Android ispred Symbiana

poruka: 157
|
čitano: 26.030
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android ispred Symbiana".
17 godina
Re: Android ispred Symbiana
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...

Nije li Optimus takoder na 2.1 ili krivo pise na GSM arena, ili pak postoji neki neregularan nacin da se stavi novi Android na mobitel? {#}

postoji neregularan način da se stavi čak i 2.3 verzija

Hmmm, to je vec olaksavajuce. :D

logic kaže...
Psiho246 kaže...
logic kaže...
Nemam vise x10 :) Ja nisam nikad popunio memoriju ja x10.

A kaj sad imas ako se smije pitati? {#}

I da x10 ima 1GB interne memorije.

Ovaj koji je meni u oku ima 128 MB....

Ima dell streak.

Ovdje pie 512+512 a u dellu pise 1,5 GB.

x10 ima 384MB za aplikacije.

Pfft, 5"!

Pa jel to stane u dzep? Bas i ne? :D

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Ja imam odnedavno Nokiu sa Symbianom, nisam ni gledao još poštene aplikacije, a 600mhz proc unutra i 128 rama. {#}

http://www.gsmarena.com/nokia_6700_slide-3035.php

Moram malo istražiti..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja imam odnedavno Nokiu sa Symbianom, nisam ni gledao još poštene aplikacije, a 600mhz proc unutra i 128 rama. {#}

Moram malo istražiti..

Na symbianu ti i ne treba puno aplikacija. 5 max.

@psiho

Prvo sto sam uradio kad sam ga uzeo u ruke jeste da sa m ga stavio u prednji dzep i sjeo. Ide bez ikakvih problema. A stroj je vrhunski ;)

Za razliku od ostalih tablea vrlo je praktican i za telefoniranje, prenosenje i surfanje. Froyo na njemu leti ;)

:)
17 godina

Procesor i GPU isti kao i na x10, samo ima više RAM-a...

Vražji SE i sad oni neće staviti Froyo na x10.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
logic kaže...

@psiho

Prvo sto sam uradio kad sam ga uzeo u ruke jeste da sa m ga stavio u prednji dzep i sjeo. Ide bez ikakvih problema. A stroj je vrhunski ;)

Za razliku od ostalih tablea vrlo je praktican i za telefoniranje, prenosenje i surfanje. Froyo na njemu leti ;)

Zanimljivo!

O takvoj soluciji nisam ni razmisljao. Tablet manjih dimenzija!

Jedino sto me sprijecava je to sto glomazne strojeve nosim po dzepu od kad postoje smartphoneovi. Mislim za promjenu kupiti nesto kompaktnije. xD

- Psiho246
15 godina
protjeran
logic kaže...
thedream kaže...

Moram malo istražiti..

Na symbianu ti i ne treba puno aplikacija. 5 max.

@psiho

A kakva mu je kvaliteta izrade? Znam da su nesto govorili da "skripi" i da je od jeftine plastike napravljen.

I stekaju li igrice na njemu?

I kakvo je browsanje interneta na njemu?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Ja cu samo reci da mi posslije della svi ostali smartphonevi izhledaju kao igracka. Iphone sa svojim minijaturnim ekranom pogotovo. Sve radi extra stabilno i brzo. Igre lete. Za surfanje lap i ne palim . Nisam se pokajao sto ga uzeh. Stroj i pol
:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice