Dostupan iOS 4.3

poruka: 100
|
čitano: 9.828
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 4.3".
15 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS 4.3
propuhmajstor kaže...

Ha cuj, pa i malo dijete zna da se ne smije nista prigovoriti fanovima iphonea. Zato i jesu fanovi. Fan ne vidi dalje od nosa. Meni je smijesno isticati poboljsanje iOS-a koje sam naveo u svojoj poruci, jer to puno stariji i obicniji mobiteli vec odavno imaju. Ako je Apple tehnoloski napredna tvrtka i lider u jednom dijelu informaticke industrije, kako si moze dopustiti ne imati ovakvu mogucnost upotrebe telefona sve do sada, do trece verzije iphonea? Meni je to ista debilana kao situacija u kojoj ce se neki korisnici veseliti da su konacno na svome pametnom mobitelu dobili mogucnost copy/paste. Fino vas vuku za nos. Eto, to je bit moga posta.

De reci mi molim te, je li Apple tada prešutio da copy/paste neće biti na iPhoneu... Svatko je znao što kupuje, zato ova tvoja izjava nema veze s vezom.

17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
Dom031 kaže...

To je Android stvarnost - moliš se da te se proizvođač sjeti i izda update za tvoj model...

Zato jer se ljude naucilo da im update mora stalno izlaziti. Kupe poluproizvod i onda iscekuju zakrpu. To nije nikakva novost. Pocelo je to davnih godina sa softverom za PC, sad se to preselilo na mobitele.

BS kad bi se u bilo kojoj industriji čekalo da sve šljaka nikad ne bi niti jedan proizvod izašao ... poanta i je u evoluciji. Kao sad sa iPadom 2 ... evolucija. Što onda reći za xoom koji je skuplji i potpuno nedovršen proizvod.

ako ciljaš na "planned obsolesence" ( neka me netko ispravi ne mogu se sjetiti hrvatskog naziva ) to je realnost kapitalizma ... 

A.
15 godina
protjeran
artfull kaže...

Zašto? imam 3Gs i 4, oba sam dobio zajedno za manje od par sto kuna kad su izašli ... oba su dobri telefoni i sasvim upotrebljivi, kao i oni prije njih. četvorka je bolji telefon od trojke ... što sad dokazuješ? kupiš ako možeš, ako ti treba, netko dobije u firmi i slično. Jel tvoja nokija od pred par godina bolja od ajfona zato što ima tethering al uz to ima miljun mana po kojima je generacijski ispod ajfona bilo koje generacije ... ? Bilo bi najbolje da ima samo jedan model telefona za svih po tebi? ne kužim poantu?

Ja svoju Nokiu koristim godinama. Svaku. Bez gotovo ikakve potrebe za upgradeom softvera. Ne sanjam datume upgradea niti se cudim ovakvim "poboljsanjima". Previse se bavite svoji pametnim telefonima na krivi nacin, pa vise vremena gubite na citanje poruka po forumima i trazenje softvera neko na upotrebu telefona. Moja Nokia je solidan poslovni telefon koji me nece ostaviti na cjedilu usred radnog dana i nema niti pola mana koliko tvoj iphone. Generacijsk je iza iphonea, sto joj uopce nije mana, jer njome mogu napraviti i vise nego ti s iphoneom (vidis da ti za to treba zadnji upgrade!!!). Ne mora biti samo jedan model mobitela. Zasto bi to moralo biti tako? Tko je to uopce tvrdio? Ti. Bez veze.

14 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

De reci mi molim te, je li Apple tada prešutio da copy/paste neće biti na iPhoneu... Svatko je znao što kupuje, zato ova tvoja izjava nema veze s vezom.

ne bi se slozio da je svatko znao sto kupuje

90% je kupilo iphone samo zato sto je iphone

a to onda povlaci i cinjenicu da nisu ni znali sto je smartphone

pa im te stvari nisu ni falile, jer nisu ni znali da postoje

zato sad i sline nad "revolucionarnim" funkcijama koje se dodaju

tu sam samo radi vijesti o apple-u
15 godina
protjeran
artfull kaže...
propuhmajstor kaže...
Dom031 kaže...

To je Android stvarnost - moliš se da te se proizvođač sjeti i izda update za tvoj model...

Zato jer se ljude naucilo da im update mora stalno izlaziti. Kupe poluproizvod i onda iscekuju zakrpu. To nije nikakva novost. Pocelo je to davnih godina sa softverom za PC, sad se to preselilo na mobitele.

BS kad bi se u bilo kojoj industriji čekalo da sve šljaka nikad ne bi niti jedan proizvod izašao ... poanta i je u evoluciji. Kao sad sa iPadom 2 ... evolucija. Što onda reći za xoom koji je skuplji i potpuno nedovršen proizvod.

ako ciljaš na "planned obsolesence" ( neka me netko ispravi ne mogu se sjetiti hrvatskog naziva ) to je realnost kapitalizma ...

Nikakv BS dragi moj! Na kriticna mjesta se nikada ne stavlja novotarija nego prokusana tehnologija. Tu pomodarstvu nema mjesta. Ne govorim o zastarjevanju kao takvom, jer je to prirodni tijek stvari, govorim o odusevljavanju poluproizvodom. Nama koji (namjerno) nemamo iphone, ovakve vijesti izgledaju beskrajno smijesno. Sasvim opravdano. Ljutio se netko ili ne.

15 godina
protjeran
Dom031 kaže...

Ne slazem se. Svatko nije znao za probleme koje ce imati na iphoneu.

To je kao da MS sada u Windows 7 doda po prvi puta Notepad, i to pompozno najavi, a fanovi vriste od zadovoljstva zbog toga. ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 12:05 (propuhmajstor).
15 godina
protjeran
apoteka kaže...
Dom031 kaže...

ne bi se slozio da je svatko znao sto kupuje

90% je kupilo iphone samo zato sto je iphone

a to onda povlaci i cinjenicu da nisu ni znali sto je smartphone

pa im te stvari nisu ni falile, jer nisu ni znali da postoje

zato sad i sline nad "revolucionarnim" funkcijama koje se dodaju

To i ja kazem. Nekad davno bi to bilo nevjerojatno, ali danas vise nista nije nenormalno i nevjerojatno.

16 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
Dom031 kaže...

Ne slazem se. Svatko nije znao za probleme koje ce imati na iphoneu.

To je kao da MS sada u Windows 7 doda po prvi puta Notepad, i to pompozno najavi, a fanovi vriste od zadovoljstva zbog toga. ;)

Kolko ja znam (tj. od kad koristim računalo) već od 95-ice je MS izdavao service pack za OS, tak da neznam kaj briješ.

17 godina
Sharada kaže...

Ok, inače se ne bunim šta se ovdje objavljuje toliko tekstova o Appleu jer mnogi neki zanju bit o zančajnim stvarima (nova generacija uređaja i sl.), ali ne kužim šta je ovdje bitno? I sami kažu da nema značajnih promjena. Neće Bug valjda sad počet objavljivt svaki novi update?

Kaj je tako teško zaobići vijest koja te ne interesira?

17 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Prvo vezano za dio sa podrskom za 3G,

da nacrtam nesto kratko, konkurenti u to doba:

Samsung Omnia 1 SHG-i900 -> windows mobile 6.1 OS ko je htio upgrade na 6.5 mogo se pridruzit grupi na fejsu i pisat peticiju i zicat samsung da se smiluje

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=282732923271

HTC Diamond -> windows mobile 6.1 / mozes na 6.5 sa flashanim ROM-om, no to svaki genije tu radi, a smartphone tako i onako znaci da moras bit pametan da ga koristis.

Dakle ako vam nije jasno sta vam crtam tu, mobitli koji su bili iphone KILLERI su imali software podrsku nikakvu i nisi ih mogo updateat na soft koji je izaso 12 mjeseci poslje mobova, dok iPhone 3g se moze updateat na 4.2.1 dakle na soft koji je izaso dvije i pol godine kasnije. Podsjecam doso je po defaultu sa iPhone OS 2.0 tak da nemojte mi ni pocinjat sa podrskom i sa glupostima vezanima za update.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Predlazem dragom BUG-u, da ubuduce onemoguci komentiranje vijesti vezanih za Apple, jer teme koji se radjaju na forumu nakon svake objavljene vijesti su zaista smjesne i besmislene, te sluze samo kao platforma za ispucavanje frustracija uglavnom onim korisnicima koji nikada nisu imali priliku koristiti niti jedan od proizvoda Apple-a.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
artfull kaže...
propuhmajstor kaže...
Dom031 kaže...

Nikakv BS dragi moj! Na kriticna mjesta se nikada ne stavlja novotarija nego prokusana tehnologija. Tu pomodarstvu nema mjesta. Ne govorim o zastarjevanju kao takvom, jer je to prirodni tijek stvari, govorim o odusevljavanju poluproizvodom. Nama koji (namjerno) nemamo iphone, ovakve vijesti izgledaju beskrajno smijesno. Sasvim opravdano. Ljutio se netko ili ne.

Meni su beskrajno smješni takvi komentari. Upravo mi se skida 4.3 dok pišem, nekih 700 Mb ( nevjerojatno jelda ) nti ko vrišti niti znam što je novo ( nisam se niti zamarao čitanjem liste prije nego kliknem ok ) jednostavno kao što ga syncam svaki dan na poslu pa mi pokupi i synca bookmarkse, muziku i slično, tako ću sad pokupiti novi apdejt sw i to je to. Da mi je wireless tethering bio kritičan ne bi bio kupio iPhone ili bi imao dodatni uređaj.

ti na svojoj nokiji radiš svašta nešto korisnije nego ja na iPhoneu? Gle, ne radim ja ništa spešl korsino na ajfonu, za to mi služe računala i veliki ekrani. Međutim probao sam mnoge nokije , uključujući ove najnovije izašle poslje četvorke i niti jedna mi se ne može mjeriti što se iskustva korištenja browsera, maila, jednostavnosti nalaženja, skidanja ili kupovine igara i zabavnih ( i djelomično korisnih ) aplikacija koje imam na iPhoneu. ditto za izradu i za kvalitetu prikaza. Po meni i za mene najbolji paket.

Uz to telefon mi se gotovo nikad u dvije godine korištenja nije smrznuo ( trojka je možda dva puta, a četvorka mislim da niti nije do sad ) dok sam kod sonija svako malo vadio bateriju ( jednom tjedno recimo ). Sve što radi radi dobro i provjereno i u pozadini. Ne zamaram se koliko mi je appova upaljeno ( sin mi zna ostaviti preko 50 igara i aplikacija u standby pa to otkrijem nakon dva dana ), koliko i koje aplikacije skidam ... jednostavno stvar služi čemu je namjenjena i k tome ju je čisti užitak koristiti.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 12:42 (artfull).
17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...

Predlazem dragom BUG-u, da ubuduce onemoguci komentiranje vijesti vezanih za Apple, jer teme koji se radjaju na forumu nakon svake objavljene vijesti su zaista smjesne i besmislene, te sluze samo kao platforma za ispucavanje frustracija uglavnom onim korisnicima koji nikada nisu imali priliku koristiti niti jedan od proizvoda Apple-a.

I mislim da imam ipak pravo nakon tri godine bez kartona na ovom forumu rec da bi mogli i pocet malo modovi radit jel su teme neupotrebljive skroz posto je iz nekog razloga svaka apple tema troll free zone.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan

Potpisujem

17 godina
neaktivan
bistri kaže...

Prvo vezano za dio sa podrskom za 3G,

da nacrtam nesto kratko, konkurenti u to doba:

Samsung Omnia 1 SHG-i900 -> windows mobile 6.1 OS ko je htio upgrade na 6.5 mogo se pridruzit grupi na fejsu i pisat peticiju i zicat samsung da se smiluje

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=282732923271

HTC Diamond -> windows mobile 6.1 / mozes na 6.5 sa flashanim ROM-om, no to svaki genije tu radi, a smartphone tako i onako znaci da moras bit pametan da ga koristis.

Dakle ako vam nije jasno sta vam crtam tu, mobitli koji su bili iphone KILLERI su imali software podrsku nikakvu i nisi ih mogo updateat na soft koji je izaso 12 mjeseci poslje mobova, dok iPhone 3g se moze updateat na 4.2.1 dakle na soft koji je izaso dvije i pol godine kasnije. Podsjecam doso je po defaultu sa iPhone OS 2.0 tak da nemojte mi ni pocinjat sa podrskom i sa glupostima vezanima za update.

Naravno da moze kad i nema neke prevelijke razlike izmedju 3g i 4 ;)

:)
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dom031 kaže...

iOS 4.X na 3GS-u radi sasvim ok.. vjerojatno podržavati iOS 5 (kao što 3G podržava iOS 4.2.1) do neke određene 5.X.X verzije.

Ne radi baš ok. Telefon je znatno sporiji sa iOs4.

Ne isplati se imati ga gore.

No to ne čini telefon beskorisnim, dapače. Po tome bi svaki telefon bez updatea bio beskoristan što je glupost koju samo trol može izjaviti.

Oke, mozes li naves u kojim je stvarima sporiji, jer imam 3GS na 4.2.1 i stvarno mi se ne cini spor, zapravo uopce, redovito gasim aplikacije u pozadini (vise iz navike) i kad treba ubit dosadu igrice idu ful brzo, na 4ci sam jedino primjetio da je ucitavanje istih (i ne tako puno) brze.....Prije 4.2.1 sam jos bio na starom 3.1.2 i stvarno ne primjecujem razliku u brzini, a moram priznat da mi se nekako svidja multitasking (radio i igrice u isto vrijeme)

A sto se tice shareanja neta sta nije odavno postojao MyWi??

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Uf 76 postova do sad. Ma koga zanima Apple?! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Treba napravit AOS...

70% iOS i 30% Android.To bi vec bilo nesto :D.

Ajde,sad bi trebao konacno ultrasnow doci da unlockam carriere sve na mobitelu,je*em ti baseband :D.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

da li se zna kad ce izici JB za 4.3 ?

i neko mi je napisao da kad izidje 4.3 da ce onda 4.2.1 biti moguce potpuno otkljucati ( da mogu sve sim kartice )...

a tema je po meni korisna...da nisam tu procitao da je izisao 4.3 sigurno bi mi trebalo par dana da saznam...

i vezano za onaj post kad izidje iOS5 da se 3gs moze baciti u smece ili 3g sad-- i dalje su to dobri uredjaji sa pitaj ti boga koliko aplikacija :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 14:34 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMK kaže...

Treba napravit AOS...

70% iOS i 30% Android.To bi vec bilo nesto :D.

Ajde,sad bi trebao konacno ultrasnow doci da unlockam carriere sve na mobitelu,je*em ti baseband :D.

_DuX_91 kaže...

da li se zna kad ce izici JB za 4.3 ?

i neko mi je napisao da kad izidje 4.3 da ce onda 4.2.1 biti moguce potpuno otkljucati ( da mogu sve sim kartice )...

a tema je po meni korisna...da nisam tu procitao da je izisao 4.3 sigurno bi mi trebalo par dana da saznam...

i vezano za onaj post kad izidje iOS5 da se 3gs moze baciti u smece ili 3g sad-- i dalje su to dobri uredjaji sa pitaj ti boga koliko aplikacija :)

ako mislite na cetvorku samo sa 01.59 basebandom kolko sam obavijesten.

za ostale cemo se jos nacekat :)

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
logic kaže...

nisu se potrudili ugraditi notifikaciju za update u sam mob.

mislim da bi to zbunjivalo djevojcice od 12 godina i modnog macka

Odi vani cjepat drva
Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
15 godina
neaktivan

Budem za promjenu od dosadašnjih postova malo ontopic napisao nešto :)

skinuo sam 4.3 na iphone 3gs i na ipad i ono što je glavna stvar zbog koje sam to napravio je airplay i home sharing funkcije. naime sada je još lakše i dostupnije doseći bilo kakve multimedijske stvari na kompu koji je u istoj mreži kao iuređaji, što je super stvar kada u kući iz bilo kojeg razloga želite slušati glazbu ili gledati filmove bez prebacivanja. to je postojalo i do sada preko 3rd party appova ali sada sve ide brže i glađe (pritom najviše mislim na inicijalno spajanje i pokretanje jer je prijenos ionako bio dobar i ovisio samo o wifi mreži) nego do sada, a super je stvar da će se isto moći koristiti i u drugim aplikacijama, koji će s novim updateom onda biti još upotrebljivije.

super mi je to da sa svakim novim updateom sve je manje potrebe za sjedanje za komp ako ne trebam nešto baš raditi. printam već odavno s ipada i iphonea, iphone je remote za htpc i glazbu, streamanje glazbe, filmova, mailovi, surfanje, jednostavna obrada fotki....

p.s. zanimljiv je onaj video s štekanjem iphonea. evo ja baš probao isto napraviti s glazbom koja se streama s kompa i s onom na iphoneu na iphone 3gs s ios 4.3 i pritom surfam u safariju i gledam maillove (znači sve što se na videu radi)  i nema ali baš nikakvog zapinjanja...

15 godina
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

Ti već lagano postaješ smiješan sa svojim ispadima

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

meni isto curu svako toliko motorola budi usred noći da ima apdejt :D

A.
17 godina
artfull kaže...
Kill Frenzy kaže...
logic kaže...

meni isto curu svako toliko motorola budi usred noći da ima apdejt :D

A tako zoves svog ptića :) Motorola :)

EDIT: Ja sam mislio da ga zoves iFuck :P

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 16:01 (tnakir).
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3
Javili su iz dev-teama da nista od unlocka.
Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@kill
Zasto ispadima? Uvrijedio sam nekoga? A nisu ispadi tvrdnje da je update kd applea super a na androidu bezveze. Vi ste smijesni. Zar nije zalosno smijesna izjava da za update telefona cujes iz novina? Meni jest.
:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
@kill
Zasto ispadima? Uvrijedio sam nekoga? A nisu ispadi tvrdnje da je update kd applea super a na androidu bezveze. Vi ste smijesni. Zar nije zalosno smijesna izjava da za update telefona cujes iz novina? Meni jest.

E pa di si drug. Dugo te nisam cuo.

Znas, za update iOS-a iz novina si saznao ti i vecina ljudi koja komentira takve vjesti na ovom forumu (citaj - NE korisnici Apple uredjaja).

Svi ostali, ce za update saznati pri sljedecoj sinhronizaciji svoga uredjaja sa racunalom.

Budi pozdravljen.

15 godina
protjeran
Perfeshunul kaže...

Kolko ja znam (tj. od kad koristim računalo) već od 95-ice je MS izdavao service pack za OS, tak da neznam kaj briješ.

Kakve veze tvoj odgovor ima s ovom temom?

15 godina
protjeran
Scuderia kaže...

Ja vec duze prizeljkujem da dragi BUG uz nick svakog korisnika foruma stavi i dob tog korisnika, pa da konacno znam kome odgovaram, da znam prilagodit odgovor. :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice