Zanimljiv graf :)
Po ovome Chrome je pokupio IE korisnike, i nesto Firefoxovih. Dok je velika vecina onih koji su koristili Firefox ostali vjerni.
Zanimljiv graf :)
Po ovome Chrome je pokupio IE korisnike, i nesto Firefoxovih. Dok je velika vecina onih koji su koristili Firefox ostali vjerni.
Chrome ima najbolji markting na svijetu, dočeka me svako jutro poruka na googleu u desnom gornjemu kutu, instaliraj turbo pretraživač...
Ja sam sa Firefoxa prešao na Chrome i ne mislim se vraćati.
Zasluženo su najbolji.
Dobar je Chrome, dapače izvrstan browser !
Ali ipak najbolja je Opera kojoj je jedina negativna stvar loš marketing usmjeren gotovo isključivo na smartphone uređaje.
Svaka novija verzija Chroma donosi sve vise musica i gresaka.
Faith in humanity restored
Zasluženo su najbolji.
Ne budi tako siguran. Ko bi prije 2 godine uopće pomislio da će Chrome biti ovako dobar? Nikad ne znaš što te čeka u budućnosti. :)
Mene je s Firefoxa otjeralo učestalo rušenje - par puta dnevno.
Opet ovaj google i njegov browser -.-
Ne budi tako siguran. Ko bi prije 2 godine uopće pomislio da će Chrome biti ovako dobar? Nikad ne znaš što te čeka u budućnosti. :)
Ja sam prelazio preko svega, Safari, Opera, FF, Maxthon, Rockmelt, Chrome, IE9, IE10...
IE10 mi je trenutno dosta drag, ali navikao sam na neke Chromeove funkcije, koje dijeli samo sa FF-om, ali FF sam makao radi dosta vremena potrebnog za pokretanje, pa blokiranja, pa rušenja. Opera je isto dosta dobra, ali ne da mi se namještat i ne radi neke stvari koje mi se sviđaju na Chromeu. Tako da trenutno Chrome.
Za povećanje udjela Chromea je vjerojatno zaslužan ICS i Chrome Beta
Zasluženo su najbolji.
Mene je to ubijalo, sad mi koristi kao "drugi" preglednik samo.....tu i tamo ako trebam na 2 fb-a u isto vrijeme...
ali zanima me tko uopce koristi IE ??
ali zanima me tko uopce koristi IE ??
Pa IE je ludilo (9 i 10). Problem je sta dosta ljudi na poslu još koristi IE6.
Chrome je definitivno najmocniji browser.
Chrome jest dobar, ali mislim da nije nešto bolji od firefoxa ili opere, dobro možda neku sitnicu, ali samo sitnicu.
Ono što njega čini tolko uspješnim i brzo rastučim je marketing. Puno freeware program koje skinem nudi mi chrome(ccleaner npr.), dođem na google već blinga desno gore i sl.
I don't geddit, otkud sinusoidan val? Članak nešt govori o vikendima, biće hrpa ljudi koristi IE (najvjerojatnije neki stari, tipa 6) na poslu, da bi vikendom došla kući i upalila Krom..
Inače, Chrome kurva ovdje - previše je integriran u moj gmail račun, sinhroizacija svega živoga, i ostali jednostavni dodaci mi omogućuju uspostaviti svoje vlastito net okruženje u samo dva klika na bilo kojem kompu, bez toga svega sam izgubljen ko Commander Shepard u šumi..
Meni je žestok ovaj prvi graf gdje su IE i Chrome simetrični jedan na drugi. xD Malo ljudi počnu koristiti Chrome, pa opet stave IE, pa Chrome, pa IE, ... i tako u krug. Wtf? :D
Chrome koristim već jako dugo vremena (prije sam koristio IE 6 - davno je to bilo) i ne planiram prelazak na neki drugi preglednik jer je brz,jednostavan, funkcionalan => tri osnovne karakteristike koje preglednik treba imati.
Jako mi se sviđa što se direktno u prozor za upisivanje web adrese može upisati samo pojam i ovisno koji browser koristim tražilica mi pokazuje u kratkom roku rezultate vezane za to...
Na pocetku mi je Chrome bio bezveze do verzije kada su uveli dodatke(ekstanzije) od tad sam na njemu i stvarno je super browser. Firefox je trom i steka cim se malo vise tabova otvori. Nemam nista protiv Firefoxa ali Chrome sad vise manje ima skoro sve dodatke koji mi trebaju a totalno brzo radi i lagan je. Iako zauzima vise rama kod koristenja ali ako me nesto ne brine onda su to rami.
sad kad netaplications objavi svoje rezultate to bu sasvim nešto drugo
Opera primarna chrome sekundarni...