Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godini u

poruka: 12
|
čitano: 1.317
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godini u".
15 godina

Ja več dugi niz godina koristim TV kao PC monitor.

Pa me zanima kak se drže OLED ekrani kao monitor?Ima ko iskustva?

Znam da su patili od "burn in" problema. A kad služe kao monitor, sigurno če imat duže vrijeme statičnu sliku.

Jel se isplati to uzet ili bolje ne?

Uglavnom screen saver me ne zanima,ne želim da imam pomične slike ili video kad tv ne radi.

0 0 hvala 1
10 mjeseci
Re: Najbolji televizori do 1.000 eura u 2024. godi
Unutar cjenovnog ranga do 1000 "godina"

2 0 hvala 1
16 godina

Postoji li najbolji televizor do 300 eura u 2024. godini? Dobra slika, potrebni konektori, OS itd.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

najbitnija stvar, za one sa imalo vremena i 100-200 eura extra u novcaniku - kompletno iskopcat "smart tv" sa interneta i koristit android box kao "smart" funkciju a ne reklamno-trojanskog-konja kojeg vam proizvodjac ubaci u dnevni boravak.

nad android boxom imate prakticki potpunu kontrolu, nad "smart tv" jako tesko, o svako-malo-nadogradnjama koje forsaju proizvodjaci TV-a da ne pricam.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Moj PC  
1 2 hvala 0
2 mjeseca
Šta je bolji android box od Xiaomija u odnosu na Sony tv s androidom što se tiče špijuniranja?

3 0 hvala 0
3 godine
nixass kaže...

najbitnija stvar, za one sa imalo vremena i 100-200 eura extra u novcaniku - kompletno iskopcat "smart tv" sa interneta i koristit android box kao "smart" funkciju a ne reklamno-trojanskog-konja kojeg vam proizvodjac ubaci u dnevni boravak.

nad android boxom imate prakticki potpunu kontrolu, nad "smart tv" jako tesko, o svako-malo-nadogradnjama koje forsaju proizvodjaci TV-a da ne pricam.

Malo previse citas teorije zavjere, kakvi trojanski konjevi.

Google TV nema nikakvih forsiranih reklama, koristim vrc 2 godine bez ikakvih problema.

Zasto bi itko isao kupovati dodatni android stick ako vec ima google tv, daj mi bar jedan normalan razlog?

Jedini OS koji ima rrklame je titan os od phillipsa novi, mozda cak i webos od lga po novom krenuo, ali nisam sto posto siguran.

Siguran sam da te i kroz senzor svjetlosti poskrivecki gledaju cijeli dan na neki nacin...

3 mjeseca

Mi u kućanstvu imamo prastaru Toshibu Regza, model 32AV733G1, s kojom smo i dalje vrlo zadovoljni, zbog kvalitete slike i dugotrajnosti. Vidimo kod drugih razne novije modele, možda iz 2015.-2018. godine, vrlo tanke sa IPS matricom i android sustavom, pa kažemo da nikad ne bismo ovaj svoj mijenjali za te televizore, a i oni povremeno pohvale sliku na ovom našem.

Ti njihovi imaju lošiju sliku, više umaraju oči i imaju lošiji zvuk. Valjda imaju manje zvučnike, jer su tanki? Osim toga, ne sviđa nam se taj android sustav, barem ne na taj način - ugrađen u televizor. Ima li danas kupit ovako nešto po našim preferencijama, da je jednostavno - bez androida i raznih modernih tehnologija, a da je veličine 32" ili nešto manje, i možda sa VA matricom, ili bilo kojom osim IPS?  

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:55 (TuttoFinito).

0 1 hvala 0
16 godina
BioZZG kaže...
nixass kaže...

Malo previse citas teorije zavjere, kakvi trojanski konjevi.

Google TV nema nikakvih forsiranih reklama, koristim vrc 2 godine bez ikakvih problema.

Zasto bi itko isao kupovati dodatni android stick ako vec ima google tv, daj mi bar jedan normalan razlog?

Jedini OS koji ima rrklame je titan os od phillipsa novi, mozda cak i webos od lga po novom krenuo, ali nisam sto posto siguran.

Siguran sam da te i kroz senzor svjetlosti poskrivecki gledaju cijeli dan na neki nacin...

samsung i lg ti stavljaju reklame na homescreen htio ti to ili ne.

poanta je maknut reklame sa ekrana i imat 100% iskustvo kakvo ja sam hocu a ne marketinski odjel lg-a.

nikakav webos ili tizen nemaju ni priblizno iskustvo kakvo imas na google tv (po pitanju customizacije) a kojeg pak nemas na velikoj vecini smart tv-a danas.

projectivy launcher rjesava gotovo sve probleme sa prenakrcanim homescreen i daje ti 100% kontrolu nad onime kaj vidis na ekranu.

ovo karikiranje sa "senzorima" i pokusaj sprdnje u svrhu postavljanja sebe u bolju poziciju u raspravi objesi macku o rep.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:40 (nixass).
10 godina

Ne znam zasto ste recenzirali i zasto preporucujete Hisense model Hisense 65U7NQ kada je u medjuvremenu izasao noviji i znatno bolji model 65U8N?

Čudno i govori mi da niste uopće upućeni u televizore.

0 0 hvala 0
10 godina

Pogresno razmisljanje.

Android tv box znaci jos jedna kutija ispod tva koja skuplja prasinu a najcesce i klik-dva viska dok preko ugradjenog tv smart sucelja dolazis do sadrzaja jednim klikom.

Osim za programe tipa Kodi (preko kojeg je gledanje filmskog i serijskog sadrzaja ilegalno) ne vidim neki smisao android tv box.

Nadogradnje na svom Samsungu nisam vidio gotovo nikada, barem nisam primijetio da je nadogradjivan, tako da ta opaska da se forsitraju neke nadogradnje u potpunosti ne stoji.

10 godina

ovo sa reklamama na homescreenu (kojem homescreenu btw kod primjerice Samsung Tizen OS-a?) nije tocno.

Reklame imas unutar aplikacija koje instaliras ako nisi na platnom rezimu itd. 

Android tv boxevi jesu fleksibilniji po pitanju customizacija ali prosjecnom korisniku se ne da zezati sa svime time a third appovi nisu oficijalni pa cesto imaju problema (kao npr Youtube Vanced).

Isto tako Kodi je npr moguce instalirati na Android tv boxu (ili sticku svejedno) i gledati nelegalne sadrzaje ali i tu se mora placati odredjena suska eurica mjesecno za dobre sourceve. I potrebno je puno vise klikova i samim time cekanja da se zavrti sadrzaj.

Opet vecini se ne da zezati s time, radije instaliraju Netflix i sl app unutar podrzanog smart tv sustava za 10ak eur mjesecno (samo za napomenu jedno pivo u zg kaficu kosta oko 4-5 eur).

Ne vidim neke ostale primjene android tv boxa zbog kojeg bi ga pozelio koristiti umjesto ugradjenog smart tv sucelja (a imam ga, koristim ga rijetko).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:51 (skyactive).
6 tjedana
LG webOS pri štelanju novog tv samo makneš kvačicu s reklama i gotovo . Naravno ako ne želiš reklame .
Tako i za telemetriju.

Koristim možda i 10 godina WEBOS i nikad vidio reklamu , osim na youtube i sl. aplikacijama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice