Dostupan iOS 4.3

poruka: 100
|
čitano: 9.838
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 4.3".
14 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS 4.3
Danny_HR kaže...
apoteka kaže...

pa ti si savrseni konzument

Jelda.

A sad mi reci... Što gubiš time što nema notifikaciju? Što dobivaš time što Xperia npr. ima notifikaciju?
Što ti to sve skupa predstavlja u životu?

jednog dana ce ios dobit notifikacije, widgete... onda cemo opet pricati

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina

@sirka666 pa napisao sam ti glavne mane po meni, prvenstveno slabe baterije (ako smartphone koristis kao smartphone a ne kao telefon), težina uređaja, veliina te još uvijek prevelike cijene za prosječne građane naše regije. 

AMD FANOBY !!
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Dakle nema razloga. Tvoja svrha na ovom forumu je da ideš od teme do teme u kojoj se spominje Apple i se*eš.

Dovoljno je pogledati tvoje poruke. Imam filing da ti je Apple najveća zanimacija u životu.

Prilično tužno.

P.S. Widgete i notifikacije imam na Androidu pa ih ne korisitm.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

Misliš obavijesti te nakon 6 mjeseci kad se proizvođač telefona smiluje i (možda) izbaci update koji je proizvođač software-a izbacio nekad davno i već ima tri nove verzije koje dolaze na novim telefonima ... tako da se slažem sa tim da kod Androida ne trebaš u novinama čitat o novim updateima, ako ne planiraš kupit novi mob ... jer ih možda nikad nećeš ni dobit {#}

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
apoteka kaže...

Dakle nema razloga. Tvoja svrha na ovom forumu je da ideš od teme do teme u kojoj se spominje Apple i se*eš.

Dovoljno je pogledati tvoje poruke. Imam filing da ti je Apple najveća zanimacija u životu.

Prilično tužno.

P.S. Widgete i notifikacije imam na Androidu pa ih ne korisitm.

pa naravno, to mi pise i u potpisu

provociram{#} a najlakse je provocirat fanboye

i neman ti namjeru objasnjavat zasto su te stvari korisne

ako nisi dosad shvatio, ni neces

17 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

negdje sam vidio da je predstavljanje iOS5 početkom 4. mjeseca ... 

A.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dostupan iOS 4.3

"iPhone sada može dijeliti svoju mogućnost pristupa Internetu i s drugim uređajima". Buahahahaha, pa to moja zastarjela niskoristi Nokia moze odavno. I onda netko ide naziva iphone pametnim telefonom.

2 2 hvala 0
15 godina
propuhmajstor kaže...

"iPhone sada može dijeliti svoju mogućnost pristupa Internetu i s drugim uređajima". Buahahahaha, pa to moja zastarjela niskoristi Nokia moze odavno. I onda netko ide naziva iphone pametnim telefonom.

Pa šta sad da to tvoja nokia može?

Golf star 30 godina isto vozi...čemu onda kupovat novi auto?

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...

Mogao je i prije, sad to može bežično.

17 godina
neaktivan
Z3k0 kaže...
tako da se slažem sa tim da kod Androida ne trebaš u novinama čitat o novim updateima, ako ne planiraš kupit novi mob ... jer ih možda nikad nećeš ni dobit {#}

egzektli {#}

A.
15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
propuhmajstor kaže...

Pa šta sad da to tvoja nokia može?

Golf star 30 godina isto vozi...čemu onda kupovat novi auto?

Cemu trositi tisuce kuna na nesto sto i puno jeftiniji mobitel moze obaviti barem jednako dobro ako ne i puno bolje? Osim za pokazivanje u kaficu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 11:34 (propuhmajstor).
15 godina
propuhmajstor kaže...

Cemu trositi tisuce kuna na nesto sto i puno jeftiniji mobitel moze obaviti barem jednako dobro ako ne i puno bolje? Osim za pokazivanje u kaficu.

Ako imaš i voliš zašto ne trošit?

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
propuhmajstor kaže...

Mogao je i prije, sad to može bežično.

Nemam zelju za trollanjem ili svadjom. Nevjerojatno je kako su ovi mobilni OS-ovi za pametne mobitele prepuni nedostataka. To je cista uvreda korisniku. Ponavljam, to moja Nokia moze vec godinama, a mogle su i mnoge druge prije nje.

15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
propuhmajstor kaže...

Ako imaš i voliš zašto ne trošit?

Priustim si neka druga iskustva u zivotu. Ranije se nisam klanjao fiksnom telefonu, pa to sada sigurno necu napraviti zbog mobitela.

Stanoviti Erdin je u hr.alt.cellular.gsm danas napisao:

"koliko vidim po arhivi tema..svi samo cackate po mobitelima
nista pametnoga ne radite s njima

ovo je gore nego clockanje racunala prije 10 godina :))"

Ima covjek pravo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 11:41 (propuhmajstor).
14 godina
neaktivan
artfull kaže...

to otprilike znaci, ako se povijest ponovi, da ces 3gs moci baciti u smece poslije toga

15 godina
propuhmajstor kaže...

Priustim si neka druga iskustva u zivotu. Nisam se ni ranije klanjao fiksnom telefonu, pa necu danas mobitelu.

Ima covjek pravo.

Ne kužin uopće poantu tvojih postova? Šta doša si ovde govorit kako je iphone skup i glup mobitel? Šta si sad ti postiga sa tin? Jesi sritan šta si to sa svima podilija? 

Jedno od tih ostalih iskustava u životu je nekima iPhone, dok in je debilno ono šta ti radiš...

14 godina
neaktivan
Svaki puta kada spojis telefon na iTunes obavjesti ako je stigla nova nadogradnja.
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

to otprilike znaci, ako se povijest ponovi, da ces 3gs moci baciti u smece poslije toga

Zašto? Zato što nema update?

Znači li to da su sad svi telefoni koji nemaju update beskorisni?

Nevjerojatan si.

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
artfull kaže...

iOS 4.X na 3GS-u radi sasvim ok.. vjerojatno podržavati iOS 5 (kao što 3G podržava iOS 4.2.1) do neke određene 5.X.X verzije.

17 godina
neaktivan
bik kaže...

serucka jer ima xperiu aka šrotex pa da sam sebi opravda uloženu investiciju :P

Ja opcenito mislim da tek 10% korisnika smartphona zapravo treba takav mob, ostaloj vecini sluza za igranje i nepotrebne gluposti ali eto oni to vole..skup sport. Nedavno sam prodao svoj iphone 3gs i vratio se "obicnim" mobitelima za zvat , slat poruke, nekad otic na net a pritom da nemam osjecaj ogromne cigle u djepu i punjenja moba svaki dan, svejedo mislim su iphone 3gs i 4 najbolji smarthphonovi danasnjice. 

p.s. Odustajem od smartphonova tamo do iphona 7 dok se to malo usavrši.

Zamijenjen sa dell streakom.

:)
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

iOS 4.X na 3GS-u radi sasvim ok.. vjerojatno podržavati iOS 5 (kao što 3G podržava iOS 4.2.1) do neke određene 5.X.X verzije.

Ne radi baš ok. Telefon je znatno sporiji sa iOs4.

Ne isplati se imati ga gore.

No to ne čini telefon beskorisnim, dapače. Po tome bi svaki telefon bez updatea bio beskoristan što je glupost koju samo trol može izjaviti.

15 godina
neaktivan
Z3k0 kaže...
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

Misliš obavijesti te nakon 6 mjeseci kad se proizvođač telefona smiluje i (možda) izbaci update koji je proizvođač software-a izbacio nekad davno i već ima tri nove verzije koje dolaze na novim telefonima ... tako da se slažem sa tim da kod Androida ne trebaš u novinama čitat o novim updateima, ako ne planiraš kupit novi mob ... jer ih možda nikad nećeš ni dobit {#}

Zašto si mu to spomenio, sada mu je sav ovaj današnji trud propao!

To je Android stvarnost - moliš se da te se proizvođač sjeti i izda update za tvoj model...

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
apoteka kaže...

Nevjerojatan si.

ne, nego mislim da 3g sa ios4

to je vec nevjerovatno

15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
propuhmajstor kaže...

Priustim si neka druga iskustva u zivotu. Nisam se ni ranije klanjao fiksnom telefonu, pa necu danas mobitelu.

Ima covjek pravo.

Ne kužin uopće poantu tvojih postova? Šta doša si ovde govorit kako je iphone skup i glup mobitel? Šta si sad ti postiga sa tin? Jesi sritan šta si to sa svima podilija?

Jedno od tih ostalih iskustava u životu je nekima iPhone, dok in je debilno ono šta ti radiš...

Ha cuj, pa i malo dijete zna da se ne smije nista prigovoriti fanovima iphonea. Zato i jesu fanovi. Fan ne vidi dalje od nosa. Meni je smijesno isticati poboljsanje iOS-a koje sam naveo u svojoj poruci, jer to puno stariji i obicniji mobiteli vec odavno imaju. Ako je Apple tehnoloski napredna tvrtka i lider u jednom dijelu informaticke industrije, kako si moze dopustiti ne imati ovakvu mogucnost upotrebe telefona sve do sada, do trece verzije iphonea? Meni je to ista debilana kao situacija u kojoj ce se neki korisnici veseliti da su konacno na svome pametnom mobitelu dobili mogucnost copy/paste. Fino vas vuku za nos. Eto, to je bit moga posta.

17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ne, nego mislim da 3g sa ios4

to je vec nevjerovatno

Uvijek se može vratiti na stari firmver, nitko i ništa ga ne prisiljava da ima najnoviji.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
apoteka kaže...

Nevjerojatan si.

Jasno da nisu beskorisni, kao sto nije beskoristan niti najjeftiniji telefon kupljen na kiosku s novinama, ali je stvorena takva atmosfera, da ako proizvodjac ne ponudi upgrade svako malo, njegovi fanovi odmah prizivaju apokalipsu. Zasto?

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dom031 kaže...

Ne radi baš ok. Telefon je znatno sporiji sa iOs4.

Ne isplati se imati ga gore.

No to ne čini telefon beskorisnim, dapače. Po tome bi svaki telefon bez updatea bio beskoristan što je glupost koju samo trol može izjaviti.

To su izjave ovih dežurnih forumaša koji u stopu prate Apple teme kako bi ispljuvali sve što ima veze sa Appleom. 

Što se 3GS-a tiče, slažem se da je iPhone 4 brži ali mi se 3GS opet nečini toliko spor.. Sasvim normalno funkcionira, 3G je već druga priča.

15 godina
protjeran
Dom031 kaže...

To je Android stvarnost - moliš se da te se proizvođač sjeti i izda update za tvoj model...

Zato jer se ljude naucilo da im update mora stalno izlaziti. Kupe poluproizvod i onda iscekuju zakrpu. To nije nikakva novost. Pocelo je to davnih godina sa softverom za PC, sad se to preselilo na mobitele.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 11:52 (propuhmajstor).
17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
sirka666 kaže...
propuhmajstor kaže...

Ima covjek pravo.

Ha cuj, pa i malo dijete zna da se ne smije nista prigovoriti fanovima iphonea. Zato i jesu fanovi. Fan ne vidi dalje od nosa. Meni je smijesno isticati poboljsanje iOS-a koje sam naveo u svojoj poruci, jer to puno stariji i obicniji mobiteli vec odavno imaju. Ako je Apple tehnoloski napredna tvrtka i lider u jednom dijelu informaticke industrije, kako si moze dopustiti ne imati ovakvu mogucnost upotrebe telefona sve do sada, do trece verzije iphonea? Meni je to ista debilana kao situacija u kojoj ce se neki korisnici veseliti da su konacno na svome pametnom mobitelu dobili mogucnost copy/paste. Fino vas vuku za nos. Eto, to je bit moga posta.

Zašto? imam 3Gs i 4, oba sam dobio zajedno za manje od par sto kuna kad su izašli ... oba su dobri telefoni i sasvim upotrebljivi, kao i oni prije njih. četvorka je bolji telefon od trojke ... što sad dokazuješ? kupiš ako možeš, ako ti treba, netko dobije u firmi i slično. Jel tvoja nokija od pred par godina bolja od ajfona zato što ima tethering al uz to ima miljun mana po kojima je generacijski ispod ajfona bilo koje generacije ... ? Bilo bi najbolje da ima samo jedan model telefona za svih po tebi? ne kužim poantu?

A.
15 godina
Dom031 kaže...

To su izjave ovih dežurnih forumaša koji u stopu prate Apple teme kako bi ispljuvali sve što ima veze sa Appleom. 

Što se 3GS-a tiče, slažem se da je iPhone 4 brži ali mi se 3GS opet nečini toliko spor.. Sasvim normalno funkcionira, 3G je već druga priča.

3G je donekle upotrebljiv sa 4.2.1, znači zadnjin softwareom, ovo iz videa je na 4.0, di je stvarno sranje, na 4.2.1 nije toliko loš ka ovde na videu, iako je spor mislin da može zadovoljit manje zahtjevne korisnike...

Osobno igrice se brže učitavaju na 4.2.1 nego na 4.0, postakve također iako je to sveukupno presporo, traje cca 4 sekunda da uđe u postavke.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice