Podsjeća na Amigu 1000.
Cryorig predstavio dizajnersko Mini-ITX kućište ko
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.858
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni više sliči na Ivel Ultru.
300$ za m-itx case, pa da je od aluminija ne vrijedi tolike pare
Dali ima neko malo kućište koje se može iza na Vesa mount staviti na monitoru (pošto ga imam). Kada gledam koje su cijene to je ludo za takve male buildove kompa. 😞
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Možda misliš na ovako nešto CiT MTX-007B - VESA
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
- hmm, ne :)
ili imaš onaj japanski kanister, mini-mali.. veličine 5l, a stane 50l.. s 45l prolivenog u pretakanju, ali eto, sve je stalo :)
naravno, mbo-mitx, napajanje ako je unutar kućišta (pola ih je s ciglom na žici), možda umjesto dimm sodimm ram, ostalo je većinom isto, dok vga ima lowprofil ili raiser card za okomito-zakretanje.. tak da nije problem, tj uopće nije problem kad je cilj-razlog takav.
Upravo neki dan recenzija nove mbo-itx s atomom, zvjer, strašno, do 128-256gb.. sve ima uz 4+1 lan priključaka, sata-sas itd., dok se vga ubaci po želji ako se želi koristiti diskretna grafika. Ako se ubaci neka gpu-zvijer, tad mora i napajanje biti odgovarajuće, a tad neka mini nisu opcija.. i tad kutija mora biti veća ili externo.. a tad se gubi smisao jedne male kutije, ako sa strane imamo pola diejlova i žice. Lowprofil kartice su ugl nižeg ranga (snage i cijene), s dodatnim limićima za šaravljenje.. standardna stvar, tak da to uopće nije problem. Važan je samo razlog, smisao, namjena.. i cijena. Može se sve. osim minikanistra :)
Poštovani, imam Antec ISK110 VESA kućište (na ovom forumu imate odličnu recenziju) i prodajem ga za 500kn korišteno je nekih 3 mjeseca i od tada mi stoji zapakirano u originalnoj ambalaži. Ako ste zainteresirani javite se. LP