Zašto samo studenti sveučilišta u Zagrebu? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto samo studenti sveučilišta u Zagrebu? :)
... i tko je Jack?
Meni više smeta što su se ograničili samo na Microsoftove tehnologije..
Meni više smeta što su se ograničili samo na Microsoftove tehnologije..
Vjerovatno glavni sponzor Perpetuum Mobile radi s .NET tehnologijom i na ovaj način traže sposobne studente koji znaju .NET za suradnju.
Nekoliko odgovora za zainteresirane:
* "Jack" je glavni lik pjesme "Hit the road, Jack", najpoznatije u izvedbi Ray Charles-a, čija silueta krasi promotivne materijale natjecanja
* Natjecanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Zagrebu zato što ga mi (Perpetuum Mobile d.o.o.) organiziramo u suradnji s udrugom BEST - udrugom studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
* Perpetuum Mobile je dugogodišnji partner Microsofta i glavninu vlastitog razvoja baziramo na Microsoft platformi - to je razlog zašto smo se odlučili za .NET
Ako ima još pitanja, samo pitajte, a u međuvremenu trkom se prijaviti za natjecanje!
Ivo Špigel
Perpetuum Mobile
sve neka natjecanja za developere...
Yeah, dude... Zbilja bi nešto trebalo izmisliti... npr. borbe s userima i slično...
Yeah, dude... Zbilja bi nešto trebalo izmisliti... npr. borbe s userima i slično...
kako ostati miran i ne sasuti juzeru u facu sve kaj misliš :)
Nazvat ćemo natjecanje Boiling point. Tko izdrži najduže, wins!
Nazvat ćemo natjecanje Boiling point. Tko izdrži najduže, wins!
kvalifikacije su telefonski support korisniku (naravno dok se voziš kroz gradsku gužvu)
* "Jack" je glavni lik pjesme "Hit the road, Jack", najpoznatije u izvedbi Ray Charles-a, čija silueta krasi promotivne materijale natjecanja
Lukavo! Sigurno će se puno studenata pronaći u stihu:
"you ain't got no money you just ain't no good"
* Natjecanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Zagrebu zato što ga mi (Perpetuum Mobile d.o.o.) organiziramo u suradnji s udrugom BEST - udrugom studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Steta, ima sigurno zainteresiranih u cijeloj hrvatskoj. Ali barem ste osigurali da ce zagrebacki studenti pobjedit :D