Brave browser is your friend
Korisnici javljaju da im se YouTube čudno ponaša a
- poruka: 18
- |
- čitano: 9.434
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brave browser is your friend
Ja sam podosta godina proveo na firefoxu, i nemreš me maknut snjega nema šanse, dok nije došao brave i počeo efektivnije blokirat sva sranja, i ne mičem se sa brejva više. Neznam kad sam zadnji put upalio firefox ili chrome, svi dodaci za chrome rade na brave. Fantastic
nikakvih problema amo u eu (makar i u slijepom crijevu navedene). sve fercera po špagi, sa svim blokatorima reklama. ameri (gdje je prodaja podataka legalna, uz pristanak), k'o vas ...
Hm, takt treba. Il plati il gledaj reklame.
Naviknite se da ne postoji besplatnu ručak.
Samo daj još ovi VPN fanove riješe.
Znači i dalje klasika, bauljaš po temama, bacaš kontra mišljenja na sve i provociraš redom.
@Kido Butai
Ajd, druže ne gnjavi. Ja sam tu 10 godina kao forumaš, a ti dva mjeseca.
Nisu kontra mišljenja, nego ekipa prosipa pelin i žuč. Sve kaj ne ide u smjer negativizma, njima je provokacija.
Život je veličanstven sam po sebi, te gledaj uvijek lijepu stranu života.
Kod mene Opera + adblocker i nikakvih problema, preskakivanja videa, utišavanja zvuka i sličnog sranja nema. Kada mi se YT jednom pobunio da ga gledam bez reklama, ja sam samo deinstalirao stari i instalirao novi adbloker i evo već oko 7 mjeseci se vozim s njime bez reklama, prekida i sličnih gadosti. Vjerujem da osim ove moje kombinacije ima još kombinacija koje mogu blokirati reklame bez loših posljedica.
Kod mene Opera + adblocker i nikakvih problema, preskakivanja videa, utišavanja zvuka i sličnog sranja nema. Kada mi se YT jednom pobunio da ga gledam bez reklama, ja sam samo deinstalirao stari i instalirao novi adbloker i evo već oko 7 mjeseci se vozim s njime bez reklama, prekida i sličnih gadosti. Vjerujem da osim ove moje kombinacije ima još kombinacija koje mogu blokirati reklame bez loših posljedica.
Ja sam zbog Linuxa prešao s Opere na još bolji Vivaldi + ublock origin za te reklame.
A na TV-u SmartTube, hvala nekome ovdje na preporuci.
Nek se gone s tim reklamama, pisali smo već, nit plaćaju autore, nit su reklame relevantne za publiku, nit su u ok dozi. Samo korporacijka pohlepa je razlog.
A ne radi bas dobro s nekim blokerima! štekucka pomalo ponekad cak i stane pa treba refresh! Prije sam na optici 200/100 mogao pokrenuti bez problema 10x 4k filmova sad jedva vrtim jedan!
Ti nisi baš bio popularan u razredu? Poprilično sam siguran da kad su se svi dogovorili da će markirati sa sata, ti si ostao .
Ti nisi baš bio popularan u razredu? Poprilično sam siguran da kad su se svi dogovorili da će markirati sa sata, ti si ostao .
Meni nije jasno kako je uspio prihvatiti tu kapitalističku uzrečicu "nema besplatnog ručka", mislio sam da je komunist, drug, poštena inteligencija... i drži se motoa "od svakoga prema mogućnostima, svakome prema potrebama" ili barem domaćeg "snađi se druže". Jadnostavno nije na liniji, drži stranu klasnom neprijatelju i duboko me razočarao.
Ublock origin?
Ublock origin?
Da! ako je to problem ima neki drugi da radi? :)
Meni isto ne radi na Firefoxu, uz uBlock, ali na Edgeu sa uBlockom radi normalno, bit će da je do ili firefoxa ili addona za Firefox.
Meni nije jasno kako je uspio prihvatiti tu kapitalističku uzrečicu "nema besplatnog ručka", mislio sam da je komunist, drug, poštena inteligencija... i drži se motoa "od svakoga prema mogućnostima, svakome prema potrebama" ili barem domaćeg "snađi se druže". Jadnostavno nije na liniji, drži stranu klasnom neprijatelju i duboko me razočarao.
Drug Drago će te banirat jer si kritičan prema drugu Panceru.
Čuvaj se.
Btw
Da bar ima kakav bloker za likove poput njega, a ne ovak da moramo gledat njegove imbecilne upise.
Da! ako je to problem ima neki drugi da radi? :)
Meni uBlock normalno radi na svim browserima, ali je zajebavao nedavno (na Vivaldiju) i nekaj sam mu prčkao po filterima i sad je opet ok.
Tak da pogledaj postavke filtera.