Dostupan iOS 4.3

poruka: 100
|
čitano: 9.802
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 4.3".
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

i sad će ovaj ne tako značajan tekst vjerojatno dobiti preko 100 komentara ... a najmanje riječi biti će o updateu ...  {#}

:)
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
Dostupan iOS 4.3

iP 3G nece vise dobivati updateove ili?

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS 4.3

znači i 3G se gubi po pitanju podrške....

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nece, 4.2.1 je bio zadnji za 3G.
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
tnakir kaže...

Nece, 4.2.1 je bio zadnji za 3G.

Obzirom na to koliko "štuca" na iOs 4 i bolje je tako.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Dostupan iOS 4.3

A cuj, ipak je to stariji proizvod sa hardverom koji se nemoze mjeriti sa iP4. 

3 0 hvala 0
17 godina
Dostupan iOS 4.3
Kad izlazi JB za 4.3 i imali tko link.
e.......
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 8:38 (AlterA).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Ok, inače se ne bunim šta se ovdje objavljuje toliko tekstova o Appleu jer mnogi neki zanju bit o zančajnim stvarima (nova generacija uređaja i sl.), ali ne kužim šta je ovdje bitno? I sami kažu da nema značajnih promjena. Neće Bug valjda sad počet objavljivt svaki novi update?

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Sharada kaže...

Ok, inače se ne bunim šta se ovdje objavljuje toliko tekstova o Appleu jer mnogi neki zanju bit o zančajnim stvarima (nova generacija uređaja i sl.), ali ne kužim šta je ovdje bitno? I sami kažu da nema značajnih promjena. Neće Bug valjda sad počet objavljivt svaki novi update?

Zašto nebi? Na koji način bi ja zna da je doša iOS4.3 osim da spojin mobitel sa iTuneson, šta ne radin baš svaki dan, dok bug online čitan svaki dan. Ne vidin razloga zašto nebi ovo bilo objavljeno.

Čemu onda služi ova vijest? Nisu se mogli strpit do ponediljka i napisat Izašao je IE9... ili još bolje, čemu uopće vijest da izlazi IE9?

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
Sharada kaže...

I meni ide na kua sto se pisu svakakve gluposti o Appleu (tipa da je popularan u filmovima) ali ovo je ok vijest. Ako se mogu pisati svakih mjesec dana informacije o M$ Windows updateovima, novim Androidima, zasto ne i ovo? To je ista stvar. 

17 godina
neaktivan
Sharada kaže...

Bitno je onima koji imaju ajfon.

Ne trolaj.

15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3
Vece izmjene se cuvaju za ios 5.Ot: Zasto ne mogu komentirati clanak sa Ninom Badric?.Ta sve dobije besplatno (auto od Citroena) neka meni pokloni svoj prestanak pjevanja.
Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dostupan iOS 4.3

joj vidi ovih 'androidskih' čovječuljaka kak se odmah zapjene,,,,ljudi smirite se, dosta više tih rasprava, dosta nam je ovih u saboru :)

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Sharada kaže...

Zašto nebi? Na koji način bi ja zna da je doša iOS4.3 osim da spojin mobitel sa iTuneson, šta ne radin baš svaki dan, dok bug online čitan svaki dan. Ne vidin razloga zašto nebi ovo bilo objavljeno.

Čemu onda služi ova vijest? Nisu se mogli strpit do ponediljka i napisat Izašao je IE9... ili još bolje, čemu uopće vijest da izlazi IE9?

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

15 godina
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

Mislin da nema, ali ionako neman internet na mobitelu tako da ne znan način na koji bi mi javilo.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Osim ak ga ne spojiš na iTunes mislim da ne javlja.

17 godina
neaktivan

Smartphonevi bez mobilnog interneta su polufunkcionalni.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

To je ozbiljan telefon, kaj ćeš, hehe {#} 

Dobro je Danny rekao na 3G štuca na iOS 4 verzija, vrijeme je da ode u zasluženu mirovinu

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan

Cuva vlasnika od prevelikog uzbudjenja ;)

Hehheheheeh

Mors se pretplatiti na bug da znas kad ti dodje update ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Smartphonevi bez mobilnog interneta su polufunkcionalni.

Blago si to i rekao.

Potpuno su nefunkcionalni i bespotrebni.

Flying Dutchman kaže...

Dobro je Danny rekao na 3G štuca na iOS 4 verzija, vrijeme je da ode u zasluženu mirovinu

Ne mirovinu, još on služi dobro. Ali svakako bi trebao ostati na iOs 3.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne mirovinu, još on služi dobro. Ali svakako bi trebao ostati na iOs 3.

Imaš pravo ne da se DEDA još, ja bum svog prijavil za sljedeće Zimske olimpijske igre, disciplina sanjkanje, hehe{#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Hehheheheeh

Bar iphone korisnici netrebaju punit mob svakih 5 sati.

A za taj update ja sam znao još u siječnju da bude došel početkom ožujka.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Hehheheheeh

Bar iphone korisnici netrebaju punit mob svakih 5 sati.

A za taj update ja sam znao još u siječnju da bude došel početkom ožujka.

Bar se na iphonu ne ruše third part programi a ni ugrađeni kao na androidu što je česta pojava a i isto tak vrijedi za multitasking gdje moraš svako malo izbrisat procese ili ti se bude mob zagušil.Takvo sam iskustvo dobio kad sam imao dell streaka par dana i sad imam galaxy taba.Svaki mob ima nekih prednosti i nek korisnik odabire koji mu je ok ali ti logic nešto sxxeš po iphonu.

17 godina
neaktivan

Otkud ti to? Barem ovdje nisam nista rekao. Samo sam komentarisao izjavu da za update saznas iz novina. Koja debilana. A sto se tice dell streaka sad ti sexxs jer ja na dellu streaku moram se dobro namuciti da ju ispraznim za dan. Ako nemam vremena puno se igrati sa njime odem na spavanje sa baterijom iznad 50%. Zar nije malo cudno da ti mogu iskljuciti telefon ili izbrosati aplikaciju daljinski a nisu se potrudili ugraditi notifikaciju za update u sam mob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 10:56 (logic).
14 godina
neaktivan
logic kaže...

nisu se potrudili ugraditi notifikaciju za update u sam mob.

mislim da bi to zbunjivalo djevojcice od 12 godina i modnog macka

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
Dostupan iOS 4.3

serucka jer ima xperiu aka šrotex pa da sam sebi opravda uloženu investiciju :P

Ja opcenito mislim da tek 10% korisnika smartphona zapravo treba takav mob, ostaloj vecini sluza za igranje i nepotrebne gluposti ali eto oni to vole..skup sport. Nedavno sam prodao svoj iphone 3gs i vratio se "obicnim" mobitelima za zvat , slat poruke, nekad otic na net a pritom da nemam osjecaj ogromne cigle u djepu i punjenja moba svaki dan, svejedo mislim su iphone 3gs i 4 najbolji smarthphonovi danasnjice. 

p.s. Odustajem od smartphonova tamo do iphona 7 dok se to malo usavrši.

AMD FANOBY !!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...
logic kaže...

Ne, to su napravili da likovi poput tebe imaju zanimaciju u životu.

Ne gubim previše san oko toga što nema nikakve notifikacije, ne mori me to previše.

15 godina
bik kaže...

serucka jer ima xperiu aka šrotex pa da sam sebi opravda uloženu investiciju :P

Ja opcenito mislim da tek 10% korisnika smartphona zapravo treba takav mob, ostaloj vecini sluza za igranje i nepotrebne gluposti ali eto oni to vole..skup sport. Nedavno sam prodao svoj iphone 3gs i vratio se "obicnim" mobitelima za zvat , slat poruke, nekad otic na net a pritom da nemam osjecaj ogromne cigle u djepu i punjenja moba svaki dan, svejedo mislim su iphone 3gs i 4 najbolji smarthphonovi danasnjice. 

p.s. Odustajem od smartphonova tamo do iphona 7 dok se to malo usavrši.

Dok se usavrši? O čemu ti pričaš?

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
apoteka kaže...
logic kaže...

Ne, to su napravili da likovi poput tebe imaju zanimaciju u životu.

Ne gubim previše san oko toga što nema nikakve notifikacije, ne mori me to previše.

pa ti si savrseni konzument

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

pa ti si savrseni konzument

Jelda.

A sad mi reci... Što gubiš time što nema notifikaciju? Što dobivaš time što Xperia npr. ima notifikaciju?
Što ti to sve skupa predstavlja u životu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice