Molio bih i ja jednu pozivnicu
Hvala
Molio bih i ja jednu pozivnicu
Hvala
Molio bih pozivnicu.
Hvala!
Molim jednu pozivnicu,hvala unaprijed
Zaključak - pretraživanje tekstova nije i neće biti moguće (čitam između redova).
Pretraživanje full tekstova postoji, dostupno je od subote svima s pozivnicom i to po svim brojevima, ne samo ovim objavljenim.
Molim pozivnicu ako netko ima viška.
Hvala unaprijed
Jel se mogu ja obrebati za jednu pozivicu? Ako treba bum platio....
Molim pozivnicu ako ima koja dobra duša.
Zahvaljujem unaprijed!
Zaključak - pretraživanje tekstova nije i neće biti moguće (čitam između redova).
Pretraživanje full tekstova postoji, dostupno je od subote svima s pozivnicom i to po svim brojevima, ne samo ovim objavljenim.
E to se traži!
Koliko kužim, pretraga s linka http://www.bug.hr/bug/pretraga2/ se obavlja iz okvira sa strane (koji ne koristim)?
Link 'Pretraživač' s http://www.bug.hr/bug/ ima link http://www.bug.hr/bug/pretraga/ i ne nudi ove nove opcije (ovo povremeno koristim).
podijelio
Zato što je na ovaj način garantirano da onaj tko želi vidjeti PDF mora vidjeti i bannere oglašivača od kojih Bug živi. Jednostavno i posve shvatljivo...
Pa i u pdfu bi bile reklame. I zastita od printanja u pdfu je smiejsna i lako se skloni ako neko bas zeli mada mi je to blesavo. Sta ce mi pdf ako cu ga stampati. Onda cu uzeti papirnato izdanje nego nosati 100 ili 200 isprintanih stranica u fascikli okolo.
Pa i u pdfu bi bile reklame. I zastita od printanja u pdfu je smiejsna i lako se skloni ako neko bas zeli mada mi je to blesavo. Sta ce mi pdf ako cu ga stampati. Onda cu uzeti papirnato izdanje nego nosati 100 ili 200 isprintanih stranica u fascikli okolo.
Ali kako ćeš mijenjati bannere u pdf-u? Jednom kad ga korisnik skine to je to...
Aaaaaaaaa
ti si mislio na reklame na webu a ja na reklame u casopisu. Sorry.
Ma nismoooooooooooooooooooo ;)
Ma kud bi mi jel tako... ono....
Nije nam dosta sto viđamo na svakoj stranici 15 reklama + da jos bude bolje mercedes nam se provoza preko ekrana...
svakom forumu treba jedan traktorista;DDD tako da ocekujem pozivnicu:D
Super ideja, molio bih i ja jednu pozivnicu, hvala!
Molim jednu pozivnicu.
Unaprijed hvala!
meni bi to bilo super,kad bih imao e-čitač knjiga. ljepo prebacim pdf na čitač i čitam dok putujem na faks, u školu na posao i sl.
Nisam ni ja. Ja u glavi imam adblock instaliran. Jednostavno ih mozak preskoci :)
Ako nemas i noscript onda se ne racuna ;)
Bilježim se za jednu pozivnicu. Hvala unaprijed.
Ako nekom treba pozivnica, na PM...
Moze pozivnica? Hvala unaprijed
Ja imam jos tri, pa kome treba...
Dijelim Pozivnice, Inox 18/10 posuđe, Merino posteljinu i Mokro Suhi Brijač.
Dijelim Pozivnice, Inox 18/10 posuđe, Merino posteljinu i Mokro Suhi Brijač.
Dobre stvari dijeliš, ali za oko mi je ''zapeo'' brijač koji je u isto vrijeme i mokar i suh!
BTW. imam još jednu pozivnicu pa kome treba neka javi na PP!