezicinu pustut koliko ja to ocu
tu  moš reć svoje mišljenje o iphoneu i  to je to
šta ti imaš samnom ili ja sa tobom
ili si i ti jedan od onih sa kiše pa te pogodilo
17 godina
neaktivan

Gdje su "+/-"? :)

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 18:39 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Inari kaže...
Perica kaže...

Svi smo to pročitali, a ti možda znaš što znači "Sustav za provjeru platežne sposobnosti"?

Normalno bi bilo za očekivati da traže polog za neuredne platiše, ali za ljude koji nemaju nikakva dugovanja prema njima da traže takve uvjete?!

Prva stvar koju je žena na šalteru napravila kada sam došao na red : digla slušalicu i izrecitirala moj matični broj nepoznatoj osobi na telefonu koja joj je onda rekla da me odbije.

Ni A ni B zašto, samo da su bile neurednosti od prije 8 godina na filsnoj liniji na moje ime. Wtf! Kakve veze T-mobile ima sa fiksnim linijama!

Evo iz VIP-a

...
3.4. Pretplatnik je suglasan da Vipnet provede provjeru Pretplatnikovih osobnih podataka, identiteta, statusa i platežne sposobnosti pri nadležnim tijelima koja imaju pristup takvim podacima.
...

ili na http://www.vipnet.hr/cw/show?type=hrvipnet_news_print&idnews=522304&idtab (pod Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o.)

Evo it TELE2

...

3.3. Pretplatnik je suglasan da Tele2 u svrhu zasnivanja i evidencije pretplatničkog odnosa provede provjeru Pretplatnikovih osobnih podataka, identiteta, statusa i platežne sposobnosti pri nadležnim tijelima koja imaju pristup takvim podacima.

...

ili na http://www.tele2.hr/files/Tele2_opci_uvjeti_pretplatnici.pdf

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice