Ja danas kod frenda išao da stavimo i svaki put kad Prođe B00t screen ide kao učitavanje Drivera za HDD i tu stane a hdd su na Native IDE, tako da something dont work
Upgrade nije podržan za Developer Preview verziju.
Malo bolje čitati ...
Odgovoreno par postova više...
Mene ionako server više zanima. :)
Ajme ovo nikako da se skine.: Koliko je vama trebalo??
taman da kavu skuham i popijem
Evo mene opet. Sad drugi problem sllika dole. Kad pokrene nakon 2 min pojavi se Wnidows Preview Developer i onda se pojavi da trebam restartat pc na eng jeziku...i onda dođe ovo.
Pogledaj po SETTINGS >STORAGE da li ti je instalirano u IDE ili SATA modu (treba stavit u IDE)
Kako ga staviti u IDE mod. Sada je u sata.
Jesam i sad kad pokrenem instalaciju piše mi: FATAL: No bootable medium found! System halted.
već treći put instaliram win8,imam 7 , svki put kad pokrenem bilo koju applikaciju u 8 dobijem poruku
c:windows/memory.dmp
i nestane slike- ako netko zna o čemu se radi
Povecanje memorije?
gdje da povećam memoriju i kako
gdje da povećam memoriju i kako
Mislio sam ako imas na virtualnom da mu povecas mem ali posto si rekao da si stavio na pravi onda zaboravi.
Jel ti je to samo jednom doslo ili vise puta? Kada se to desava (cim upalis komp, kad pokrenes neki program..)?
Jesi uspio instalirat Win do kraja ili je zapela instalacija?

uspio sam instalirati 8,i kad pokrenem npr.control panel,ili explorer .. traži mi da resetiram sustav jer javlja grešku-a to je windows/memory.dmp i ekran poplavi i
i tako svaki put kad pokrenem 8
pc-ima 2gb mem,grafiku ati 5670 512 mb
Jel itko zna kada dolazi beta Windowsa 8 za nas "obične" kučne korisnike?
Mnogi ste ovih dana preuzimali Windows 8 Developer Preview na svoja računala ne bi li vidjeli barem djelić onoga što nam donosi novi Microsoftov Windows 8 operativni sustav. Jedino većina nije mogla isprobati dodirne značajke ukoliko nemate neki Tablet PC ili prijenosno računalo koje podržava dodirne kontrole.
Dobra vijest je da to ipak možete učiniti i bez gore navedenog hardvera. U paketu s Windows 8 Developer Preview i razvojnim alatima postoji Windows simulator koji možete pokrenuti kroz Visual Studio ili izravno s "\ Program Files (x86) \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Simulator \ Microsoft.Windows.Simulator.exe".
Kao što i sama riječ simulator ukazuje, omogućeno je odglumiti ostvarivanja veze s udaljenom radnom površinom što daje mogućnost isprobati neke od dodirnih točaka pomoću miša. To uključuje geste za zumiranje i rotaciju za različite veličine zaslona i rezolucija za visoke DPI .
Nije puno, ali veseli.
Napomena: u 32 bitnoj inačici nije dostupna opcija u „Program Files“. Naći će te je samo u x64 i x86 verziji.
Jel itko zna kada dolazi beta Windowsa 8 za nas "obične" kučne korisnike?
kaj smatraš pod time "obični kućni korisnik"?
evo slike poruke kad se gasi SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
pomagajte ljudi,ne znam više što da radim ,što ne valja
jer sedmica radi odlično
evo slike poruke kad se gasi SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
pomagajte ljudi,ne znam više što da radim ,što ne valja
jer sedmica radi odlično
Budi na onome što odlično radi, ja nevidim nešto što bi me win8 mogao zadiviti, kada dovoljno ima win7, a ako budem želio da mi OS bude brži kupit ču si SSD disk
instalirao sam 8 na laptop i sve je to super duper ali mi metro ubije laptop.. vucara se nekako dok je ono desktop sucelje OK. onda rekoh idem ja to puknut na svoj pc pa da vidimo punu snagu osmice... i sranje se desilo. negdje sam nesto zayebo
isao sam instalirati preko usb a posto imam dva harda racunao sam da mogu bez beda instalirat na ovaj drugi koji je prazan.. i tako sam uradio. widowsi se instalirali, prilikom prvog restarta sam odmah iscupao usb (jer onda se ponavlja postupak instalacije) i dolazilo je do onih screenova : preparing registry, devices itd.. i tu bi zablokalo. crni ekran i nis.
nis, reset, ubacio opet usb i otisao na repair ali jok! select an os to repair ali nema ni jednog osa... u biosu onda namjestio boot from hard ali onda napise da nema sto bootat :) cak ni 7 :/ zayebalo mi boot particiju? naravno da nisam imao 7 na dvdu ili sticku nego samo 8 a nju nikako instalirat.
zanimaju me 2. stvari :
1) dali sam morao instalirat 8 na isti disk di mi je i 7. (samo na drugu particiju)?
2) gdje sam pogrijesio u postupku? jer ocito negdje jesam ali ako nije ovo prvo onda fakat ne znam..
1) dali sam morao instalirat 8 na isti disk di mi je i 7. (samo na drugu particiju)?
2) gdje sam pogrijesio u postupku? jer ocito negdje jesam ali ako nije ovo prvo onda fakat ne znam..
1) ne, može i na drugi fizički disk,
2) nema potreba za vađenjem usb/dvd prilikom instalacije os-a tako da mislim da si možda ipak prerano to napravio, probaj nanovo instalirat win8 na tu drugu particiju (pa onda možemo krenut sa popravcima)
ali onda mi opet boota usb i krece s instalacijom? :/
ali onda mi opet boota usb i krece s instalacijom? :/
Nakon prvog reboota uđi u bios i promijeni redoslijed, al ostavi stick di je