Nisam fanboy i objektivno govorim neovisno o tome što koristim.
Objektivnoooo?! Mislis, ovako objektivno:
IE ne mogu smislit. Nebitno jel dobar ili ne IE je IE i za mene ce on uvijek biti sranje.
Znas li ti uopste sta znaci rijec objektivno?
Kako god, poznajem licno covjeka koji je sa WP7 starije generacije, presao na Android novije generacije ("flagship" oba) - i pokajao se. Covjek mi doslovno kaze: "Sve je to fino, aplikacije i ovo ono, ali WP radi bolje".
Isto tako imas obrnute slucajeve, koji su se preporodili prelaskom na WP.
Tako da ti jednostavno nemas pojma o cemu pricas, a o konkretnim argumentima da ne govorim.
ok ovo za IE je stvarno subjektivno, to priznajem, bavim se web developmentom i na sam spomen na IE mi se diže kosa na glavi.
sve ostalo što sam rekao STOJI!
a to što ti znaš čovjeka čija baba ide na plac sa babom koja ima unuka koji je prešao na Android sa WPa... otom potom. Kako sam i napisao, koristio sam i WP i Android i iOS. U toj cijeloj priči za nekog tko želi pravi smartphone, WP nije izbor. Prije bi uzeo iPhone 4s nego bilo koji WP high end telefon.Šta će mi kad su aplikacije doslovno sranje!
I ti si mi neki kvazi progamer . Majke mi dodje mi da te prijavim samo ne bi znao opisat razlog pošto ne znam prevest clusterfuck!