šta nije sad RC
Cestitke :D Svaka vam cast BUG-ovci :D cheers Btw meni i nije neka razlika u loadu,cak mi je i sporiji :(
Danas je svima nešto:GAMEREPORT 200 emisija,VEČERNJ:50 GODINA,BUG:200 broj
Danas je svima nešto:GAMEREPORT 200 emisija,VEČERNJ:50 GODINA,BUG:200 broj
Veli dr. Ivo da mu je to previše obljetnica u jednom danu, pa je spakiro kofere... :-)
Ja nisam ni primjetio da je beta, pa mi ne znaci puno
Malo mi je čudna logika da se podrazumijeva redovita nadogradnja samo onoga što je u beti. Naime, forum kao takav se treba kontinuirano nadograđivati, ne? Moj tim u firmi je upravo na pragu izbacivanja prve bete projekta na kojem radimo cca 9 mjeseci pa mi skroz neka beta zvoni po glavi, zato sam se ovoga uhvatio sada.
Iskreno, nemam nekih zahtjeva jer ste napokon riješili da se slika može ubaciti bilo gdje u tekst. Ali nadam se da imate neku wish listu koju ćete povremeno proanalizirati i uzeti pametne prijedloge iz nje.
Uglavnom, keep up the good work...
Primjetio sam danas ujtro da nema riječi BETA u kutu.
Kupio sam i broj 200 danas, prvo sam otišao na jedan kiosk i nisam vidio nijednog(inače ih bude dosta), odem na drugi kiosk i tamo sam ćopio zadnjeg. Privjesak sam stavio na XM5800 i dobro pristaje.
Zašto stavljate sada reklame na sredini stranice između postova kao na PCekspertu?
fala bogu
Primjetio sam danas ujtro da nema riječi BETA u kutu.
Kupio sam i broj 200 danas, prvo sam otišao na jedan kiosk i nisam vidio nijednog(inače ih bude dosta), odem na drugi kiosk i tamo sam ćopio zadnjeg. Privjesak sam stavio na XM5800 i dobro pristaje.
Zašto stavljate sada reklame na sredini stranice između postova kao na PCekspertu?
Tak sam i ja zadnjeg pobral na sreci :)
nešto izbace, a nešto dodaju....
(više nam se sviđala BETA, lol)