Srećom pa se na jednom mjestu može platiti skoro sve, gdje god išao. Zaista olakšava život.

Srećom pa se na jednom mjestu može platiti skoro sve, gdje god išao. Zaista olakšava život.
apsolutno odlična stvar, meni je baš olakšalo plaćanje parkiranja. Koristim ju sad već oko godinu dana. Čim parkiram odmah vadim mobitel, nekoliko klikova i platim i nema više razmišljanja. Također je jeftinije jer nema nikakve naknade kao za SMS, a ako plaćate preko mastercard kartice (kao ja) dobijete 10% od plaćene cijene kao nekakav kredit. I onda nakon 10 puta imate besplatan parking. Zgodno, nema šta
Za strance je to jedina mogucnost, jer ne postoji SMS placanje ako broj mobitela nije na HR mrezi,
sto je apsolutno debilno. Al nema veze, moze se i sa PayDo, nije tako nametljiv software.
ja ne znam koja je tu šema, ali ono što znam je da kada platim 4 kn za parking točno toliko mi i skine sa kartice, vidim na izvodima. I također dobivam taj kredit od 10% pošto imam mastercard. Ne znam jel rade iz dobrotovrnih razloga ali tako je kako je
Vidljivo.
Transakcije se plaćaju, ali ne od strane korisnika.