Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

poruka: 173
|
čitano: 27.196
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!".
17 godina
neaktivan
RE: Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!
artfull kaže...
naxeem kaže...

U Splitu je u petak prodano ukupno 5 komada iPhone uređaja. Ako je u svim gradovima tako slab odaziv, meni se čini da je T-Mobile debelo spušio lovu na marketingu koji ga je koštao više od zarađenog...

Eh da, mnogi su navodno odustali jer nisu htjeli kupiti 8GB model kojeg je navodno donešeno tek 2 komada, a 16GB preko 100 komada.

Neistina, ali nema veze
Neistina? Odakle tebi pravo da mi kažeš da je to neistina, a ja osobno poznajem ljude koji imaju tu informaciju? Ne kužim?

iDebakl

Ovaj članak je gadan udarac T-Mobileu koji su sami sebi zadali idiotskom bahatom politikom. Zelenaški uvjeti i tipična bahatost glavni su razlog iDebakla.

17 godina
moderator

Baš sam krenuo naxeemu dati karton (off-topic postovi, vrijeđanje), ali me preduhitrio brisanjem vlastitog posta. No, sve vas je više koji gubite nit i bavite se nekim drugim temama, pa bih trebao dati seriju opomena!

Zato još jednom upozorenje - držite se teme (konkretno je ovdje riječ o komentiranju davanja pologa pri kupnji iPhonea, ako ste možda zaboravili) ili otvarajte nove ili pišite u već postojeće!

17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
dgigibao kaže...
Dermentor kaže...

Samo cu reci Blackberry Bold !

Samo ću reći, dva put skuplje, dva put sporije i dva put kvarljivije
 Hahahahaha ocito je da nikad nisi imao u rukama blackberry a kamo li Bold. Bold je duplo jeftiniji solo mob bez produzenja pretplate dode 3300 kn, ima proc 667 MHz i brze radi od bilo kojeg moba koji sam do sad vidio pa cak i iphona a posto je tek izasao pred par mjeseci ne moze se pricati o nepouzdanost, pa nemoj pricati o onome sto neznas, i btw ima puno funkcija i aplikacija koje iphone nema... Imam ga mjesec dana i ima sve sto od smartphone - a trebam i sto mi je najvaznije nije touch screen... Mada uskoro dolazi Blackberry Storm koji je touch screen... Zakljucak: i to je moje misljenje iphone je za djecu i sminkereCool

Pa šta iPhone 3G je krenuo u prodaju u 7 mjesecu, pogledaj link koji sam gore stavio i vidit ćeš o čemu se radi.

Ja samo znam da je na svim testovima iPhone browser ispa nekoliko puto brži i u wifi i 3G browsanju od BlackBerry Bold browsera, prosurfaj malo prije nego stvoriš mišljenje.

Glupo je uspoređivati cijene samih mobilnih uređaja, pa to je poslovni mob neće ga nitko kupovat samo za šminku već s nekom tarifom.

Pogledao na stranice T-Mobilea na kojem piše da je BlackBerry Bold s Flex300 ugovorom na 24 mjeseca košta 2200Kn a iPhone u i300 košta 700Kn.
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan

Iskreno, uopće me ne čudi ovakva politika. Kao prvo poznati smo kao "mala Amerika" i da smo povodljivi kao najgluplje ovce. T-Com je znao da će biti u prvih par mjeseci budala koje će to napraviti. Uostalom ovo ne vidim kao zgrtanje para jer se ugovorom tvrdi da oni te novce vraćaju ili iskoriste za nadoknadu zakašnjelih računa.

U drugu ruku je činjenica da ljudi u ovoj državi potpisuju ugovore (i s drugim operaterima) kojih se onda ne mogu držati. Da se mene pita ja bih uveo da za kašnjenje od 2-3 mjeseca uzimaju i mobitel koji se dobio tim ugovorom. Ljudi jednostavno nisu (ili ne žele biti) svjesni svojih platežnih mogućnosti i trpaju si svakakve račune na leđa.

A to što je narod naivan i nepismen nije problem velikih kompanija. Tužite se Ivi i ostalima koji bi nas pravili sve glupljima i to sve u vlastitu korist.

Uostalom me fascinira kako je iPhone kod nas puno skuplji nego u nekim zapadnim državama. Mislio sam da se cijena formira po tržištu. Vjerojatno T-Com opet pravi budale od nas i bere pare (skupa sa Appleom). Ovo nemojte shvatiti kao flame ali osobno mislim da ima puno boljih mobitela (ili smartphonea) od iPhonea i pri tome ne mislim na Crackberrye koji su još bedastiji. Sve je ovo jedan veliki hype od strane Applea i klana korisnika koji sve više subjektivno gledaju na Apple i njegove "protivnike".

NHF & trolls keep away!

music is my first love and will always be my last

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
V00D00 kaže...

Iskreno, uopće me ne čudi ovakva politika. Kao prvo poznati smo kao "mala Amerika" i da smo povodljivi kao najgluplje ovce. T-Com je znao da će biti u prvih par mjeseci budala koje će to napraviti. Uostalom ovo ne vidim kao zgrtanje para jer se ugovorom tvrdi da oni te novce vraćaju ili iskoriste za nadoknadu zakašnjelih računa.

U drugu ruku je činjenica da ljudi u ovoj državi potpisuju ugovore (i s drugim operaterima) kojih se onda ne mogu držati. Da se mene pita ja bih uveo da za kašnjenje od 2-3 mjeseca uzimaju i mobitel koji se dobio tim ugovorom. Ljudi jednostavno nisu (ili ne žele biti) svjesni svojih platežnih mogućnosti i trpaju si svakakve račune na leđa.

A to što je narod naivan i nepismen nije problem velikih kompanija. Tužite se Ivi i ostalima koji bi nas pravili sve glupljima i to sve u vlastitu korist.

Uostalom me fascinira kako je iPhone kod nas puno skuplji nego u nekim zapadnim državama. Mislio sam da se cijena formira po tržištu. Vjerojatno T-Com opet pravi budale od nas i bere pare (skupa sa Appleom). Ovo nemojte shvatiti kao flame ali osobno mislim da ima puno boljih mobitela (ili smartphonea) od iPhonea i pri tome ne mislim na Crackberrye koji su još bedastiji. Sve je ovo jedan veliki hype od strane Applea i klana korisnika koji sve više subjektivno gledaju na Apple i njegove "protivnike".

NHF & trolls keep away!

Ha cuj, stvar stvarno predivno izgleda, ali je definitivno preskupa za prosječni hrvatski đep.  A dobro je poznato da kod nas večina živi na kredu, pa zakaj nebi i ipone na kredu.  To kaj su ljudi lakome ovce, to je druga stvar.
17 godina
neaktivan

Vama je mozak izgleda automatski postavljen na flame. Ako ga je tako malo ljudi kod nas kupilo o kojim to onda ovcama pričate? Po svemu sudeći, Hrvati baš i nisu ovce. S druge strane, ja sam ovca i totalna budala jer sam ga kupio i "guštan ka malo dite".

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...

Baš sam krenuo naxeemu dati karton (off-topic postovi, vrijeđanje), ali me preduhitrio brisanjem vlastitog posta. No, sve vas je više koji gubite nit i bavite se nekim drugim temama, pa bih trebao dati seriju opomena!

Zato još jednom upozorenje - držite se teme (konkretno je ovdje riječ o komentiranju davanja pologa pri kupnji iPhonea, ako ste možda zaboravili) ili otvarajte nove ili pišite u već postojeće!

nebi li jedan moderator trebao znati sta slobodno napise, a sta ne? :) (ne mislim na tebe)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Vama je mozak izgleda automatski postavljen na flame. Ako ga je tako malo ljudi kod nas kupilo o kojim to onda ovcama pričate? Po svemu sudeći, Hrvati baš i nisu ovce. S druge strane, ja sam ovca i totalna budala jer sam ga kupio i "guštan ka malo dite".

mislim da je ovaj polog razlog zašto ga ljudi nisu kupili. siguran sam da bi bilo tisuće kupaca prvi dan samo da nisu morali dati još ekstra polog.
music is my first love and will always be my last
17 godina
neaktivan

Ne razumijem stvarno 2400 kn pologa, al onaj tko ga zeli nece kupovati kod t-mobilea i placati pretplatu. Previse je isfuran tak Iphone, za 3 mjeseca ce izaci nesta novije i x puta bolje..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
V00D00 kaže...
vjeko kaže...

mislim da je ovaj polog razlog zašto ga ljudi nisu kupili. siguran sam da bi bilo tisuće kupaca prvi dan samo da nisu morali dati još ekstra polog.
 Pa da su ovce onda bi otišli po gotovinu i vratili se po mobitel, a izgleda da većina nije to napravila. Mislim da duguješ ljudima ispriku.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
17 godina
neaktivan

Potpis.. Hahahahahahahahahahahahaha LOL Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Evo ja iz t-centra. Nisu me nish pitali i dali mi 16 GB telefon za 100 kn uz produljenje ugovora.

Za polog nisu nista pitali.

Nokiju n95 bi za produljenje istog ugovora dobio za 2300 kn ili n96 za 3300 kn. Blackberry perl je 1400 kn.

Tako da mi je ovo skroz simpaticno ispalo.

--------

zeru off topic.

Biti ce kaosa sa ljudima koji nisu uzeli podatkovnu tarifu, a nisu iskljucili "push".... sve se bojim koji ce nered nastati kad stignu racuni Bogataš ... draga vidi radi youtube

jesti i spavati
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 19:45 (branimir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sorry, napisao sam post, možda bi potakao svađu. Odustajem.

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 20:01 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Ma, ja bi glupsanima koji hoće kupiti iPhone i nakon šta su vidli cijenu koja je JAKO NEREALNA digao još. Jer ako im nije puno dati 7000 kn, nije im puno ni dati 12000 kn. Ako sam dobro shvatio u Americi iPhone košta 200$ što je u protuvrijednosti u kunama 1000 kn (ajde neka je i 2000 za neke poreze i gluposti i zaradu onome ko prodaje). ALI 7000 kn je zbilja previše. Nisam protiv iPhonea, protiv cijene jesam. Nevjerujem da bi ga kupio i da je 500 kn, ali me smeta takva bahatost firme. Čudi me da postoje ljudi koji će to kupiti po toj cijeni. Po meni je to trenutno mobitel za preseravanje jer košta toliko koliko košta i nevjerujem da će služiti nečemu osim preseravanju. Gle, Ivane imam novi mobitel, iPhone, platio sam ga 7000 kn (a neće reći da u Americi košta 1000 kn).

Opet iste bedastoće o cijeni!!! 200 USD je na pretplati isto kao što ga i kod nas ima za 2200, 700 i 1 KN na pretplatu.
17 godina
ferovca1 kaže...

Prvo je rečeno da otključan ifon ima visoku cijenu da bi se kupovale pretplate, a sad se ploča promijenila..!?

Da smo mi rvati pametni, pravili bi se ludi par mjeseci  dok se t-scumu ne napune gaće, pa da vidiš kad ga počnu dijeliti šakom i kapom..

E to stari, tako bi trebali napravit, a šta ćeš, takvi smo, a govorimo kako smo siromašni, a za neki šminkerski mob spremni smo izdvojit tolke novce. Neki su tolko željni da se pokažu u društvu... (čast iznimkama) , a da pogledamo sa pametnije strane, vidjeli bi kako je to čisto bacanje novca.
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
Batista kaže...
ferovca1 kaže...

Prvo je rečeno da otključan ifon ima visoku cijenu da bi se kupovale pretplate, a sad se ploča promijenila..!?

Da smo mi rvati pametni, pravili bi se ludi par mjeseci  dok se t-scumu ne napune gaće, pa da vidiš kad ga počnu dijeliti šakom i kapom..

E to stari, tako bi trebali napravit, a šta ćeš, takvi smo, a govorimo kako smo siromašni, a za neki šminkerski mob spremni smo izdvojit tolke novce. Neki su tolko željni da se pokažu u društvu... (čast iznimkama) , a da pogledamo sa pametnije strane, vidjeli bi kako je to čisto bacanje novca.
 E vidiš upravo to sam htio reći. Šta drugo. I ono da su ljudi od 5 sati ujutro čekali.
Kublach
17 godina
protjeran

Davanje 2400 kn pologa je davanje beskamatnog kredita T-Scumu, kako je dobro uočio jedan od komentatora na MK.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 8:23 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Koji će ovo flame biti već vidim 150 stranica bijesa.

Dolje nacisti, za što se moj dida boria, da mi sada nacist prodaje otpad? :D

zar se moj dida borija s nacistima da bi mi isti pola stoljeca poslije prodavali polu-proizvod koji ionako nije njihov!

eto sad san to izbacija iz sebe..
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan

Di je sad Boško Buha kad narod pati pod terorom Švaba Smijeh

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Ormuz kaže...

Koji će ovo flame biti već vidim 150 stranica bijesa.

Dolje nacisti, za što se moj dida boria, da mi sada nacist prodaje otpad? :D

zar se moj dida borija s nacistima da bi mi isti pola stoljeca poslije prodavali polu-proizvod koji ionako nije njihov!

eto sad san to izbacija iz sebe..
 LMAO!! Di si ti sad otisao na naciste i drugi svjetski rat?
Kad se on borio sa nacistima ni tvoj stari nije bio u planu a kamoli ti...

Ma sve je to super oko tog komadića plastike....tko voli nek izvoli....samo ne kužim stajanje u redu 4 sata?
Zašto? Danas ga ljudi kupe za par minuta....jeli to da se možete hvaliti kako ste imali to "čudo moderne tehnike" nekoliko minuta ili sati prije nekog drugog?
Tako će i narod danas stajati za WotLK....čovjek bi rekao da će nešto time dobiti što nitko drugi neće..
17 godina
neaktivan
Morgoth kaže...
...
..čovjek bi rekao da će nešto time dobiti što nitko drugi neće..

dobit ce zadovoljstvo,
da popune prazninu u svojim nepostojecim drustvenim odnosima,
velicinom penisa,
ruznom facom, zakržljalom gradzom ili mozgom na razini automata za sokove,
ili mozda to sto imaju trideset a još zive s starcima...

sigurno svi imaju svoj razlog. Cool
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Morgoth kaže...
...
..čovjek bi rekao da će nešto time dobiti što nitko drugi neće..

dobit ce zadovoljstvo,
da popune prazninu u svojim nepostojecim drustvenim odnosima,
velicinom penisa,
ruznom facom, zakržljalom gradzom ili mozgom na razini automata za sokove,
ili mozda to sto imaju trideset a još zive s starcima...

sigurno svi imaju svoj razlog. Cool
 Ja imam 31 i zivim sa starcima. Smijeh
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...

jel imas iPhone?
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
drago7 kaže...

jel imas iPhone?
 Hebemu, nemam.
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...
 Hebemu, nemam.

to ne mjenja situaciju! Smijeh

17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
drago7 kaže...
 Hebemu, nemam.

to ne mjenja situaciju! Smijeh

Koju situaciju?
16 godina
neaktivan

evo i tu jedan biser

[link] http://www.reklamacije.net/reklamacije/mobiteli-telefoni-operateri-./kupnja-iphone-a-2.400-kn-pologa-cijena-mobitela.html[/link]

i jedan post..

Dakle komentari su presmiješni! To zakaj netko hoće ili neće kupiti iPhone su gluposti. Fundamentalna stvar ovdje (a znam jer sam ja u nedjelju bio u Avenue Mallu da se prebacim na pretplatu pa reko ajd da vidim mozda ga i uzmem) u tome da mi T-Mobile odbija dati tarifu 300 na pretplatu iPhone, iako sam do sad 2 godine simpa korisnik s 200-300kn potrosnje svaki mjesec!

Obrazlozenje je niste platezno sposobni i morate ostaviti polog od 2400kn. Ja njih pitam na temelju cega vam takva ideja da nisam platezno sposoban buduci da nikad nisam bio ugovorno vezan s T-HT-om, a ono izmotavanja, puno je to faktora i informacija, ja pa dobro kojih da znam i opet isto. Znaci nitko mi nije dao jasan odgovor, cak ni sef ducana. Po zakonu o zastiti potrosaca moraju! Idemo dalje. Gledam ja da predjem samo sa Simpe na pretplatu kad meni covjek ponudi da ja i cura predjemo skupa u flex obitelj 300 pa jeftinije medjusobno pricamo. Ja sa s usima ko magare, pa kako sad moze tarifa 300 a maloprije sam bio platezno nesposoban za tarifu 300? Na kraju nakon malo cackanja ispadne da mogu dobiti tarifu 300 u pretplati i bilo koji mob osim iPhona.

E sad ko ima mozga u glavi i zbroji 2 2 skuzi da ovo nema veze s plateznom sposobnoscu jer da ima ne bi mogao dobiti tarifu 300 ni u kojoj kombinaciji, nego s time da T-mobile jedini prodaje iPhone i pokusavaju sve korisnike navuci da plate ili dodatni polog od 2400kn (3,5 puta cijene uređaj u toj tarifi) pod izgovorom platezne nesposobnosti koju ne mogu podkrijepiti. A to je kršenje zakona o zastiti potrosaca i slucaj za drzavni inspektorat!

17 godina
neaktivan
badabum kaže...

evo i tu jedan biser

[link] http://www.reklamacije.net/reklamacije/mobiteli-telefoni-operateri-./kupnja-iphone-a-2.400-kn-pologa-cijena-mobitela.html[/link]

i jedan post..

Dakle komentari su presmiješni! To zakaj netko hoće ili neće kupiti iPhone su gluposti. Fundamentalna stvar ovdje (a znam jer sam ja u nedjelju bio u Avenue Mallu da se prebacim na pretplatu pa reko ajd da vidim mozda ga i uzmem) u tome da mi T-Mobile odbija dati tarifu 300 na pretplatu iPhone, iako sam do sad 2 godine simpa korisnik s 200-300kn potrosnje svaki mjesec!

Obrazlozenje je niste platezno sposobni i morate ostaviti polog od 2400kn. Ja njih pitam na temelju cega vam takva ideja da nisam platezno sposoban buduci da nikad nisam bio ugovorno vezan s T-HT-om, a ono izmotavanja, puno je to faktora i informacija, ja pa dobro kojih da znam i opet isto. Znaci nitko mi nije dao jasan odgovor, cak ni sef ducana. Po zakonu o zastiti potrosaca moraju! Idemo dalje. Gledam ja da predjem samo sa Simpe na pretplatu kad meni covjek ponudi da ja i cura predjemo skupa u flex obitelj 300 pa jeftinije medjusobno pricamo. Ja sa s usima ko magare, pa kako sad moze tarifa 300 a maloprije sam bio platezno nesposoban za tarifu 300? Na kraju nakon malo cackanja ispadne da mogu dobiti tarifu 300 u pretplati i bilo koji mob osim iPhona.

E sad ko ima mozga u glavi i zbroji 2 2 skuzi da ovo nema veze s plateznom sposobnoscu jer da ima ne bi mogao dobiti tarifu 300 ni u kojoj kombinaciji, nego s time da T-mobile jedini prodaje iPhone i pokusavaju sve korisnike navuci da plate ili dodatni polog od 2400kn (3,5 puta cijene uređaj u toj tarifi) pod izgovorom platezne nesposobnosti koju ne mogu podkrijepiti. A to je kršenje zakona o zastiti potrosaca i slucaj za drzavni inspektorat!

Slazem se u potpunosti !
To je zaista sramotno, morat cu i ja otici pogledati to pa (također simpa korisnik, potrošnja 200-300 kn mjesečno) pa da vidim sto ce mi reć (iako imam stari iPhone 2G). Ne, u biti doci cu im sa starim iPhonom i da zelim novi. Jos bolje! :D
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan

Trebo si posuditi odijelo, lijepo se obuci, u rent-a-karu  posuditi neki bmw i parkirati ispred ducana i da vidis, ipon za 1kn, jos bi te molili da kupis

17 godina
neaktivan
badabum kaže...

Ovo je sasvim točno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice