Olimpijske igre u Parizu pod nadzorom umjetne inte

poruka: 2
|
čitano: 30.524
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Olimpijske igre u Parizu pod nadzorom umjetne inte".
15 godina
offline
Olimpijske igre u Parizu pod nadzorom umjetne inte

Svaka vlast ima težnju postati diktatorska vlast. Jer vlast ili ima narod ili diktator i tu je stalna borba tko će prevladati, stalan pritisak u kojem se pokušavaju dokinuti prava naroda, utjecaj naroda na vlast. Ograničiti prava i povećati kontrolu nad kretanjem, novcem, i u konačnici zdravljem, pravom glasa, životom. Za to je kao stvorena tehnologija, UI, u rukama diktatora. Ako narod ne stvara kontra pritisak, ne čuva svoja prava, ne obrazuje se o toma kako teško i krvlju su stekli demokraciju kao ustroj države, ubrzo će se naći u diktaturi. Korak po korak gubiti će malo po malo jedno po jedno pravo, jednu po jednu kontrolu stezati i neće ni primijetiti kad vide da nemaju više demokraciju, osim deklarativno. Švicarska je tu dosta napredna, narod direktno odlučuje na desetak referenduma godišnje. Kod nas su referendumi zabranjeni (formalno dopušteni ali otežani toliko da su onemogućeni i onda ide famozno i vrlo sumnjivo "brojanje" od 6 mjeseci koje gle čuda izbaci pol glasova pa nije skupljeno). Novinari ako pričaju o korupciji koja vodi do političara dobiju otkaz i prijetnje. Dakle mi nemamo punu demokraciju nego poludemokraciju, iako smo formalno demokracija, i korak po korak klizimo u diktaturu kao i mnoge države svijeta.

Idi i radi nešto korisno!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.3.2023 19:56 (Keso).
 
6 0 hvala 1
15 godina
offline
Re: Olimpijske igre u Parizu pod nadzorom umjetne

U konačnici narod odlučuje i dijeli pravdu. Uvijek je tako bilo. Ali onda bude kaos na sve strane i ima kolateralnih žrtava. Može to biti za (figurativno) 100 ili 1000 godina, ali onda bude - Drž'te gaće. Pa kreće - "Nisam ja", "Nemojte"... Shvaćate uglavnom, vjerujem...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice