Helikopteri za virenje

poruka: 16
|
čitano: 2.642
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Helikopteri za virenje".
16 godina
Helikopteri za virenje

"Prema ugovoru s proizvođačem Prox Dynamics AS iz Norveške, 160 komada ovih mališana košta 20 milijuna funti. Kako je svaki težak 16 grama, to znači da cijena po gramu 7812,5 funti…"

Skupa neka igračka...

scientia est potentia

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Helikopteri za virenje

Radije nabit ogledalo na štap  {#}

Moj PC  
34 1 hvala 0
17 godina
Re: Helikopteri za virenje
Mene zanima kak se to ponasa kad puse vjetar.
17 godina
Helikopteri za virenje

125 000 funti po komadu {#}

Klasicno prikrivanje nekih drugih troskova ili obicna kradja.

Pa da su ga od zlata pravili, a sociva za kameru od dijamanata pa nebi toliko kostao.

18 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Helikopteri za virenje

Cijena je napuhana ali ne kužim čemu se čudite. Pa vojska plaća top dollar za sve.

0 0 hvala 0
17 godina
Helikopteri za virenje

Već vidim 26 cm tavu kao standardnu opremu vojske kao obranu od ovih govanceta... :)

A kad se to desi, onda vojnika koji je upravljao na sud... "pa jel si ti svjestan da si bacio u vjetar 125000 funti! ti toliko za života ne zaradiš, vrjedniji je helikopter od tebe!" :) :) :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 17:32 (Father_Dougal).
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Već vidim 26 cm tavu kao standardnu opremu vojske kao obranu od ovih govanceta... :)

A kad se to desi, onda vojnika koji je upravljao na sud... "pa jel si ti svjestan da si bacio u vjetar 125000 funti! ti toliko za života ne zaradiš, vrjedniji je helikopter od tebe!" :) :) :)

{#} predobro!!!!!

15 godina
neaktivan
Helikopteri za virenje

Ja mislim da bi im se ipak malo više isplatilo da trgovaju sa kinezima{#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Bruno Matejcic kaže...

16 godina
dustY kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Pusti ga, iz hrvatskog ima jedva 2, i to zato jer ga prof. jako voli

OT: izgleda kao igračka od $80 s ebaya. Jasno mi je da englezi ne koriste kineske igračke, ali opet mi je nevjerojatno da nešto takvo prodaje za više od $5000(i to je puno, ali za vojne svrhe je sve skupo)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Helikopteri za virenje
Zgodna igračkica za špijuniranje na partiji bele. Još malo pa će drugovi Kinezi kopirati cijelu priču i onda, kad me karta krene....
Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Helikopteri za virenje

Jbt, cijena je kao da ju je Sanader sredio-koliko bi bilo kod nas? 2 milijuna funti po komadu?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Helikopteri za virenje

Mislim da sam danas vidio i kratki filmić za novi Splinter Cell odnosno onaj model aviona koji dobiješ s kolektorskim pakiranjem. Koliko ono to čudo košta, oko 160 eura. Pa mogu s tim izviđati. Plus dobiješ i igru. Zgodna stvar što s obzirom na veličinu nije dosta tavica da ga središ. Bit će lakše skužiti talibane. Samo tražiš one koji u pustinji tegle lopatu za snijeg.

Ovaj profil je pod zaštitom Chucka Norrisa.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Helikopteri za virenje

Tako visoka cijena za nešto što jedan entuzijast može napraviti sam u kućnoj radinosti.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U pravu ste ali entuzijast u kucnoj radinosti nije na budzetu i ne moze da se prijavi na tender :)

17 godina
neaktivan
Zapravo je prvi koštao 19.999.000, a ostali su po 6 $.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice