Pa ja,a vjerujem i veliki dio torrent zajednice ionako ne googlamo za potrebnim torrentima.Mi iskusniji smo regani na boljim treckerima i sve nam je tamo,sto bi googlali???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno, samo početnici traže preko google.
Živjela Demoniod.com
Živjela Demoniod.com
Ispravak, sad je demonoid.me, sele se
Ima li neka dobra dusa da mi posalje na PM pozivnicu za demonoid?
Hvala vam!
ja tražim torente preko googla,
i ne nisam početnik samo više neplaniram bit na privatnim trackerima u njih ima još manje povjerenja neg u google.
al zanimljivo kako su se svi neš sad antipirati aktivirali
Oni napredniji koriste Bing i Yahoo...
Izgleda da se Google stavrno trudi povecati popularnost alternativnih trazilica...
Google - The other Official MS Download Center
Google - Professional Software Key Generator..
Argument at Anti-piracy trial - It can't be illegal, Google posted it...
te će se pokušati napraviti lakše dostupnim autorizirani sadržaji za predpregled.
zar se to nekome čini u redu? još malo će biti kad nešto upišemo na gugl, izbacivati stranice "živjela super demokratska amerika"
nećemo smjeti surfati po stranicama po kojima mi hoćemo nego po onima koje nam gugl kaže da moramo
ja tražim torente preko googla,
i ne nisam početnik samo više neplaniram bit na privatnim trackerima u njih ima još manje povjerenja neg u google.
al zanimljivo kako su se svi neš sad antipirati aktivirali
E to je stvarno zanimljivo. Zašto sad odjedan put?
... previše gledam Fringe da mi sve izgleda kao zavjera i nešto paranormalno, možda i da smanjim malo joint navećer...
Srećom pa Google nije niti najbolja niti jedina tražilica...
heh prvo nek pocnu rjesavat svoj blogspot pa onda nadalje
jer tamo ima isto svega i svacega
Živjela Demoniod.com
Ispravak, sad je demonoid.me, sele se
S razlogom se sele.
http://torrentfreak.com/sensing-danger-demonoid-bittorrent-tracker-ditches-com-domain-101202/
http://torrentfreak.com/avoiding-us-censorship-torrent-sites-may-flee-to-china-101202/
te će se pokušati napraviti lakše dostupnim autorizirani sadržaji za predpregled.
zar se to nekome čini u redu? još malo će biti kad nešto upišemo na gugl, izbacivati stranice "živjela super demokratska amerika"
nećemo smjeti surfati po stranicama po kojima mi hoćemo nego po onima koje nam gugl kaže da moramo
"I actually think most people don't want Google to answer their questions, they want Google to tell them what they should be doing next." - Eric Schmidt
Dakako da onima koji su registrirani na privatnim torrent stranicama ne treba Google previse, n tu su oni koji nece skidati torrent zbog jedne epizode serije nego za to radije koriste Rapidshare ili Megaupload, pogotovo ovaj potonji gdje mozes skinut epizodu u komadu full brzinom kao obicni free korisnik, a do takvih linkova se najlakse dode preko Googlea, zato vjerojatno sad pokusavaju malo poostrit mjere po tom pitanju. Budemo vidjeli na sto ce ispast.
Ima 100ine torrent pretrazivaca...
tipa: torrentz.com (koji ima i me i eu domene zakupljene)...