Pa čudno je što Firefox nije odavno prešao IE. Ljudi koje ja znam a da koriste IE su samo oni koji nikad nisu čuli za nešto drugo (Firefox, Opera)
Pa čudno je što Firefox nije odavno prešao IE. Ljudi koje ja znam a da koriste IE su samo oni koji nikad nisu čuli za nešto drugo (Firefox, Opera)
moram se složiti s tobom
većina IE korisnika ga koristi samo zato jer im je došao uz windowse a ne žele/znaju ga promijeniti
kad sam i ja dobio svoj prvi komp uz njega mi je došao IE
stalno sam ga koristio a nisam ni znao da ima neštro drugo poput Firefoxa
čim sam saznao za Firefox maknuo sam IE i počeo ga koristiti
FFL
FirefoxForLife!!!!
They stand for IE, they die for IE! Building by building, room by room - one rat at a time!
moram se složiti s tobom
većina IE korisnika ga koristi samo zato jer im je došao uz windowse a ne žele/znaju ga promijeniti
A zar nisi nikad cuo za Chrome?
Mene čudi kako smeće od IE može na bilo kojem tržišti bit na 1. mjestu!? Ne mora Firefox bit prvi, postoji Opera i sada Chrome i svi su bolji od IE-a!!!
trenutno je Opera najbolja, samo kad bi bilo vise widgeta i add-onnova za nju, a po tome i je ff najbolji
A cujte većina nas ovdje je koristila IE u početku jer nismo znali da postoji nešto drugo. Na sam sa IE prešao na Firefox i držao se njega 3 godine sve dok chrome nije izašao i oduševio me brzinom. Od onda kad god radim na nekom slabijem racunaru koristim Chrome te ga preporucujem drugima. Iako moj osobni izbor je Safari.
Inače ova ekipa koja još ima IE, većini njih se neda mjenjat ga jer misle da im radi ok, teško ih je uvjeriti da postoji nešto bolje, zato IE ima još uvijek toliko udjela na tržištu.
moram se složiti s tobom
A zar nisi nikad cuo za Chrome?
čulo se za puno stvari no jedan je firefox , nezamjenjiv .....
Meni su čak vrlo dobre te Microsoftove reklame, počeo me Microsoft iznenađivati u zadnje vrijeme.
A inače koristim Firefox, i, kao što je netko gore rekao, Chrome ako sam na nekom slabijem računalu. I počeo sam u zadnje vrijeme primjećivati da i dobar dio informatički potpuno neobrazovanih ljudi koristi Firefox, što mi je do prije par godina bilo nezamislivo. Čak sam i starog na Firefox naučio , a čovjek jedva da zna upalit komp
Microsoft ostavlja dojam kao da ga boli ona stvar što IE ide prema dnu...
A šta ce napraviti, probali su s IE7-nije išlo, s IE8-nije išlo, sad ce opet nešto pokušat 9-kom, al šta im vrijedi kad jednostavno ima boljih...
Konačno smo dočekali dan kada Firefox postaje i službeno najbolji.
Očekivani rast obzirom da je FF dosta kvalitetan i nešto brži. IE je popularan iz razloga dolazi uz Windowse iako od 2010 ima pomaka po tom pitanju pa je update da se i može odabrati jedan od svih preglednika po izboru bez reklame. Ja sam bio na FF na XP, poslije IE sa Vistom i 7 iz razloga mi se nije dalo koristiti dva, imati drugi na kompu. Inače za moje potrebe laganog obilaska Bug forum, brat You tube, stari nešto poslovno tu i tamo i ne treba Bog zna što od browsera? Sve u svemu ovaj IE svim verzijama ostavlja dojam da je isti FF se iz inačice u inačicu više mijenja
odlično za mozillu sad će biti puno zanimljivija tvorcima raznih zloćudnih kodova,što imaš veći tržišni udio to si zanimljivija zlikovcima
Još od kada sam dobio net (Firefox 2) sam koristio i sve do sada je koristim.
Odlična mi je!
Firefox all the way!
Čak sam i starog na Firefox naučio ,
I ja..
A šta ce napraviti, probali su s IE7-nije išlo, s IE8-nije išlo, sad ce opet nešto pokušat 9-kom, al šta im vrijedi kad jednostavno ima boljih...
Kako nije išlo? Kada je IE7 izašao, IE je bio debelo najzastupljeniji browser, a još uvijek je...
IE8 je sasvim pristojan browser. I vi svi što bezveze pljujete, pljujete jer ste tako negdje pročitali... Nije dobar jer je najzastupljeniji, pa se najviše napada usmjerava prema, naravno, najzastupljenijem browseru. I zbog toga je IE, kako kažu, nesiguran. Ali da, još uvijek je lošiji od konkurencije i po brzini i sigurnost(pritom mislim na operu, FF, chrome itd.). Sada kada vide da im udio opasno opada, najavili su 9-ku. Sad treba vidjet kako će ona ispast. Ako se s njom IE ne popravi, teško da može ostat u vrhu...
Vidi se da su Europljani puno pametniji , ameru možeš sve prodat uz dobru reklamu, mi u Europi prvo razmislimo prije nego kupimo/instaliramo...
uskoro čemo postati HRVATI FIREFOX vjere
Firefox bio odlican browser, doduse i danas je ali ne vise kao sto je nekad bio, sustigla ga konkurencija cak bi rekao i prestigla (Opera) a ove brojke nazalost nece donjet nista dobrog vec samo probleme s sigurnoscu - ali svejedno svaka cast ekipi iz Mozille
vrijeme je da se definitivno oprostim od firefoxa
steta, druzili smo se desetak godina
Pa i logicno je da srusi IE....samo mene cudi sto Opera nema veci udio na trzistu.
Browser im je extra.
Stari dobri Firefox. Probao sam i Chrome ali se vratio na Firefox. Brzinske razlike u mikrosekundama ne nešto posebno ne oduševljavaju. :)
Opera ima dosta slabiji marketing od Firefoxa pa zato i manji udio. Firefox je jedino u prednosti sa extenzijama te ga stoga i koristnim kao sekundarni browser, a Operu kao primarni jer Opera je na prvom mjestu u svim usporednim kategorijama.
Probo sam Firefox al eto nekako mi djeluje pomalo glomazan, a pogotovo mi djeluje usporeno njegovo pokretanje. Tu je Opera zapravo idealna, jer je za sekundu il 2 spremna za rad i zato ostajem pri njoj + ima bar za mene najidealnije sučelje sa svim dodacima koji mi trebaju.. Šteta jedino što malo ljudi zna za nju, al možda se to poboljša kad uvedu onaj izbornik prilikom instalacije win 7.
Probo sam Firefox al eto nekako mi djeluje pomalo glomazan, a pogotovo mi djeluje usporeno njegovo pokretanje. Tu je Opera zapravo idealna, jer je za sekundu il 2 spremna za rad i zato ostajem pri njoj + ima bar za mene najidealnije sučelje sa svim dodacima koji mi trebaju.. Šteta jedino što malo ljudi zna za nju, al možda se to poboljša kad uvedu onaj izbornik prilikom instalacije win 7.
Samo da dodam da taj izbornik nije samo u Windows 7, nedavno sam instalirao XP (u VM, ali nebitno), skinuo sve updateove i poslije restarta mi je ponudio taj izbornik.