Pa sasvin logično da su kupili, čudin se kako nisu već i prije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme sreće u tj firmi sad, rast plače 300%
Ne sumnjam da ćemo uskoro facebook statuse moći mijenjati koristeći kutiju za corn flakes..
facebook je glupost zbog koje se ljudi samo nerviraju i zivciraju i gube vrijeme na tom..bolje da se idemo druzit van..opijat i tako nego da se drogiramo s tim govnetom od obicne internetske stranice..vauuu..kaze jedan aj na fejs za pol sata pa cemo se dogg..a susjedi smo sad cjeli zivot ide preko tog govneta..
1 | dobro je |
---|---|
1 | nevalja |
1 | glupost |
5 | u pravu si |
1 | svaka cast |
facebook je glupost zbog koje se ljudi samo nerviraju i zivciraju i gube vrijeme na tom..bolje da se idemo druzit van..opijat i tako nego da se drogiramo s tim govnetom od obicne internetske stranice..vauuu..kaze jedan aj na fejs za pol sata pa cemo se dogg..a susjedi smo sad cjeli zivot ide preko tog govneta..
Ovisi o tome kako mu pristupiš, ako ti je stvar za dogovorit se s nekim, da ne trošiš pare na mobu, porazgovarat s ekipom, i slično stvar je dsota dobra. Ako na njemu visiš par sati dnevno to je do tebe a ne do fejsa, sam sebi odredi.
I ja nit se nerviram nit gubim živce na "tom", nije mi jasno odekl ti ova činjenica.
" a pridruživanje kompaniji omogućit će im „da ostave još veći utjecaj na svijet“ " - Hvala, ali ne hvala!
" a pridruživanje kompaniji omogućit će im „da ostave još veći utjecaj na svijet“ " - Hvala, ali ne hvala!
materijal za abovetopsecret.com