Pa da niste mogli bar 200 skupit..
pa kako ne razumiješ ovo je 199. broj. Sljedeći mjesec 200! Lako je nać programe, moglo bi se i 300 programa stavit. ali nije to to
pa kako ne razumiješ ovo je 199. broj. Sljedeći mjesec 200! Lako je nać programe, moglo bi se i 300 programa stavit. ali nije to to

Govorim Bug-u općenito
Sve češće i češće bude tema xxx najboljih programa, kad stavite temu o hrpu prijenosnika (best buy prijenosnici, prijenosnici ispod 5000 kn, prijenosnici ovo, prijenosnici ono - nije bitno, nakon par mjeseci će izaći drugačiji prijenosnici i dat će više za manje novaca, tako da tema postaje beskorisna) ili takvih programa (zadnji su bili u veljači) kao da nemate ideju....
Zadnji put je bila tema o Sedmici, i to ne pravoj nego "beta" verziji, zašto? Zašto ne pričekati pravu verziju, a ne staviti ovo kao glavnu temu. Sjećam se kad je bila tema o Visti prije par godina, ali dok je još imala kodno ime i prikazivali ste kako bi trebala izgledati. Potpuno drugačije je izgledala kad je izašla.
Gdje su one stare teme kad ste nam objašnjavali tehnologije, gdje nisu bile samo tablice i par subjektivnih dojmova. Zadnja takva tema je bila Blu-ray u ožujku.
Čitam vas i imam brojeve od kad ste bili u mekim koricama i uvijek ću vas čitati, znam da ciljate na one koji ga nisu nikad otvorili pa kad vide na kiosku glavnu temu "Prijenosnici od 4356,23 kn do 5492,92 kn!" da će kupiti Bug jer ga uopće ne zanima informatika nego upravo prijenosnici. Sve je više prostora za te, nego za nas koji bi voljeli znati "nešto više".
Da ne pričam o Olegu koji mrzi Facebook, a stalno priča o njemu. Zašto odjednom pišete o socijalnim mrežama, prije niste pisali o forumima ili nekim manjim stranicama?
Vjerojatno im fali svježe krvi, ovi su pomalo izgubili motiva...
Malo kadrovskog pretumbavanja im ne bi škodilo...
a za 200.-ti broj ce stavit 200 programa, a? xD
Zadnji put je bila tema o Sedmici, i to ne pravoj nego "beta" verziji, zašto? Zašto ne pričekati pravu verziju, a ne staviti ovo kao glavnu temu. Sjećam se kad je bila tema o Visti prije par godina, ali dok je još imala kodno ime i prikazivali ste kako bi trebala izgledati. Potpuno drugačije je izgledala kad je izašla.
Gdje su one stare teme kad ste nam objašnjavali tehnologije (...)
Zašto odjednom pišete o socijalnim mrežama, prije niste pisali o forumima ili nekim manjim stranicama?

Kako džabe, kad platiš BUG?

Kako džabe, kad platiš BUG?
Gdje su one stare teme kad ste nam objašnjavali tehnologije, gdje nisu bile samo tablice i par subjektivnih dojmova.
Dobro ste primjetili svi. Kupio sam novi BUG, ali ga jos nisam procitao. Teme o prijenosnicima i netbookovima mi idu na onu stvar. Tri put u godini citam takve teme... vec dojadi. Kvalitetnih tema nije bilo vec dugo, a s ovom se samo nadovezuje niz. Opcenito teme o besplatnim programima mi nemaju smisla (meni osobno nikad nije bilo koristi, tu je svemocni google i nadjem kaj mi treba) tako da to smatram samo nedostatkom ideje ili popunjavanjem prostora u casopisu. Kada ste prije par godina uveli rubriku sa stvarima tipa uradi sam, bilo je fora, a koliko vidim, u ovom broju radimo stalak za mobitel. Wow! Zakon! Osnovna skola i ajmo raditi stalak. Pa mislim stvarno. Ko da je tesko otici na web i pronaci neku elektricnu shemu?! Uglavnom, vec duze vremena nisam procitao kvalitetnu temu u casopisu. A edukativna nota, svakako fali. Kao sto su neki rekli, copy paste reviewa sa neta.
istina je da bug nažalost više nije bug....
mislim 199 besplatnih programa, pa svi imamo internet i večinom brze veze i kome je problem skinuti ga sa neta i još k tome najnoviju verziju, čak je i jednostavnije nemorate tražiti taj bugov dvd otvarati ladicu od cd roma umetati unutra itd...
<mislim da ću nakon toliko godina napokon prestati s kupnjom buga svaki mjesec jer naposljetku dal se isplati davat 35 kn za nešto što na googlu nađem besplatno i još k tome puno bolje objašnjeno...
mislim 199 besplatnih programa, pa svi imamo internet i večinom brze veze i kome je problem skinuti ga sa neta i još k tome najnoviju verziju, čak je i jednostavnije nemorate tražiti taj bugov dvd otvarati ladicu od cd roma umetati unutra itd...
<mislim da ću nakon toliko godina napokon prestati s kupnjom buga svaki mjesec jer naposljetku dal se isplati davat 35 kn za nešto što na googlu nađem besplatno i još k tome puno bolje objašnjeno...
nemoj bacat cd-e, dobro dođu kao podmetači !!
što se tiče buga, općenito mi je uvijek bio dosadan i preopširan i nikad ga nisam cijelog čitao, pogotovo hardverske recenzije koje me nimalo ne interesiraju. pročitam si samo zadnji dio sa igrama.
Hacker je bio najbolji :(
dal da kupim bug ili uplatim loto, pitanje je sad
mislim da cu ono drugo
I meni također fali to obrađivanje tehnologija kao što je rečeno...
Zadnje se sjećam Blu-ray-a i nekog chipseta
199 broj Buga je zadnji sto sam ga kupio..sve ovo sto je unutra kosta(ali ne vrijedi 35kn), hacker je bio zakon, Bug je ˇbioˇ dobar al mislim da se od sljedeceg mjeseca prebacujem na nesto drugo..ruku na srce al sve su to blijede c/p stvari koje se mogu naci svuda..nista originalno..
199 broj Buga je zadnji sto sam ga kupio..sve ovo sto je unutra kosta(ali ne vrijedi 35kn), hacker je bio zakon, Bug je ˇbioˇ dobar al mislim da se od sljedeceg mjeseca prebacujem na nesto drugo..ruku na srce al sve su to blijede c/p stvari koje se mogu naci svuda..nista originalno..
Bolje da naprave na nekoliko stranica nešto korisno neke programe kako se u njima radi koji se stalno koriste a neki tamo x programi koje zanima samo šaćica ljudi.
jeste probali kupiti INFO magazin - www.info.ba, ja kupujem svaki mjesec ili info ili bug (zavisno od teme broja :))

Ja bi rađe, da stave neke upute za programiranje(kao što ima za photoshop) ili tako nešto.
I definitivno više kako rade tehnologije, počeci razvoj.
Ja ga kupim, ali ja pročitam samo 20 stranica najviše, jer nema više tako mnogo zanimljivih tema, kao prije, samo stvari za djecu, gube "stalnu klijentelu".
Ona samogradnja je postala teška glupost, stalak za mob.(korisno ja sam ga sam napravio), ali to je samo za malu djecu, i ne za Bug, oni trebaju raditi teme kako napravitiProzirnu stranicu na kučištu, i takve stvari.
Uspoređivat s Hacker s BUG-om je smiješno.Hacker je bio dobar u jednom kratkom periodu kad mu je urednik bio Kristijan Žibreg, kasnije je bio na razini PC pLaya,dakle loš časopis bez sadržaja.PSX je bio daleko duže časopis vrijedan 20ak kuna.
Bug definitivno gubi na zanimljivosti, ali mislim da je velik dio tome u samom BOL-u,i iternetu općenito.Već prije recimo 5 godina internet portali nisu nudili šta danas smatramo standarnim sadržajem.
Dakle to bi bio jedan problem, no tu je svakako i 'hlađenje jaja' BUGovaca, mislim stvarno, ovaj svibanjski broj BUG-a je dno dna, neopisivo besmislene i dosadne teme.
Dajte posjetite kakve tvornicu grafičkih kartica, otiđe u Pariz poslikati WoW servere, napravite nadmetanje s VIDI-em,PCchipom...u izgradnji konfi,OCanju...organizirajte kakav masivan LAN party začinjen čehinjama i velikim količinama jela s roštilja uz pozamašne količine pive za popit (znamo da ste puni para)
, ubacite masivan test mobitela (ako ste već okvire za slike....), ili recimo dvd linijskih rekordera i slične ne-isfurane predmete kućne tehnike,dajte nam mega size poster uz časopis, 8 gb flash usb stick, mp3 player i slične sitnice.
To bi bile moje ideje jednog hardweraša i gamera,neka softweraši ubace i svoje naravno.
Uspoređivat s Hacker s BUG-om je smiješno.Hacker je bio dobar u jednom kratkom periodu kad mu je urednik bio Kristijan Žibreg, kasnije je bio na razini PC pLaya,dakle loš časopis bez sadržaja.PSX je bio daleko duže časopis vrijedan 20ak kuna.
Bug definitivno gubi na zanimljivosti, ali mislim da je velik dio tome u samom BOL-u,i iternetu općenito.Već prije recimo 5 godina internet portali nisu nudili šta danas smatramo standarnim sadržajem.
Dakle to bi bio jedan problem, no tu je svakako i 'hlađenje jaja' BUGovaca, mislim stvarno, ovaj svibanjski broj BUG-a je dno dna, neopisivo besmislene i dosadne teme.
Dajte posjetite kakve tvornicu grafičkih kartica, otiđe u Pariz poslikati WoW servere, napravite nadmetanje s VIDI-em,PCchipom...u izgradnji konfi,OCanju...organizirajte kakav masivan LAN party začinjen čehinjama i velikim količinama jela s roštilja uz pozamašne količine pive za popit (znamo da ste puni para)
, ubacite masivan test mobitela (ako ste već okvire za slike....), ili recimo dvd linijskih rekordera i slične ne-isfurane predmete kućne tehnike,dajte nam mega size poster uz časopis, 8 gb flash usb stick, mp3 player i slične sitnice.
To bi bile moje ideje jednog hardweraša i gamera,neka softweraši ubace i svoje naravno.
Da barem naprave nešto od toga bilo bi puno bolje. Ona samogradnja koja je u ovom broju bi trebala ići u enter, a ne bug. Većina ovih programa što su sada stavljeni se ionako vrte cijelu godinu po bugovim dvd-ima. Trebalo bi staviti više tutorijala - svaka čast na ovom iz photoshopa (ovo sa autom moram isprobat), malo proširiti dio sa mobitelima i igrama te stavit veće kolumne ako je moguće.
odavno uz BUG nije dolazio i neki prirucnik, kao sto je prije dolazio npr. vodic za xp (savjeti) i nesto u vezi interneta i sl. u kojima je bilo i zanimljivih trikova. Trebalo bi zasigurno uvesti neke novine, npr kod igara ocjena za svaki pojedini segment igre (grafika, igrivost,...) ili pored ocjene staviti i ocjenu pojedini uglednih internet portala ili njihov prosjek... kako god prije sam kupovao stalno bug, i to cim dodje na kiosk a sada vise ne, vjerovatno i zbog interneta na kome sve imam puo bolje detaljnije objasnjeno...