.....
Na Facebooku sada legalno možete imati više osobni
- poruka: 8
- |
- čitano: 8.984
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikad nije bilo ni ilegalno, svasta.
To radim već dugi niz godina jer je to jedini način kako odvojiti pojedine grupe ljudi. Štoviše, privatni profil sam napustio jer to bilo toliko gubljenje vremena na gluposti i tuđu samopromociju, da je to prešlo u patologiju.
Da sam znao kako je lijepo u braku oženio bih se prije 15 godina.
Ima kod nas u Hrvatskoj jedna mudra izreka na tu temu: danas ste si medeni, a sutra ste si jebeni (tu se misli na j*bo ti bog mater itd.)
.. nešto što ljudi ne razumiju .. nije isto biti anoniman, ne dati neki osobni podatak, privatnost i dati lažan podatak.. tj to je oduvjek kažnjivo-zabranjeno no nitko posebno ne kontrolira-provodi..
Dodatni profili mogu se otvoriti i na druga imena, ali se njima ne smije pokušati lažno predstavljati, primjerice pretvarati da ste neka druga (postojeća) osoba ili lažno mijenjati svoju dob, lokaciju i ostale podatke.
.. tj to nije promjena, to je staro, samo sad možda novi pokušaj..
.. nešto što ljudi ne razumiju .. nije isto biti anoniman, ne dati neki osobni podatak, privatnost i dati lažan podatak.. tj to je oduvjek kažnjivo-zabranjeno no nitko posebno ne kontrolira-provodi..
Dodatni profili mogu se otvoriti i na druga imena, ali se njima ne smije pokušati lažno predstavljati, primjerice pretvarati da ste neka druga (postojeća) osoba ili lažno mijenjati svoju dob, lokaciju i ostale podatke.
.. tj to nije promjena, to je staro, samo sad možda novi pokušaj..
Ljudima to daje lazni(prividni osjecaj) anonimnosti, a neshvacaju da average joe ne moze bit anoniman na internetu i da LE/user(heker) moze bez problema bektrejsat VPN posto ga 90% ljudi(do sad sto sam vidio) pogresno koristi, iz tog razloga se krsi zakon o online identitetu koji se isto tako u RH ni ne provodi(osim u ekstremnim slucajevima?)..
Ljudi trebaju shvatit da je malo tko ostao nevidljiv na netu, i tko i je, duzi niz godina ostao, kad tad ce "past" kao i svi do sad(govorim o gray area,skeci .onion stranicam itd.), a di nece neki casual VPN enjoyer...