Cryorig predstavio dizajnersko Mini-ITX kućište ko

poruka: 8
|
čitano: 2.857
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cryorig predstavio dizajnersko Mini-ITX kućište ko".
16 godina

Podsjeća na Amigu 1000.

K
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Meni više sliči na Ivel Ultru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

300$ za m-itx case, pa da je od aluminija ne vrijedi tolike pare

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Cryorig predstavio dizajnersko Mini-ITX kućišt
Sviđaju mi se ovakva mala kućišta, sa ova cijena je luda😐

Dali ima neko malo kućište koje se može iza na Vesa mount staviti na monitoru (pošto ga imam). Kada gledam koje su cijene to je ludo za takve male buildove kompa. 😞
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možda misliš na ovako nešto CiT MTX-007B - VESA

16 godina
Da tako nešto, šteta što ne idu obične komponente, sve se moraju kupovati specijalno male (što donosi dodatne troškove) 😞
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
ivan262 kaže...
.. sve se moraju kupovati specijalno male ..

- hmm, ne :)

ili imaš onaj japanski kanister, mini-mali.. veličine 5l, a stane 50l.. s 45l prolivenog u pretakanju, ali eto, sve je stalo :)

naravno, mbo-mitx, napajanje ako je unutar kućišta (pola ih je s ciglom na žici), možda umjesto dimm sodimm ram, ostalo je većinom isto, dok vga ima lowprofil ili raiser card za okomito-zakretanje.. tak da nije problem, tj uopće nije problem kad je cilj-razlog takav.

Upravo neki dan recenzija nove mbo-itx s atomom, zvjer, strašno, do 128-256gb.. sve ima uz 4+1 lan priključaka, sata-sas itd., dok se vga ubaci po želji ako se želi koristiti diskretna grafika. Ako se ubaci neka gpu-zvijer, tad mora i napajanje biti odgovarajuće, a tad neka mini nisu opcija.. i tad kutija mora biti veća ili externo.. a tad se gubi smisao jedne male kutije, ako sa strane imamo pola diejlova i žice. Lowprofil kartice su ugl nižeg ranga (snage i cijene), s dodatnim limićima za šaravljenje.. standardna stvar, tak da to uopće nije problem. Važan je samo razlog, smisao, namjena.. i cijena. Može se sve. osim minikanistra :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

Poštovani, imam Antec ISK110 VESA kućište (na ovom forumu imate odličnu recenziju) i prodajem ga za 500kn korišteno je nekih 3 mjeseca i od tada mi stoji zapakirano u originalnoj ambalaži. Ako ste zainteresirani javite se. LP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice