Sad mogu spavati mirne duše!
Napokon! Još da mi je dočekat da i gmail izađe iz bete...
Bas smo komentirali upravo, evo napokon je dosao taj dan!
supp....da se nije otvorila tema nebi niti primjetio...!!!
baš ono šta sam reka u nespavalicama dar za 200 broj...
"Napravili smo to iz fore - ako većina Googleovih proizvoda može biti u beti već godinama, zašto ne bi i naš forum?.."
A ja sam vas uvijek smatrao drukčijim od drugih..
NISTE FORA!!!! OCEMO BETU NATRAG!!!
ocekivo sam da ce beta oznaka biti uvjek tu
Ja to uopče nisam primjetio
A gdje su PRE-RC i Release Candidate??? joj, joj... :-) Niste fora....
Čestitke BUG-ovcima. Lijepo je vidjeti da najljepši i najfunkcionalniji forum konačno sjaji u punom sjaju!
Hvala kurc* vec sem mislil da nikad nebu izasel iz bete.
Zar nije li to divno?
Moje čestitike!
Moram priznati da mi je ta beta bila nekako fora... samo nek ostane ovako "prozračan" forum i ja posve zadovoljan! Živjeli!
EDIT:
Eto tek sam sad pročitao tekst:
"Šalu na stranu - oznaku bete jesmo uklonili, no to zapravo ništa ne mijenja, osim što je samim ovim činom forum malo brži u učitavanju. Naime, logotip bez bete u nazivu lakši je oko 2,5 KB! :-)"
- koja provala, e baš ste me nasmijali! Pomislio kak sad brže učitavanje? A vragovi jedni!
Et lijepo.... sjecam se prvog dana ovog foruma kad sam se registrovao... naravno prije toga je bila anketa i onda izlazi vijest kako je izasao forum. Otkad posjecujem bug online, posto puno citam IT novosti cudio sam se kako nema foruma, ali bugovci nisu htjeli korisititi alternative, jer su unikatni i moze se reci da su napravili dobar posao... ova godina je velika za njih.. prvo forum, pa onda novi izgled stranice i onda 200 bug... stvarno extra
A di je RC?
LOL.
ali da, mora se priznati da je ljepše ovako, a čak nisam ni vidio neki forum da ima takvu oznaku osim vašeg. Podrazumijeva se da se stvari stalno nadograđuju i poboljšavaju tako da zapravo i nije imalo nekog smisla ta "beta" oznaka.
Netko bi trebao staviti screenshot "prije/poslije", da ustvari vidimo koliko nam je sad bolje, a da Vam iskreno kažem odmah sam ja to osjetio, a eto, i mama kaže da ju križa malo manje bole...
pa trebali ste sad staviti umjesto bete nesto kao v1.0 ili v0.99 ili sta vec...
pa trebali ste sad staviti umjesto bete nesto kao v1.0 ili v0.99 ili sta vec...
lol da, ma to nek stave za godinu dana kad bude nesto sitno bolje ili kad promjene malo boje, onda v2
živio finalni BUG
plače mi se od sreće. čestitam BUG-u 200 broj i naravno, živio BUG forum!
Forum je zakon evo za koji sat idem na kiosk kupit Bug.Pa da vidimo šta ima u tom 200 broju
Meni osobno znak beta uopće nije smetao. Bitno je samo da forum radi kako treba, moderatori svoj posao i da je forum pregledan.
Ja vam neću čestitati to što ste maknuli beta znak, već vam ponovno čestitam na ovako dobrom forumu. Živio Bug još dugo...
Čestitam, ja nisam ni primjetio
"...i time službeno prestajemo s daljnjom nadogradnjom i dodavanjem novih mogućnosti."
Znači nema više novih mogućnosti?
2.5kb manje za load, ukoliko je jos netko na 56k ovo mu puno znaci :)
Čestitam BUG-ovci
Čestitam, ja nisam ni primjetio
"...i time službeno prestajemo s daljnjom nadogradnjom i dodavanjem novih mogućnosti."
Znači nema više novih mogućnosti?
pročitaj još malo dolje.
Čestitke na još jednom 'milestone-u'!
Kupio novi Bug, pročitao vijest i vidim, gle stvarno nisu u beti. Čestitke i do mene!
2.5kb manje za load, ukoliko je jos netko na 56k ovo mu puno znaci :)
khem, khem... hh
btw. čestitke i od mene. forum iz bete + 200. broj buga. kud ćeš više...