Čarobni miš

poruka: 127
|
čitano: 18.970
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čarobni miš".
17 godina
neaktivan
RE: Čarobni miš
Stoja kaže...

A koliko sam skužio,ovaj miš i dalje ima samo jednu tipku(lijevi klik)?

Kad se dodje iz svijeta PC-a onda je tesko priviknuti se na neke stvari koje na Macu izgledaju kao SF. Iste te komentare sam i ja dao na Mighty mis, kakav je ovo mis sa jednom tipkom? Gdje je desna tipka? Medjutim kad sam ga skuzio, shvatio sam da je mis mrak. Iako cijeli mis klikne i cini ti se da je samo jedna tipka, on u stvari raspoznaje s kojim prstom si ga stisnuo i na taj nacin kuzi lijevu i desnu tipku. A kuglica na njemu je nesto najbolje sto sam vidio na misevima.

Logitech smatram Aston Martinom sa miseve, ali Mighty je Bugatti.

16 godina
Čarobni miš

Znači ima jednu fizičku tipku,ali prepoznaje lijevi i desni klik?A aj dobro, ima nekog napretkaBelji sema meni je logitech zbilja odličan, najviše mi se sviđa njihova softverska moć kako možeš bilo kojoj tipki dat bilo kakvu naredbu, i prilagodit ga svojim potrebamaOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čarobni miš

A trenutno ni nema drivere za Windowse tako da se nemorate ni zamarati preciznošću ovog miša u igricama. :)

No to će se već moći riješiti pomoću novih Boot Camp drivera kad izađu.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čarobni miš

Ne znam niti jednog Mac korisnika koji zapravo koristi Appleov miš; svi su na Logitechima, a jedan ima MSFT miš.:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim majtija i sasvim mi je ok, ovi logitechi i ostali su vjerojatno cool kad se na njih navikneš, al meni su preglomazni nekako. Desni klik na Macu radi ima valda dvadeset godina ako ga hoćeš koristiti i miš ti to podržava, a miševi sa dvije tipke dolaze standardno sa macom desetak godina cca. Softwerski neznam što mi više treba od ovog u OSu?

A.
17 godina
neaktivan
Čarobni miš

Mighty je koliko ja znam bio prvi Appleov miš sa više od jedne tipke, njega koristim uz iMac

A MX revolution držim uz MBP no puno više koristim trackpad od njega

0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

Ja koristim majtija i sasvim mi je ok, ovi logitechi i ostali su vjerojatno cool kad se na njih navikneš, al meni su preglomazni nekako. Desni klik na Macu radi ima valda dvadeset godina ako ga hoćeš koristiti i miš ti to podržava, a miševi sa dvije tipke dolaze standardno sa macom desetak godina cca. Softwerski neznam što mi više treba od ovog u OSu?

Softverski i nemaš puno opcija jer i nemaš puno tipki,jer ipak tipke trebaju služit za lijevi i desni klik hehe,al recimo moj logitechov rx1000 ima uz jednu dodatnu tipku ispod kotačića, ima i još dvije tipke na samom kotačiću gdje možeš ga prisnut u lijevo i desno(normalno ima i gore-dolje i pritisak u sredini)te tako na mišu imam ukupno 8 tipki. Od toga eliminiramo njih 4(lijevi/desni klik,te gore dolje sa kotačićem koji radi ono čemu mu je namjena)ostaje dakle još 4 tipki koje mogu prilagodit kako želim evo slike pa vidi što sve možeš(ne kažem da su sve ultra korisne da ti trebaju ali kažem da se mogu prilagodit svačijim potrebama)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 11:30 (Stoja).
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Mighty je koliko ja znam bio prvi Appleov miš sa više od jedne tipke, njega koristim uz iMac

A MX revolution držim uz MBP no puno više koristim trackpad od njega

koliko se sjećam i stari miševi prije majtija ( oni prozirni, crni i bijeli, apple pro mouse ili kako su se zvali ) su se mogli konfigurirati na desni klik, al možda griješim, znam da sam često koristio ctrl click za desni klik ...

A.
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
artfull kaže...

Softverski i nemaš puno opcija jer i nemaš puno tipki,jer ipak tipke trebaju služit za lijevi i desni klik hehe,al recimo moj logitechov rx1000 ima uz jednu dodatnu tipku ispod kotačića, ima i još dvije tipke na samom kotačiću gdje možeš ga prisnut u lijevo i desno(normalno ima i gore-dolje i pritisak u sredini)te tako na mišu imam ukupno 8 tipki. Od toga eliminiramo njih 4(lijevi/desni klik,te gore dolje sa kotačićem koji radi ono čemu mu je namjena)ostaje dakle još 4 tipki koje mogu prilagodit kako želim evo slike pa vidi što sve možeš(ne kažem da su sve ultra korisne da ti trebaju ali kažem da se mogu prilagodit svačijim potrebama)

to je ok, mighty ima kotačić s kojim skrolaš gore dole, lijevo - desno ili 360 stupnjeva ... ima livi, desni klik, pritisak na kuglicu definiraš što oćeš ( meni pokreće widgete ) i imaš dvije tipke sa strane kojima isto daš što god oćeš funkciju , meni su jedno vrime otvarale expose, ali sam odustao jer je jednako jednostavno i samo povuć miša u kantun ekrana. Meni je i ovako dovoljo i previše tipki na njemu, al d ami stvarno treba neznam za neki program ili igranje mišonje i nisu tako skupi. Uz to imam i wacom intuios koji je dosta osjetljiviji od bilo kojeg miša za pipave stvari i PS. :D

A.
17 godina
Čarobni miš

ja još uvijek koristim Logitech G3, meni osobno uz razer deathadder (naravno i mambu ali mamba je malo skuplja :P) najdraži miševi, manji su, precizni i lijepo mi sjedaju

vjerujem da meni osobno nebi bilo problem koristiti i ovaj apple-ov mali mis jer zbog svojih manjih ruku radije preferiram male miseve

i volio bi ga stvarno probat jer ni ne mogu zamislit kako to radi tocno i koliko je ugodno

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čarobni miš

mislim da je ovaj miš jbn stvarčica.

doduše, vjerojatno se treba malo priviknuti na njega, ali jednom kad se stvori navika, mislim da se jako dobro može iskoristiti.

ja bi čak izbacio i fizički klik, stavio ga samo kao "zvuk"...imam mx Air, koji nema kotačić, i oduševljen sam time.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

To je hebeni miš, ako ti nevalja, kupiš drugi. Ovo je samo početak, meni je i mighty sasvim dobar, uostalom imam tablet ... 

Artfull, tebi bi bilo hebeno i govno da ga Steve Jobs posere.

LoL! :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

To je hebeni miš, ako ti nevalja, kupiš drugi. Ovo je samo početak, meni je i mighty sasvim dobar, uostalom imam tablet ... 

Psajho, žao mi je zbog tvog tužnog djetinstva i što nikada nisi dobio ono što si želio al ajd malo ispucavaj svoje frustracije u dvorište. Plač

A.

3 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
mis toliko tanak nemoze biti ugodan za koristenje, nije ergonomican i ne pruza nikakav oslonac za dlan
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Gadget ko gadget, u ovom slučaju vizualno impresivan s inovativnim načinom korištenja, ali definitivno NIJE za svakoga i zato NIKAKO ne može biti apsolutno najbolji!

Cold harsh first light. Face the trial failed in life.
17 godina
artfull kaže...
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Psajho, žao mi je zbog tvog tužnog djetinstva i što nikada nisi dobio ono što si želio al ajd malo ispucavaj svoje frustracije u dvorište. Plač

Da artfull, moje tuzo djetinjstvo je krivo zato kaj si ti fanboy Applea...Neodlučan

Mislim stvarno... ccc

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Čarobni miš

al je krivo za ovako nisku razinu komunikacije

1 1 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...

al je krivo za ovako nisku razinu komunikacije

Mislis ovakvu kakvu artfull ima?

U vise slucajeva u ovoj temi je iso u offtopic i double posto valda u zanosu toga sto je Apple izdao novi mis... xD

Nekoliko je puta u postovima spominjao novi Appleaov monitor koji nema NIKAKVE veze s ovom temom.

U svakom postu hvali Apple do nebesa i ja to naprosto nemogu vise gledat. ZBLJUVAT CU SE!

Vi Macovci stvarno niste normalni, trazite nekakvu pomoc, nekakve grupne konzultacije.

Recimo pogledaj samo teme koje artfull prati (u njegovom profilu).

Koristi li itko ovdje Mac? Napokon Mac klonoviSteve Jobs najavio dolazak 3G iPhonea u Hrvatsku!Opera Mini zabranjena za iPhoneSoftwear by MicrosoftApple i Panasonic su najpouzdanijiGoogle "popustio" Appleu?,Ako ste zaboravili… 

Svaka je o Appleu.

On je il ludak ili ono sta ja mislim a to je da radi za Apple i da ga placaju da uzdize Apple do nebesa na svakojakim forumima.

Svaka tema koja ili je u vezi applea ili njegove konkurencije, on je u toj temi da uzdize Apple do nebesa.

Zato molim te...nemoj mi o komunikaciji.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Čarobni miš
ne radim ali imam dionice :D

btw, sudjelujem u temama koje me zanimaju, jel to zabranjeno? Ličiti se hodi psajho.
A.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...

btw, sudjelujem u temama koje me zanimaju, jel to zabranjeno? Ličiti se hodi psajho.

a onda nije ni cudo da ih hvalis na sva usta, ak ih vise ljudi pocne kupovati tebi ide veca dividenda, a i dionica raste, znaci ti nisi objektivan jer se tu radi o tvojim interesima te tvoje misljenje o appleu i njihovim proizvodima nije relevantno Belji se

17 godina
artfull kaže...

Ma sve 5 ajde, necemo se sad uzrujavat.

Al ono...ak ti Apple kaze da je ovaj mis "caroban" ti valjda shvacas da on zapravo nije caroban nego se samo tako zove.

Nemoj bit u zabludi, nece ti magicno narast pim*ek ako ga kupis. Smijeh

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Čarobni miš
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma bolje mi je na ifixit, plakao sam skoro od smjeha

17 godina
neaktivan
Čarobni miš
pa postao sam vam te linkove, ne pratite temu ... ccc
btw apple ne isplacuje dividendu poodavno, a imam i dionice tekoma pa ih ne hvalim :p

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...
pa postao sam vam te linkove, ne pratite temu ... ccc
btw apple ne isplacuje dividendu poodavno, a imam i dionice tekoma pa ih ne hvalim :p

pratim temu i klikam na sve linkove

ispricavam se zbog dividende, ali ostalo jos uvjek stoji Belji se

i tko normalan bi se hvalio sa dionicama tcoma... Smijeh

17 godina
neaktivan
Čarobni miš

na postove Psiho slučajeva nit ne obraćam više pozornost njih prijavim za svaki slučaj primitivne komunikacije

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
dgigibao kaže...

na postove Psiho slučajeva nit ne obraćam više pozornost njih prijavim za svaki slučaj primitivne komunikacije

imas opciju ignoriraj autora ako ti netko osobno toliko smeta

17 godina
dgigibao kaže...

Dokaz da zaludenost Macovaca granici sa rasizmom.

Dakle ja sam primitivan, a gospon Macovac je uzviseni.

Pa stvarno ja neznam kud ovo vodi. Neodlučan

Jos malo pa cu se bojat hodat nocu ulicama da me nebi zatukli Macovci.

Mislim da te vise necu uznemiravati da se nesto takvo nebi dogodilo, pustit cu te da se klanjas svojoj jabuci.

P.S. Nakon ovakve bahate izjave, pitam se ko je tu primitivan.

Edit: Da nebi isli previse u offtopic zbog napada Macovaca na moje djetinjstvo i moju inteligenciju, povuci cu se iz teme. Ionako sam vec sve reko sta sam htio.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 18:16 (Psiho246).
17 godina
protjeran
Čarobni miš

Evo sam se neki dan malo poigrao s Mighty Mouse-om, i nista strasno. Ustravi da nisam procitao o njemu prije nego sto sam ga krenuo koristiti nebih ni primjetio da ima touch pad na vrhu. Klick Down uredno radi, touch neradi lose ali bi moglo biti vise irititajuce nego od koristi kod obrade fotografija i videa. Eto moji osobni dojmovi.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice