nakon one pi*darije na epicu gdje sus pustili cijenu za 0.01€ da se ne moze iskoristiti kupon od -10€ ga sada nebi kupio iz inata
The Witcher 3 navršio pet godina, CD Projekt Red s
- poruka: 7
- |
- čitano: 6.689
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da tko god da je ovo smatrao dobrom igrom vec odavno odigrao i kupio na "smijesnom" popustu na kakvom je svako malo.
Mislim onak proslo je 5 god, tko je htio odigrati to je vec odavno odradio. đabe prkosiš kolega
Mislim da tko god da je ovo smatrao dobrom igrom vec odavno odigrao i kupio na "smijesnom" popustu na kakvom je svako malo.
Mislim onak proslo je 5 god, tko je htio odigrati to je vec odavno odradio. đabe prkosiš kolega
ne prkosim samo kažem
btw ja nisam odigrao igru, planirao sam uzeti sa ovim popust ali sad baš neću
jel se može igra kupit na gogu i aktivirat na steamu?
Sta kupis na GoGu ostaje tvoje, mozes backupirati instalaciju, igrati bez interneta, staviti na sva svoja racunala, jer ti su vlasnik igre.
Steam i EPIC, to ne mozes (mozes steam Offline igrati, ali da bi instalirao igru, moras biti online, i ako Steam i Epic propadnu, male su sanse, ali mogucnost postoji, papa svim tvojim igrama).
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ako ti je važno da igru imaš na Steamu, baci oko na stranice koje preprodaju ključeve kao što je G2A. Witcher 3 GOTY se može naći za nekih 15$, a Witcher 1 i 2 ispod 2-3$. Koliko sam uspio vidjeti, to je u razini trenutne ponude na GOG.