Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.089.259
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Extreme Digital - iskustva
ericsneo kaže...

Sad ih nazvao-kartica je na servisu

Iako ne kužim to baš-kartica kupljena kod njih(najvjerojatnije defektna),kartica vraćena njima za 8 dana i oni ju svejedno šalju u servis?

Mislim,nije da je grafička radila kod mene mjesecima,pa se pokidala i zato ju šaljem u servis,nego novcata grafička ne radi

I još jednu stvar ne kužim-zašto kod njih na jamstvenom listu piše garancija 24 mjeseca,a na svim ostalim stranicama(čak i na samoj kutiji od grafe) vidim da konkretna grafička ima garanciju od 36 mjeseci?

Gle, oni ti neće praktički ništa javiti. Na svaki tvoj upit će ti odgovoriti da im još ništa nije javljeno i računaj da će tako biti 30-40 dana. Ja sam saznao što mi je s komponentama tek nakon što sam ih zvao, znači iako su imali informacije nitko me nije nazvao. KAda prođe 45 dana onda obično kod njih nastane panika, pa možeš očekivati da ukoliko nisu otklonili kvar vrate neispravan proizvod i prave se grbavi. Onda ćeš ih ponovno kontaktirati, a oni će reći da moraš slati na servis. 

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan

Po tome se vidi kakvi su sa svojim mušterijama.Znači što sam ostavio tel.broj i e-mail je bilo totalno nepotrebno(po njima)jer mi neće ništa javit sami u vezi konkretnog problema.

Koji vrag me tjerao da prođem par stotina kuna jeftinije(IDIOT!!!)

Sad već skoro mjesec dana sam bez grafičke i sam dragi Bog zna kad ću ovu dobiti nazad(i da li će radit uopće)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ericsneo kaže...

Po tome se vidi kakvi su sa svojim mušterijama.Znači što sam ostavio tel.broj i e-mail je bilo totalno nepotrebno(po njima)jer mi neće ništa javit sami u vezi konkretnog problema.

Koji vrag me tjerao da prođem par stotina kuna jeftinije(IDIOT!!!)

Sad već skoro mjesec dana sam bez grafičke i sam dragi Bog zna kad ću ovu dobiti nazad(i da li će radit uopće)

Kako skoro mjesec dana, šta im je nisi pred 8 dana poslao?

13 godina
neaktivan

Jesam,ali stara grafa mi je crkla prije nekih mjesec dana(a zamjensku nemam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ericsneo kaže...

Jesam,ali stara grafa mi je crkla prije nekih mjesec dana(a zamjensku nemam)

Ja da sam na tvome mjestu, a s obzirom na sva iskustva sa eD, zvao bi ih svaka 2 dana i raspitivao se kako napreduje.

12 godina

Ja sam imao slična iskustva sa Video capture karticom.

Otvorio, isprobao, nije radila kako treba i vratio sam je kod njih u dućan isti dan kad mi je bila dostavljena dostavnom službom.

Nisu mi htjeli napraviti povrat dok se u to njihovom servisu u Mađarskoj ne "istestira".

Nekoliko e-mailova i mjesec dana kasnije, uspio sam dobiti povrat.

S obzirom na njihovu praksu prema kupcima, definitvno tamo više neću kupovati bilo kakvu bitniju (skuplju) komponentu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 9:42 (DeniZg).
14 godina
neaktivan

Užasno iskustvo sa njihovim servisom u Mađarskoj.

Poslao sam im tablet na servis.

Uređaj se nije mogao puniti jer se nešto dogodilo sa utorom za punjenje (uglavnom moja greška).

Nikada mi nisu poslali pismeno ponudu sa troškom popravka, što sam zatražio, već sam samo kontaktiran s informacijom kako je uređaj došao sa servisa i moram platiti naknadu za popravak koja iznosi oko 55% cijene uređaja.

Nakon pregovora sa njima mi se umanjuje cijena popravka zbog svih proživljenih neugodnosti

Nakon gotovo 90 dana dobijem svoj popravljeni uređaj, ali sada ne radi Wi-Fi na uređaju.

Sve u svemu, imam još proizvoda koje sam kupio kod njih, ali molim Boga da mi se oni ne pokvare, jer me strah da ću ovo sve morati ponovo proživjeti.

Zatražio sam povrat novca plaćenog za servis budući da sam dobio uređaj s novim kvarom, te sam zatražio očitovanje o cijeloj situaciji i daljnje upute. Novac ću im ponovo uplatiti kad/ako rješe stvar.

Ovo mi je najgore iskustvo s nekim servisom do sada.

Ima li netko slično iskustvo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 14:24 (ivek095).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivek095 kaže...

Užasno iskustvo sa njihovim servisom u Mađarskoj.

Poslao sam im tablet na servis.

Uređaj se nije mogao puniti jer se nešto dogodilo sa utorom za punjenje (uglavnom moja greška).

Nikada mi nisu poslali pismeno ponudu sa troškom popravka, što sam zatražio, već sam samo kontaktiran s informacijom kako je uređaj došao sa servisa i moram platiti naknadu za popravak koja iznosi oko 55% cijene uređaja.

Nakon pregovora sa njima mi se umanjuje cijena popravka zbog svih proživljenih neugodnosti

Nakon gotovo 90 dana dobijem svoj popravljeni uređaj, ali sada ne radi Wi-Fi na uređaju.

Sve u svemu, imam još proizvoda koje sam kupio kod njih, ali molim Boga da mi se oni ne pokvare, jer me strah da ću ovo sve morati ponovo proživjeti.

Zatražio sam povrat novca plaćenog za servis budući da sam dobio uređaj s novim kvarom, te sam zatražio očitovanje o cijeloj situaciji i daljnje upute. Novac ću im ponovo uplatiti kad/ako rješe stvar.

Ovo mi je najgore iskustvo s nekim servisom do sada.

Ima li netko slično iskustvo?

Ja im sigurno ne plaćam ni {#} kune za popravak grafičke(ako je to uopće moguće)

Razlog-poslali defektnu grafičku prvi put.Boli me {#} jel AMD,Asus ili distibuter za AMD-ove kartice kriv,ne plaćam im ni lipu za popravak kartice koja je defektna od dana proizvodnje

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 19:18 (ericsneo).
16 godina
neaktivan

Koje to stvari salju u Mađarsku na servis, jer kad mi je krepao ekran od Lumie 520 kod njih oni su ga poslali mobisu koji je rijesio problem u 2 tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Koje to stvari salju u Mađarsku na servis, jer kad mi je krepao ekran od Lumie 520 kod njih oni su ga poslali mobisu koji je rijesio problem u 2 tjedna.

Šalju one artikle za koje znaju da ih servisi u RH ne mogu primiti zbog nekih razloga, a to su najčešće da im proizvodi nisu za tržište RH ili neki proizvođač ili model nemaju servisnu podršku u Hrvatskoj.

13 godina

ukratko...šalju sve računalne dijelove :) neovisno što ti dijelovi imaju i u HR servis...ali niti jedan servis ne bude prihvatio npr njihovu ploču jer taj servis/uvoznik nije to uvezao već su oni...te tako sve od toga ide u servis mađu

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 23:01 (FakeDeath).
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina

Dosta proizvođača mobitela od HR servisa traže da prihvaćaju EU garanciju i to je ok. Ali komponente, sve idu  u Madžarsku na ljetovanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
partwish kaže...

Dosta proizvođača mobitela od HR servisa traže da prihvaćaju EU garanciju i to je ok. Ali komponente, sve idu  u Madžarsku na ljetovanje.

Što ukratko znači da ja ne moram svoju grafu očekivat minimalno mjesec dana

Super!{#}

16 godina
ericsneo kaže...
partwish kaže...

Što ukratko znači da ja ne moram svoju grafu očekivat minimalno mjesec dana

Super!{#}

Mjesec dana ukoliko budeš imao sreće.

13 godina
neaktivan

Zato sam i napisao"minimalno"

Ako mi opet pošalju neispravnu grafu sa istim problemom,ne znam šta ću.Ima tko kakav pametni prijedlog?

Još uvijek si me mogu oprostit što sam htio proći par stotina kuna jeftinije-kreten,idiot,moron,glupan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ako pošalju, zahtjevaj povrat love te kupi grafu u normalnoj trgovini

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina

Kao što Fake kaže. Eci da očeš novce, nemoj je opet uzimat. Nakon što dobiješ pare, kupi grafu u Futuri. Tamo ces je dobiti doma za najjkasnije 2 dana ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bog svima.Da li oni u tih 40-45 dana u kojima trebaju srediti uređaj broje i neradne dane?Ako broje onda cu im je... m..er.
why drink and drive when you can smoke and fly
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivo0 kaže...
Bog svima.Da li oni u tih 40-45 dana u kojima trebaju srediti uređaj broje i neradne dane?Ako broje onda cu im je... m..er.

Hahahahaha xDE kakvih 45 dana?! Računaj na barem 4mj. {#}

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
ivo0 kaže...

I ne radni dani se broje.

14 godina
partwish kaže...

I ne radni dani se broje.

NE, NE. {#}

16 godina
ivo0 kaže...

Radni dani se ne broje, ali problem je što tih 45 dana nisu neki stvarni rok, nego samo okvirno. U zakonu piše da se mora popraviti ili zamjeniti u razumnom roku, a pitanje je kako to oni tumače(Zakon o obveznim odnosima, članak 423., stavak 1.)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
Ako se uzme Nokia mobilni uređaj u ED-u, da li taj uređaj prihvaćaju servisi u Hr?
Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...
Ako se uzme Nokia mobilni uređaj u ED-u, da li taj uređaj prihvaćaju servisi u Hr?

Nakon svega sto ovdje pise o ED-u ti i dalje zelis uzimati nesto kod njih?

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
Bastardo kaže...

Razumijem i u pravu si. Po odnosu s kupcima se vidi kakvi su i čak ni ja nemam lijepe riječi za njih.

No, uređaj Lumia 930 kojeg želim kupiti je tu najpovoljniji, a ako ću jamstvo moći ostvariti kod lokalnog zastupnika, živo mi se fućka gdje ću ga kupiti.

Što se dosadašnjeg iskustva tiče, mogu samo reći da mi se odbijaju javiti još od petka kada sam radio narudžbu (virmanski). Što je vrlo neprofesionalno i automatski poziva na odbijanje. 

edit: odustao od kupnje, vrlo neprofesionalni i šturi, čovjek bi rekao da ih baš briga. pregledom boniteta utvrđeno da imaju ogroman priljev novca, ali još i veće gubitke, što govori da je ovo firma u kojoj se samo vrte novci radi pranja ili pitaj boga čega. Uzimam uređaj u Mikronisu.

Fuck me I am famous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 13:55 (guls).
16 godina
guls kaže...
Bastardo kaže...

Razumijem i u pravu si. Po odnosu s kupcima se vidi kakvi su i čak ni ja nemam lijepe riječi za njih.

No, uređaj Lumia 930 kojeg želim kupiti je tu najpovoljniji, a ako ću jamstvo moći ostvariti kod lokalnog zastupnika, živo mi se fućka gdje ću ga kupiti.

Što se dosadašnjeg iskustva tiče, mogu samo reći da mi se odbijaju javiti još od petka kada sam radio narudžbu (virmanski). Što je vrlo neprofesionalno i automatski poziva na odbijanje. 

edit: odustao od kupnje, vrlo neprofesionalni i šturi, čovjek bi rekao da ih baš briga. pregledom boniteta utvrđeno da imaju ogroman priljev novca, ali još i veće gubitke, što govori da je ovo firma u kojoj se samo vrte novci radi pranja ili pitaj boga čega. Uzimam uređaj u Mikronisu.

Sva sreća pa ova firma na ovom forumu nema vjerne branitelje kao na nekim drugim IT forumima gdje bi život dali za nju. :D

13 godina
neaktivan
partwish kaže...

Sva sreća pa ova firma na ovom forumu nema vjerne branitelje kao na nekim drugim IT forumima gdje bi život dali za nju. :D

Shvacam da je svaka kuna ustede dobrodosla, ali ako sprasim ohoho novca za mobitel/tablet/komp koji cu u slucaju problema morati cekati da se vrati iz Madjarske ... fak det ...

Kakva crna Madjarska? Kakvo cekanje testiranja DoA robe? Danas kupio, mrtvo - daj drugi uredjaj. Nisu ovo vise vremena da rade samo ve-mil i hgspot. Konkurencije ima napretek a ako ED ne zna tretirati kupce onako kako se kupci trebaju tretirati, onda cu svoje novce ostavidi negdje dalje. As simple as that ...

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina

Samo za info, ako nekome treba. Javili su mi iz Mobisa da sve kupljene Nokia uređaje iz ED-a možete uredno donijeti unutar garancijskog roka na popravak u Mobis. Čak i ako je DOA.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
guls kaže...

Samo za info, ako nekome treba. Javili su mi iz Mobisa da sve kupljene Nokia uređaje iz ED-a možete uredno donijeti unutar garancijskog roka na popravak u Mobis. Čak i ako je DOA.

Ja sam slao mail ako se ne varam Europatradeu s pitanjem za druge mobitele, nisu mi odgovorili na mail. 

12 godina
neaktivan

16.07. narudžba ujutro potvrđena, tek danas dobio mail da je narudžba "isporučiva"

što mi zvuči kao da ništa od toga bar još 3-4 dana.

znači više od tjedan dana za jedan pišljivi pc gamepad. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice