Facebook kupio Snaptu

poruka: 7
|
čitano: 1.610
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook kupio Snaptu".
15 godina
Facebook kupio Snaptu

Pa sasvin logično da su kupili, čudin se kako nisu već i prije.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Facebook kupio Snaptu

ajme sreće u tj firmi sad, rast plače 300%

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook kupio Snaptu

Ne sumnjam da ćemo uskoro facebook statuse moći mijenjati koristeći kutiju za corn flakes..

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook kupio Snaptu

facebook je glupost zbog koje se ljudi samo nerviraju i zivciraju i gube vrijeme na tom..bolje da se idemo druzit van..opijat i tako nego da se drogiramo s tim govnetom od obicne internetske stranice..vauuu..kaze jedan aj na fejs za pol sata pa cemo se dogg..a susjedi smo sad cjeli zivot ide preko tog govneta..

1 dobro je
1 nevalja
1 glupost
5 u pravu si
1 svaka cast
xD

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook kupio Snaptu
micaga - 96 kaže...

facebook je glupost zbog koje se ljudi samo nerviraju i zivciraju i gube vrijeme na tom..bolje da se idemo druzit van..opijat i tako nego da se drogiramo s tim govnetom od obicne internetske stranice..vauuu..kaze jedan aj na fejs za pol sata pa cemo se dogg..a susjedi smo sad cjeli zivot ide preko tog govneta..

Ovisi o tome kako mu pristupiš, ako ti je stvar za dogovorit se s nekim, da ne trošiš pare na mobu, porazgovarat s ekipom, i slično stvar je dsota dobra. Ako na njemu visiš par sati dnevno to je do tebe a ne do fejsa, sam sebi odredi.

I ja nit se nerviram nit gubim živce na "tom", nije mi jasno odekl ti ova činjenica.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Facebook kupio Snaptu

" a pridruživanje kompaniji omogućit će im „da ostave još veći utjecaj na svijet“ " - Hvala, ali ne hvala! {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook kupio Snaptu
alen-c kaže...

" a pridruživanje kompaniji omogućit će im „da ostave još veći utjecaj na svijet“ " - Hvala, ali ne hvala! {#}

materijal za abovetopsecret.com{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice