Facebook za Windows Phone 8

poruka: 42
|
čitano: 7.239
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook za Windows Phone 8".
15 godina
Re: Facebook za Windows Phone 8
luka28 kaže...
knight kaže...

Nisam fanboy i objektivno govorim neovisno o tome što koristim.

Objektivnoooo?! Mislis, ovako objektivno:

IE ne mogu smislit. Nebitno jel dobar ili ne IE je IE i za mene ce on uvijek biti sranje.

Znas li ti uopste sta znaci rijec objektivno?

Kako god, poznajem licno covjeka koji je sa WP7 starije generacije, presao na Android novije generacije ("flagship" oba) - i pokajao se. Covjek mi doslovno kaze: "Sve je to fino, aplikacije i ovo ono, ali WP radi bolje".
Isto tako imas obrnute slucajeve, koji su se preporodili prelaskom na WP.

Tako da ti jednostavno nemas pojma o cemu pricas, a o konkretnim argumentima da ne govorim.

ok ovo za IE je stvarno subjektivno, to priznajem, bavim se web developmentom i na sam spomen na IE mi se diže kosa na glavi.

sve ostalo što sam rekao STOJI!

a to što ti znaš čovjeka čija baba ide na plac sa babom koja ima unuka koji je prešao na Android sa WPa... otom potom. Kako sam i napisao, koristio sam i WP i Android i iOS. U toj cijeloj priči za nekog tko želi pravi smartphone, WP nije izbor. Prije bi uzeo iPhone 4s nego bilo koji WP high end telefon.Šta će mi kad su aplikacije doslovno sranje!

I ti si mi neki kvazi progamer {#}. Majke mi dodje mi da te prijavim samo ne bi znao opisat razlog pošto ne znam prevest clusterfuck!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina

To boldano on zove argumentom i objektivnim pristupom. :)

1 0 hvala 0
11 godina
luka28 kaže...

Za nekog tko dolazi sa običnog telefona win phone je super, jer ne zna za bolje, ali ako si probao iOS ili Android prelazak na win phone ti se čini kao korak nazad.

Citaj moj potpis...vidjet ces koje sam sve mobitele posjedovao...obrati sad paznju na zadnjega, kojeg trenutno imam. Jesi primjetio? Da, bas WP8. Na android se ne bih vratio niti da mi Google plati. iPhone mi je zgodan uredjaj ali ipak mi bolje ide veci ekran, svidjaju mi se tile i opcenito imam sve microsoft proizvode i stvarno mi nista ne fali. Ako moram biti potpuno realan, napravio sam korak naprijed. Sustav ima sve sto mi treba za zabavu i posao, radi odlicno bez ikakvih trzanja, ne treba mi nikakav root da bi to na nesto licilo ili jb da bi imao pokoju funkciju vise. Kako sam ga kupio, tako ga i koristim. Bolje od toga mislim da ne moze. {#}

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
11 godina
luka28 kaže...

pa ne znam baš, evo nakon nekog vremena opet sam se vratio na Android (Note 3) i mogu reći da je ovaj put to puno bolje nego je bilo prije kojih godinu dana kada sam imao Xperiu a pogotovo bolje nego prije dvije god kada sam imao HTC Flyer, znači oba puta sam odustao od Androida i vratio se nazad na iOS, u međuvremenu imao i epizodu sa win phoneom od kojih par tjedana, ali sad na Noteu 3 mi stvarno sve radi super, ok to je trenutno najjači valjda hardver ali kako sam napisao u nekom postu prije, Hardver ide naprijed, za godinu dana će već kinezi imati smartphone sa hardverom jačine kakav danas ima Note 3, a i Android će dobiti poboljšanja pa će to stvarno sve bolje raditi a win phone u to vrijeme neće dobiti kvalitetu aplikacija koje imaju iOS i Android. Evo opet ponavljam, WP se može činiti super nekome tko je prešao sa običnih telefona, ali ako si probao iOS ili Android ovo jednostavno nije dovoljno, bar meni.

Sto to tebi nije dovoljno? Sto to moze tako bitno raditi sa androidom ili iOsom a da ne mozes na WP8?

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
16 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...
luka28 kaže...

Za nekog tko dolazi sa običnog telefona win phone je super, jer ne zna za bolje, ali ako si probao iOS ili Android prelazak na win phone ti se čini kao korak nazad.

Citaj moj potpis...vidjet ces koje sam sve mobitele posjedovao...obrati sad paznju na zadnjega, kojeg trenutno imam. Jesi primjetio? Da, bas WP8. Na android se ne bih vratio niti da mi Google plati. iPhone mi je zgodan uredjaj ali ipak mi bolje ide veci ekran, svidjaju mi se tile i opcenito imam sve microsoft proizvode i stvarno mi nista ne fali. Ako moram biti potpuno realan, napravio sam korak naprijed. Sustav ima sve sto mi treba za zabavu i posao, radi odlicno bez ikakvih trzanja, ne treba mi nikakav root da bi to na nesto licilo ili jb da bi imao pokoju funkciju vise. Kako sam ga kupio, tako ga i koristim. Bolje od toga mislim da ne moze. {#}

gle meni je drago da si ti zadovoljan, to je jedino bitno, ja sa win phoneom nisam bio zadovoljan i kako sam rekao radije bi imao iPhone 4s koji je star sad 2 godine nego najbolji win phone uređaj

17 godina
storm.zd kaže...

" ne zauzima rame"

Misliš memoriju? tj. RAM. Rame -> ruka, bicikl rama... ne znam, kad čujem rame naježim se svaki put... sry

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
16 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...
luka28 kaže...

pa ne znam baš, evo nakon nekog vremena opet sam se vratio na Android (Note 3) i mogu reći da je ovaj put to puno bolje nego je bilo prije kojih godinu dana kada sam imao Xperiu a pogotovo bolje nego prije dvije god kada sam imao HTC Flyer, znači oba puta sam odustao od Androida i vratio se nazad na iOS, u međuvremenu imao i epizodu sa win phoneom od kojih par tjedana, ali sad na Noteu 3 mi stvarno sve radi super, ok to je trenutno najjači valjda hardver ali kako sam napisao u nekom postu prije, Hardver ide naprijed, za godinu dana će već kinezi imati smartphone sa hardverom jačine kakav danas ima Note 3, a i Android će dobiti poboljšanja pa će to stvarno sve bolje raditi a win phone u to vrijeme neće dobiti kvalitetu aplikacija koje imaju iOS i Android. Evo opet ponavljam, WP se može činiti super nekome tko je prešao sa običnih telefona, ali ako si probao iOS ili Android ovo jednostavno nije dovoljno, bar meni.

Sto to tebi nije dovoljno? Sto to moze tako bitno raditi sa androidom ili iOsom a da ne mozes na WP8?

evo tri meni najbitnije stvari: APLIKACIJE, veći izbor i bolje aplikacija na iOSu i Androidu, šta će mi smartphone bez aplikacija, prilagodba OS-a - stavim sve kako želim i gdje želim, UI - WP je izmišljanje tople vode

16 godina
odjavljen

Ekipa neda mi se više, vidim da imam posla sa fanboyima a to je uzaludno trošenje vremena, kako sam i napisao, imao sam sve tri platforme i aktivno ih koristio, od sve tri WP je najgore rješenje.

Vama je to sigurno najbolji OS na svijetu i super neka vam ga, ja bi ga preporučio ljudima koji prelaze sa običnih telefona ili starijih Symbian uređaja i to je to. Jedino njima bi to bio napredak.

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina

Gle ima mi supruga WP i htio sam ga bacit u zid kada sam ga podešavao, nakon software update-a neznam kojeg bio je podnošljiviji, ima nekih guba rješenja i stvari, ali ima i tako debilnih da mi se bljuje. Npr, nisam mogao ili sam toliko glup :) da nisam mogao podesiti mp3 kao ringtone što je danas normalna stvar. Android je igračka za IT-evce popout mene, rootanje, cyanogen, modiranje, twikanje, pravi komp u malom i još me koštao samo 600kn, što ne može ponudit ni wp ni iphone, ali je zato spor, no ne smeta mene, druge smeta pa se razočaraju. Kažem, pretjeruješ sa komentarima o WP-u, nije loš, ali nije ni fantazija.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spojis ga na PC i kopiras mp3 u ringtone folder...

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
berto kaže...

Spojis ga na PC i kopiras mp3 u ringtone folder...

Ili ako imas Nokiu, instaliras Ringtone maker, i kreiras rintonove iz Music biblioteke s telefona.

16 godina
neaktivan

Bok decki :P

evo pisem s winphonea i vidi cuda pojavljuju se slova!?!? Kao prvo taj Android zakopajte u djubar jer sam imao s4 koji je se zblokavao svako 2 dana, a o motion trackingu necu ni pricat koji je radio kad mu pukne!! Vecina aplikacija je shit ukljucujuci i facebook, a to da se zbloka svako pola sata ili mi dodju notifikacije od proslog tjedna necu ni pricati! Imao sam iphone 4, 4S i 5, galaxy s3, s4 i sad evo lumia 920. WP radi najbrze i bez trzanja, doista nema puno aplikacija ali jbg nista nije idealno i sve ce doci s vremenom...kamera je nemjerljivo bolja nego li na svim gore navedenim(pricamo o izradi fotografija s tih iatih mobitela i to je za mene jedino pravo mjerilo kamere!!!) Kao sto rekoh taj Android si zakopajte u djubar!!!

5 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice