Potvrđujem da je pouzdan web shop. Budu povoljniji od ostalih, a sve bude ok. Naručivao sam više puta kod njh, zadnja 2 puta alat. Evo baš nedavno Dewaltovu aku bušilicu. Sve 5. Reklamacije nisam do sada imao tako da za taj dio ne mogu reći.
Ako se ne varam to znači da porez ide samo na maržu, a ne na prodajnu cijenu rabljenog proizvoda.
Evo ja sam nedavno (prije Božića) naručio televizor Xiaomi i Huawei GT6 sat za bolju polovicu i sve je došlo prije samog Božića! Iskreno nisam očekivao, no ekipa me je iznenadila, a ja svoje ukućane.
E da htio sam još samo podijeliti info da sam iskoristio popust kod KMGTH7 koji Vam daje 7% popusta na artikle koji nisu na akciji. Možda nekom pomogne.
Evo ja sam nedavno (prije Božića) naručio televizor Xiaomi i Huawei GT6 sat za bolju polovicu i sve je došlo prije samog Božića! Iskreno nisam očekivao, no ekipa me je iznenadila, a ja svoje ukućane.
E da htio sam još samo podijeliti info da sam iskoristio popust kod KMGTH7 koji Vam daje 7% popusta na artikle koji nisu na akciji. Možda nekom pomogne.
sve je to dobro dok nesto od toga ne bude trebalo na servis
Ja sam preko njih riješavao servis za Google pixel 8, super komunikacija putem e-maila i WhatsAppa, riješili brzo. Napravili prikup, poslali uređaj za njemačku i dobio povratno kroz 2-3 tjedna. Čekalo se google da riješi. To su moja iskustva s njima :)
takodjer preporuka za navedenu trgovinu, narucio laserski printer (imali najpovoljniju cijenu), na webu pisalo dostava 7-14 dana, meni doslo za 3 dana doma