Bug kiosk v1.3

poruka: 6
|
čitano: 1.664
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug kiosk v1.3".
14 godina
Bug kiosk v1.3

Super za iOS,ali šta je sa Androidom?

Nije mi jasno to preferiranje iOS-a

robimarko@gmail.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Re: Bug kiosk v1.3
robimarko kaže...

Nije uopće preferiranje, pogledaj koliko ljudi ima iPad a koliko ljudi Android tablet, i onda zbroji dva i dva pa se zapitaj zašto rade prvo za iOS.

Swedish latin super funk.
14 godina
Ajde mi reci zašto bi uopče trebao imati tablet.Zašto nebi mogao čitati na Android smartphoneu?
robimarko@gmail.com
15 godina
Bug kiosk v1.3

Da li je moguce kupiti samo online izdanje bug-a?

Bilo bi super, da se moze kupiti samo online izdanje za

iPad i da je jeftinje od tiskanog izdanja.

8 Da
0 Ne
Janko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jsdfsdfs kaže...

Da li je moguce kupiti samo online izdanje bug-a?

Bilo bi super, da se moze kupiti samo online izdanje za

iPad i da je jeftinje od tiskanog izdanja.

Ovde ti je sve lijepo objašnjeno. Može se kupiti samo online izdanje.

Swedish latin super funk.
17 godina
moderator
robimarko kaže...

Iako ti je Sirka već dijelom odgovorio - mogu najaviti da ću jednom napisati širi osvrt da vam sve to malo šire objasnim. Puno je razloga zašto iOS uređaji, ali i ne samo oni već cijeli sustav koji stoji iza jednog ovakvog projekta imaju prednost. Uostalom, nema ti tu potrebe za velikom mudroscu, dovoljno je pogledati kako se ponašaju i što rade tisuće izdavača u svijetu, koji rade posao poput našeg, koji se isto tako ponašaju... No, i ja sam osobno androidaš (ponosni korisnik Galaxy S3 :)), svjestan sam i koliko je Android popularan među našim čitateljima, htio bih i te kako da pokrijemo i tu platformu, ali trenutno oko toga ima dosta tehničkih poteškoća koje mi nismo u stanju lako otkloniti. Sigurno će se i to vremenom razriješiti, kao što će vjerujem biti prirodno da se vremenom pojavimo i na WP8 platformi. Otišao sam u širinu (iako sve ovo tipkam na iPadu, pa stoga i ne mogu pošteno ni formatirati ovaj post - jer ovaj forum nije dovoljno prijateljski nastrojen prema iOS-u :)), pa ću samo još jednom najaviti da ću o svemu napisati malo širi osvrt kako bi sve to zornije objasnio.
...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 11:32 (Miro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice