Evo ja sad provjerio i vidi vraga može se naručiti za Dubrovnik,izgleda da su naše žalbe dale rezultate.
Evo ja sad provjerio i vidi vraga može se naručiti za Dubrovnik,izgleda da su naše žalbe dale rezultate.
super :)
sad me još samo zanima da li su što napravili po pitanju onog generic broja telefona uz tracking :)
Evo šalju i za Rijeku , ali koliko vidim nema više one tipkovnice od 4 eura za naručiti, probao sam par solucija ali najviše dobijem 50 posto popusta na onom kolu. Ako netko zna neku drugu soluciju neka javi.
Evo šalju i za Rijeku , ali koliko vidim nema više one tipkovnice od 4 eura za naručiti, probao sam par solucija ali najviše dobijem 50 posto popusta na onom kolu. Ako netko zna neku drugu soluciju neka javi.
očito moraš čekati opet neku akciju da uleti... često valjda imaju takve razne ponude preko raznih reklama allover internet
a što ti je pisalo kod artikla kojeg si naručivao? DPD ili Overseas?
jel ti i dalje stoji onaj generic broj moba na trackingu?
btw bilo bi zgodno da ljudi kad pišu iskustva napišu i otkud su (grad) i koliko im je trajala dostava...
Ja sam narucio 5 stvari, trebalo bi sve doci sljedeci tjedanZG
zanimljivo, znači oni sami odaberu carrier-a bez obzira što kod artikla piše DPD prilikom narudžbe...
javi kad stigne, ak je do 10 dana - to je i dalje super (meni je s 2 vikenda između bilo 9 dana do mojih vrata, DPD doduše)
btw ti nikak da napišeš koji si grad :)
stigla mi je pošiljka, trebalo je 8 dana. sve došlo kako je i trebalo. najbolja mi je tipkovnica Magegee za 3€. evo malo ju isprobavam i stvarno se čini vrh. ne čini se da je neka jeftina plastika u pitanju, već neka malo kvalitetnija. osvijetljenje je isto odlično. oduševljen za 3€
prvi put je stiglo za 7 dana dpd, a sad drugi put evo vec je 8 dana i jos uvijek ništa i više nije dpd(tek se dns promjenilo na tracking da je flight in tranzit)... jel moguce da je prioritet samo za prvi put?
ja sam 15. rujna napravio nardužbu i plaćanje preko pbz kreditne kartice, vidim uzelo tih malo više 10 eura za 4 artikla...dostava mi piše od 22.9 do 3.10 i odmah nakon plaćanja sam dobio sms tracking od dpd-a...javim dok dođe i kako dođe...a kaj mislite da je riski plaćati kreditnim karticama?
prvi put je stiglo za 7 dana dpd, a sad drugi put evo vec je 8 dana i jos uvijek ništa i više nije dpd(tek se dns promjenilo na tracking da je flight in tranzit)... jel moguce da je prioritet samo za prvi put?
frend je par puta naručivao, svaki put mu je bio DPD i manje od 10 dana... doduše zadnji paket mu je bio prije 2 tjedna pa se možda nešto promjenilo od tad...
možda šalju opcijom koja im je trenutno najbrža ili najprihvatljivija (ovisi kako tko puni "kontejnere/avione" u Kini, pa koji te prvi zakači da im ide prije - nagađam)
a kaj mislite da je riski plaćati kreditnim karticama?
ako misliš da je risky - koristi Paypal i/ili Revolut privremenu karticu, bar danas postoje opcije... ili si u svojoj banci zatraži da ti naprave neku prepaid karticu na kojoj imaš love koliko si staviš gore za shopping (al nekak mi je Revolut tu i dalje u prednosti jer dođeš na isto)
Roba dosla zapakirana u vrecici kao i inace, 11 dana od dana narudbe! Nikakvih problema!
DPD majka :)
a za ovo s mobom ih fakat ne razumijem, očito imaju grešku u sustavu koja ne prebaci pravi broj upisan u accountu u sustav DPD-a kad preuzme paket...
Moja tipkovnica od 18 stoji "Inbound Gateway Scan HR", i isto tako navodno budu nazvali kurira da provjere status, ako nista onda za 9 dana mogu trazit refund...
Moja tipkovnica od 18 stoji "Inbound Gateway Scan HR", i isto tako navodno budu nazvali kurira da provjere status, ako nista onda za 9 dana mogu trazit refund...
i meni paket stoji na inbound gateaway scan hr
meni se čini kak vas je vikend zakačio taman, al javite kak je prošlo
jel netko dobio Magegee tipkovnicu sa temu shopa? ja sam super zadovoljan s njom ali ne znam kako napisati forward slash? netko zna?
jest da :D ali pošto ne igram na pc to mi nije problem. više mi je problem šta često znam koristiti forward slash a ne znam kako ga upisati i jel moguće opće.
jel netko dobio Magegee tipkovnicu sa temu shopa? ja sam super zadovoljan s njom ali ne znam kako napisati forward slash? netko zna?
Ja jos nista, jos uvijek od 18og stoji gateway bla bla i ak ne dodje sutra (i ak dodje iza tog datuma) onda mogu trazit 5€ refunda
Meni 20.9. uredno doslo, a 11.9. naruceno.