Od sada bi svaki proizvođač auta morao ponuditi koje gume da Vam stavi na auto, jer u protivnom Vam ga mora isporučiti na klocnama. Da mlatimudani u EU imaju kaj raditi. Ko i microsoft browsere. Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu. Napravi bolje.
EU kaznila Metu s gotovo 800 milijuna eura zbog pr
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.665
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu.
Istina, ali može se to gledati i drugačije.
Ako ti ne pašu pravila moje kuće, nemoj ulaziti u nju.
Nek se Meta povuče s EU tržišta i riješen problem.
Od sada bi svaki proizvođač auta morao ponuditi koje gume da Vam stavi na auto, jer u protivnom Vam ga mora isporučiti na klocnama. Da mlatimudani u EU imaju kaj raditi. Ko i microsoft browsere. Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu. Napravi bolje.
To vrijedi za vecinu, al kad su u pitanje firme koje drze monopol ili duopol onda su druga pravila u igri.
Kod automobila to neces vidjet jer je konkurencija jaka i ima je puno.
Ne treba dozvolit tim firmama da kontroliraju sve digitalno.
To vrijedi za vecinu, al kad su u pitanje firme koje drze monopol ili duopol onda su druga pravila u igri.
Kod automobila to neces vidjet jer je konkurencija jaka i ima je puno.
Ne treba dozvolit tim firmama da kontroliraju sve digitalno.
Meta definitivno ne drži monopol u online tržnicama i prije će biti da je razlog to što kažu iz mete, pokušava se zaštititi postojeće vladare tržišta.