Potresi na Mjesecu mogu predstavljati opasnost za

poruka: 8
|
čitano: 3.237
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potresi na Mjesecu mogu predstavljati opasnost za ".
10 mjeseci

Kako vrijeme odmiče dosta ljudi sve manje vjeruju da su Amerikanci bili na mjesecu, a nije da je samo jedna posada bila . Sve zbog zablude da nismo imali tu tehnologiju prije 55 godina, a zapravo i nije se puno napredovalo u nekim tehnologijama, zato što smo u nekim stvarima već tada dotakli plafon. Film interstellar (fantastičan film) taj paradoks ne vjerovanja lijepo prikazuje na još većoj razini.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Re: Potresi na Mjesecu mogu predstavljati opasnost
Ako tamo dođemo mi prvi...bespravna gradnja...betonizacija obale...apartmanizacija...MDZ onda radi izbora to sve legalizira
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

+dijaspora! :)

edit: ispod. moon .. mjesečeva odnosno mjesečnica kao inkuzivno-hetero-neutralno značenje pa i korjena riječi upravo po mjesecu i 28 dana ciklusa.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2025 16:07 (ihush).

1 0 hvala 0
10 mjeseci
@HCMAA: MDZ

Moon demokratska zajednica 🌛🌜🌝🌚😂
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
8 godina
Sirotanovic kaže...

Kako vrijeme odmiče dosta ljudi sve manje vjeruju da su Amerikanci bili na mjesecu, a nije da je samo jedna posada bila . Sve zbog zablude da nismo imali tu tehnologiju prije 55 godina, a zapravo i nije se puno napredovalo u nekim tehnologijama, zato što smo u nekim stvarima već tada dotakli plafon. Film interstellar (fantastičan film) taj paradoks ne vjerovanja lijepo prikazuje na još većoj razini.

Isto tako puno više ljudi vjeruje da je zemlja ravna, da su među nama ljudi gušteri, da je iznad nas kupola, da nas Kemtrejlzi zaprašuju svaki dan i ne padaju na te koji to dirigiraju (neznam još kako).... tako da ako dodaš na to razumjevanje osnovnih stvari i tehnologija fejsbuk intelektualaca, mislim da ti je sve jasno. Iako ne postaju ljudi gluplji nego su glupi ljudi puno glasniji nego što su ikad bili, dovoljno je pogledat Trumpa - on doslovno više nemože nikoga iznendait sa svojim glupim izjava jer je toliko svaki dan da su svi otupili na to!

7 godina

Više nije moguće pronaći komentar, koji usput ne kipa po nekome, kad malo bolje razmislim ni prije nije bilo bolje.

0 0 hvala 0
7 godina
#gpd

čudni su putevi Gospodnji
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
17 godina

1:20000000 je verovatnoća ozbiljnog potresa na bilo koji dan u području u blizini kritičnog raseda? Pa, to znači da je verovatnoća čak 50% da se barem jedan ozbiljan potres na takvom području desi svakih nešto manje od 14 miliona dana, odnosno 38000 godina! Vrlo, vrlo rizično! Govorimo li tu o onim pomenutim potresima od 3 rihtera, ili ne moraju svi biti baš toliko jaki?!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 0:12 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice