Softwear by Microsoft

poruka: 20
|
čitano: 1.936
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Softwear by Microsoft".
16 godina
neaktivan
Softwear by Microsoft

da mi je dobiti jednu takvu majcu...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Softwear by Microsoft

bzvz, loše maje, loša prezentacija ... kao i sve ostalo što ima veze sa microsoftom ...

http://blogs.nzherald.co.nz/blog/mac-planet/2008/12/8/could-steve-jobs-save-microsoft/?ref=rss&c_id=5

A.

17 godina
neaktivan
izgleda da cika biliju treba jos $$$
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Softwear by Microsoft

čisto mi otužno kako se microsoft pokušava pozicionirat kao neka cool trendy kompanija, igrajući i na emocionalnu kartu starijih korisnika.

mislim, nisu i nikad neće bit cool, bill je oličenje geeka i samo se bezveze blamiraju na ovaj način. stvarno ne znam tko bi nosio onu majicu sa billovim mugshotom.

općenito imam visoko mišljenje o gatesu i microsoftu, ali ova jadna utrka sa appleom ih je zaista degradirala u mojim očima.

umjesto da vode bitku koju su unaprijed predoredređeni da izgube, trebali bi se koncentrirat na svoje jake strane, a imidž im to nikad nije bio.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Softwear by Microsoft

Potpis na kamikazin post. Bitku ne mogu izgubiti tek tako, ali ovo je glup potez. Tako je to kada idioti vode glavnu riječ i pokušavaju na jadan način promijeniti imiđ kompanije i percepciju ljudi (informatički nepotkovanoj) o dotičnoj kompaniji. Iako bih volio jednu od ovih majica imati.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 18:05 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Softwear by Microsoft

Da li su veličine odabrane sa tezom "L should be enough for anyone" :)

za one koji neznaju google: 640 kb should be enough for anyone

0 0 hvala 0
17 godina
Sve si točno napisao, samo je zaključak pogrešan:upravo se moraju koncentrirati na svoje slabe strane, kao i svatko drugi, tu je najlakše postići pomak. Drugim riječima, prema poslovnoj logici sada MORAJU pokušati biti "cool" koliko god to nakaradno nama izgledalo i bilo.
17 godina
protjeran
uuY kaže...
Sve si točno napisao, samo je zaključak pogrešan:upravo se moraju koncentrirati na svoje slabe strane, kao i svatko drugi, tu je najlakše postići pomak. Drugim riječima, prema poslovnoj logici sada MORAJU pokušati biti "cool" koliko god to nakaradno nama izgledalo i bilo.
 I to im nikako ne polazi za rukom. Ona appleova kampanja "Get a Mac" najbolje ocrtava karakter te dvije kompanije i bolje da se Microsoft drži Excella i tablica a Mac Photoshopa.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
17 godina
neaktivan
Softwear by Microsoft

ova MS-DOS je zakon!

e ta današnja deca koja ne znaju za C:\> :D

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Softwear by Microsoft

koliko moraš bit jadan da bi kupio majicu sa slikom mladog Billa ?

ROFL.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
uuY kaže...
 I to im nikako ne polazi za rukom. Ona appleova kampanja "Get a Mac" najbolje ocrtava karakter te dvije kompanije i bolje da se Microsoft drži Excella i tablica a Mac Photoshopa.

SJAJNA usporedba. Sjedi, 1.
17 godina
neaktivan
majcu od bila nebi nosio jbt ko neki pederko to da je shakira ili neka treba onda da a i ova DOS mi se svidja :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Softwear by Microsoft

Sorry na offtopicu, ali dajte prestanite pisati "majcu". Grozno je.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Softwear by Microsoft

U planu:

Kolekcija donjeg rublja za muskarce: Microwear.

Mijenjam stojadina s kukom, za fiću s kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RaLe kaže...
the_tux kaže...
uuY kaže...

Znam da je teško razumjeti foru.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
RaLe kaže...
the_tux kaže...
uuY kaže...

Znam da je teško razumjeti foru.
 Pretesko, jer si ti jedini koji misli da je to "fora".
17 godina
protjeran
RaLe kaže...
 Možda ćeš i ti jednoga dana shvatiti o čemu se radi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 17:33 (the_tux).
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
RaLe kaže...
 Možda ćeš i ti jednoga dana shvatiti o čemu se radi.
 Naravno. A onda cu si stavit pingvina u avatar, nazvat se Tux i mrzit Microsoft. Cilj kojemu bi trebalo teziti svako ljudsko bice.

Spusti se na Zemlju. Microsoft bi trebao sve osim drzati se Excela i tablica. I trebao bi postajati konkurentan gdje god moze, jer je to za dobrobit NAS, krajnjih korisnika.

To sto zgrcu lovu svuda gdje stignu sigurno ti moze biti frustrirajuce, ali ne vidim zasto ikome racionalnome bi. Samo uzmes najbolje od koje god kompanije hoces i mozes, po sto nizoj cijeni. Go Microsoft. Sto se mene tice, neka pocnu i pilice uzgajat (pod uvjetom da ne gube na kvaliteti na podrucjima za koja su specijalizirani), a broj komada pilecih prsa u pakovanju oznacavat binarno, mozda ce Cekin tada svoja prodavati jeftinije.

pozz

Over and out.
16 godina
neaktivan
Softwear by Microsoft

svi mi pričamo da microsoft ne valja, ali svejedno i dalje koristimo microsoftove windowse

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nope, not me.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice