da mi je dobiti jednu takvu majcu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bzvz, loše maje, loša prezentacija ... kao i sve ostalo što ima veze sa microsoftom ...
http://blogs.nzherald.co.nz/blog/mac-planet/2008/12/8/could-steve-jobs-save-microsoft/?ref=rss&c_id=5
A.
čisto mi otužno kako se microsoft pokušava pozicionirat kao neka cool trendy kompanija, igrajući i na emocionalnu kartu starijih korisnika.
mislim, nisu i nikad neće bit cool, bill je oličenje geeka i samo se bezveze blamiraju na ovaj način. stvarno ne znam tko bi nosio onu majicu sa billovim mugshotom.
općenito imam visoko mišljenje o gatesu i microsoftu, ali ova jadna utrka sa appleom ih je zaista degradirala u mojim očima.
umjesto da vode bitku koju su unaprijed predoredređeni da izgube, trebali bi se koncentrirat na svoje jake strane, a imidž im to nikad nije bio.
Potpis na kamikazin post. Bitku ne mogu izgubiti tek tako, ali ovo je glup potez. Tako je to kada idioti vode glavnu riječ i pokušavaju na jadan način promijeniti imiđ kompanije i percepciju ljudi (informatički nepotkovanoj) o dotičnoj kompaniji. Iako bih volio jednu od ovih majica imati.
Da li su veličine odabrane sa tezom "L should be enough for anyone" :)
za one koji neznaju google: 640 kb should be enough for anyone
ova MS-DOS je zakon!
e ta današnja deca koja ne znaju za C:\> :D
koliko moraš bit jadan da bi kupio majicu sa slikom mladog Billa ?
ROFL.
Sorry na offtopicu, ali dajte prestanite pisati "majcu". Grozno je.
U planu:
Kolekcija donjeg rublja za muskarce: Microwear.
svi mi pričamo da microsoft ne valja, ali svejedno i dalje koristimo microsoftove windowse
Nope, not me.