"Prema ugovoru s proizvođačem Prox Dynamics AS iz Norveške, 160 komada ovih mališana košta 20 milijuna funti. Kako je svaki težak 16 grama, to znači da cijena po gramu 7812,5 funti…"
Skupa neka igračka...
"Prema ugovoru s proizvođačem Prox Dynamics AS iz Norveške, 160 komada ovih mališana košta 20 milijuna funti. Kako je svaki težak 16 grama, to znači da cijena po gramu 7812,5 funti…"
Skupa neka igračka...
Radije nabit ogledalo na štap
125 000 funti po komadu
Klasicno prikrivanje nekih drugih troskova ili obicna kradja.
Pa da su ga od zlata pravili, a sociva za kameru od dijamanata pa nebi toliko kostao.
Cijena je napuhana ali ne kužim čemu se čudite. Pa vojska plaća top dollar za sve.
Već vidim 26 cm tavu kao standardnu opremu vojske kao obranu od ovih govanceta... :)
A kad se to desi, onda vojnika koji je upravljao na sud... "pa jel si ti svjestan da si bacio u vjetar 125000 funti! ti toliko za života ne zaradiš, vrjedniji je helikopter od tebe!" :) :) :)
Već vidim 26 cm tavu kao standardnu opremu vojske kao obranu od ovih govanceta... :)
A kad se to desi, onda vojnika koji je upravljao na sud... "pa jel si ti svjestan da si bacio u vjetar 125000 funti! ti toliko za života ne zaradiš, vrjedniji je helikopter od tebe!" :) :) :)
predobro!!!!!
Ja mislim da bi im se ipak malo više isplatilo da trgovaju sa kinezima
Pusti ga, iz hrvatskog ima jedva 2, i to zato jer ga prof. jako voli
OT: izgleda kao igračka od $80 s ebaya. Jasno mi je da englezi ne koriste kineske igračke, ali opet mi je nevjerojatno da nešto takvo prodaje za više od $5000(i to je puno, ali za vojne svrhe je sve skupo)
Jbt, cijena je kao da ju je Sanader sredio-koliko bi bilo kod nas? 2 milijuna funti po komadu?
Mislim da sam danas vidio i kratki filmić za novi Splinter Cell odnosno onaj model aviona koji dobiješ s kolektorskim pakiranjem. Koliko ono to čudo košta, oko 160 eura. Pa mogu s tim izviđati. Plus dobiješ i igru. Zgodna stvar što s obzirom na veličinu nije dosta tavica da ga središ. Bit će lakše skužiti talibane. Samo tražiš one koji u pustinji tegle lopatu za snijeg.
Tako visoka cijena za nešto što jedan entuzijast može napraviti sam u kućnoj radinosti.
U pravu ste ali entuzijast u kucnoj radinosti nije na budzetu i ne moze da se prijavi na tender :)