Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 929.472
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
chutac kaže...
A sada imam nešto na reklamaciji već 4 tjedna(a isto je crklo) i čekat ću 46. dan(jer poslije 45 imaš pravo uzeti novo ili novce) i doći tamo i neću otići bez novaca u džepu.

Tako nesto ne postoji, osim ako ti u jamstvenim uvjetima nije tocno naveden broj dana, a sumnjam, to se prestalo radit.

Tiby kaže...

Pazi na bruku, mislim kako se radi o 45 radnih dana tj. pon-petak bez vikenda.

Neka netko napiše tko zna više ako griješim.

45 dana je 45 dana, 45 radnih dana je 45 radnih dana. Ako je izricito naveden broj, i ovo je navedeno, al em sumnjam da je broj naveden, em nije navedeno radnih dana skoro sigurno.

sudy_freak kaže...

Ti si valjda jedan od rijetkih s lošim iskustvima kod ADM-a.

Nije bas.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Memorija riješena, sada samo treba naći vremena za otići po nju 

A evo što ADM ima na svojoj stranici.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Prije pola godine prestao mi raditi ventilator na Linkword napajanju, odnio sam u trgovinu i nakon tjedan dana dobio potpuno novo napajanje. Ne znam da li su zamijenili napajanje za novo jer im je tako ovlašteni servis rekao ili jer oni tako posluju, ali ja presretan. Mogli su samo ventilator zamijeniti i staviti neki 12 cm sa lagera, ali nisu. Dobio sam drugi model napajanja sa potpuno novom garancijom.

Na žalost od tada pa do prije koji dan nisam imao potrebe za nadogradnjom računala pa ne mogu reći da li im je usluga pala ili su i dalje korektni.

17 godina
Ja nikad problema kod njih,reklamirao wifi karticu 2 puta,mbo 2 puta,psu... Jedino mi je za psu trajala reklamacija 10tak dana pošto nisu više imali na lageru TX650 pa su mi nakraju dali CM650 za zamjenu kad su dobili odobrenje.

A kolega forumaš sa ramom je vjerojatno imao nesreću da ga su mu vjerojatno zametnuli reklamaciju a koliko sam skužio zna im se to desiti.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
chutac kaže...

A evo što ADM ima na svojoj stranici.

Moras razlikovat ono sto je pravno obvezujuce i politiku firme. Pravno obvezujuce je nesto sto je zakonski odredjeno. Politika firme je samo to, politika firme. Isto tako, u sporu, bitnije je ono pravno obvezujuce. Ti bi svakako dobio nove rame.

sokre kaže...
A kolega forumaš sa ramom je vjerojatno imao nesreću da ga su mu vjerojatno zametnuli reklamaciju a koliko sam skužio zna im se to desiti.

Jest da :) Uvijek je ta neka cudna karika "nepoznati cinitelj".

9 godina
protjeran

Imaju li ovi sve na stanju sutra ujutro što im piše na stranici ili je trgovina bez skladišta?

9 godina
neaktivan
Faraonkaa kaže...

Imaju li ovi sve na stanju sutra ujutro što im piše na stranici ili je trgovina bez skladišta?

Koliko vidim sve imaju na stanju, ono što nemaju piše - neraspoloživo.

9 godina
neaktivan

Za one koji postavljaju pitanja da li je ovo trgovina koja ima na lageru artikle ili ne odgovor je:

- kliknite na artikl koji bi htjeli kupiti

Tamo imate u opisu artikla i STANJE i ako tu piše artikl je dostupan to znači da ga odmah u trgovini možete podići, da je već na stanju. ADM ima i web pa se možete na njega registrirati i tako naručiti artikle i dođu vam na kućnu adresu. Kod web narudžbe vam se automatski izračuna cijena dostave, a iznad određenog iznosa je besplatna.

10 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav!

Kupio sam kod njih racunalo u 10 mjesecu 2014. godine, vrlo pozitivno iskustvo.

U zadnjih 2 mjeseca grafa, XFX R7 265, ima svoje musice odnosno pojavljuju se artefakti- vec se je par puta ekran pretvorio u sarene linije..

Temperature se ok - dok ovo pisem je 27 dok u igranju BF4 na med dosegne 70-ak stupnjeva

Zanima me bih li mogao reklamirati grafu i ako bih mogao, dobijam li istu takvu (ili mogu nadoplatiti za bolju i sl.)

Hvala.

btw, ne mogu se ulogirat na njihovu stranicu jer ne znam korisnicko ime (napokon da su i oni redizajn stranice napravili) ; garancija na tu grafu je 24 mjeseca.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 15:26 (LLAMABOY).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ako si bio registriran prije redizajna skroz su ti obrisali account, a nije mi jasno, zasto bi ti reklamirao grafu?
Šta svi imaju protiv mene, šta nešto nevalja s tim da imam claw grip?
13 godina
LLAMABOY kaže...

Pozdrav!

Kupio sam kod njih racunalo u 10 mjesecu 2014. godine, vrlo pozitivno iskustvo.

U zadnjih 2 mjeseca grafa, XFX R7 265, ima svoje musice odnosno pojavljuju se artefakti- vec se je par puta ekran pretvorio u sarene linije.

.

Ostalo što si napisao je nepotrebno ovako "javno" :D

Ne razumijem zašto ne bi mogao reklamirati ako je neispravna? Imaš račun, znaš gdje si kupio...javi se njima da bi reklamirao i opiši kvar, naravno bez onog nepotrebnog :D

Ako imaju istu, dobiti ćeš istu, ako nemaju imaš pravo da biraš šta ćeš, novu grafu koju ti ponude ili povrat novaca ili nadoplata za drugu...

17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Kupovao u petak monitor kod njih za cca ~5400. Dva su u takva u ZG-u bila na raspolaganju koliko sam uspio vidjeti po online katalozima, pa rekoh, ADM je tu sto godina, kupovao sam već od njih... Kako u životu nisam kupio monitor, televizor ili mobitel bez da su mi ga upalili prije kupovine da prebrojim mrtve/stuck pixele i da vidim je li sve u redu (a nakupovao sam ih se more), tako sam i njih pitao da li bi ga mogli upaliti prije kupnje. Rekli su da mogu, ali moram platiti pola sata sevisa ako želim testirati monitor kod njih u servisu . Al OK, shvaćam, nema ništa badava danas, pošto sam trebao prevaliti stotinjak km do njih, pa rekoh, nije kraj svijeta za 60 i kusur kn, pa da se ne vraćam drugi dan, kurim bengu, vrijeme, autocestu, živce, a imali su samo jedan komad. Dođem, zaštekaju ga u servisu, boota se kanta, ne mogu se logirati u Win10 jer neznaju pass, mlađi djelatnik u servisu (jedina pozitivna točka u priči) proba dići linux sa sticka, blue screen, sto reseta... Uglavnom prođe sat vremena pokušaja da vidim uopće išta od slike osim plavog login/update screena u Win10 i POST-a/UEFI-a na kojem nema smisla testirati. I ajd nekako uzmem taj monitor vjerujući da neće biti mrtvih crvenih/zelenih ili kakvih stuck pixela kad se na ekranu pojavi bilo što osim plave i da monitor ne bleeda/clouda previše (treba mi monitor za foto i nek previše clouda ili bleeda ide kroz prozor van). I opale mi sat vremena servisa 120 i kusur kn. Otišao doma frustriran. OK, shvaćam sve to skupa, no sjećam se da sam u lokalnim trgovinama tipa Zit, Melcomp, Links i sl. uvijek bio rado prihvaćen kad sam im ostavljao 5k+ kn, Melcomp i ZIT su mi čak davali monitore na revers za usporedbu u radnim uvjetima. Pa nije da baš dajem 1500kn za šrotex monitor. Hijaoooo. Ako sam dobro shvatio uvjete servisa ovi u ADM-u čak ni ne primaju uređaj ako se pokvari i ne šalju ga na servis, nego si to kupac obavlja sam? Pa koja je to šupa na kugli zemaljskoj ako je tome tako, i što mi zapravo bi da po monitor nisam radije otišao direktno u Kinu nego kod njih!? Majke mi mile ako kročim više ikad tamo.

Deckard
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Acquisitum Magnum - ADM

A što nisi kupio na daljinu, pažljivo ga raspakirao i testirao i vratio nazad ako ne štima?

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

120+kn... o Bože... ti si luđi od njih :D Jel bar monitor ok?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 10:04 (FakeDeath).
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
Alfa_R kaže...

A što nisi kupio na daljinu, pažljivo ga raspakirao i testirao i vratio nazad ako ne štima?

Previše mi je to komplikacije i gubljenja vremena + kupujemo u HR faktor. Takve stvari uvijek kupujem po viđenju.

Deckard
17 godina
FakeDeath kaže...

120+kn... o Bože... ti si luđi od njih :D Jel bar monitor ok?

Nakon dva dana neuspješne custom kalibracije (monitor je wide gamut, a moj Spyder3 je neupotrebljiv na modernim wide gamut led monitorima što sam tek kasnije saznao na teži način), i sad kad sam se adaptirao i prilagodio na njegove kalibrirane modove as-is, monitor je fakat odličan. Na kraju sam ga uspio iskalibrirati. Radi se o Dellu UP2716D.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 9:13 (deckard).
10 godina
deckard kaže...

Ako sam dobro shvatio uvjete servisa ovi u ADM-u čak ni ne primaju uređaj ako se pokvari i ne šalju ga na servis, nego si to kupac obavlja sam?

Mozda nisi dobro shvatio, a i mozda opet izvode gluposti, po ko zna koji put. Naravno da ga nosis njima i oni ga salju dalje gdje treba (ako si kupio kod njih).

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

ADM je jedina trgovina di kupujem i jedina koju preporucam.

I ako se dogodi neki problem ODMAH ce ti ga decki rijesiti, jednostavno brzi, pouzdani i drze do svojeg imagea ali u pravilu sve prolazi glatko bez ikakvih zavrzlama.

0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

U ADM-u sam svako malo, i imam sve pohvale za njih. Jako ljubazni radnici, spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Sve preporuke.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...

U ADM-u sam svako malo, i imam sve pohvale za njih. Jako ljubazni radnici, spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Sve preporuke.

Ljubazni? Nisam takav dojam stekao, neznam. Kad udem u trgovinu, osjecaj je ko da oni meni trebaju platit a ne ja njima. Takav sam ja dojam barem stekao. Kaj se reklamacije tice, sve pohvale.

Sto se usluznosti i ljubaznosti tice , po meni prvo mjesto dijele Sancta domenica i Links ( vrlo ljubazni u susretljivi i vole popricat sa kupcem) pa Futura IT pa ADM. 

Mozda sam se pojavio u krivo vrijeme na krivom mjestu...neznam! Nemam nista protiv ADM, vrlo profesionalno sve to odraduju i kupovat cu dalje sigurno od njih ali....

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ovisi na koga naletis. Najljubazniji je jedan deblji s bradicom, ostali su dobri, osim jednog mallo stariji crna kosaa taj je ono dobar dan dobar dan. U linksu su ljubazniji, al isto kako tko.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sandokan111 kaže...
deckard kaže...

Ako sam dobro shvatio uvjete servisa ovi u ADM-u čak ni ne primaju uređaj ako se pokvari i ne šalju ga na servis, nego si to kupac obavlja sam?

Mozda nisi dobro shvatio, a i mozda opet izvode gluposti, po ko zna koji put. Naravno da ga nosis njima i oni ga salju dalje gdje treba (ako si kupio kod njih).

Rekao mi je čovjek kad mi je izdavao račun klasično da garancija vrijedi uz račun i da piše na papirima gdje je servis.

Deckard
10 godina
deckard kaže...

Rekao mi je čovjek kad mi je izdavao račun klasično da garancija vrijedi uz račun i da piše na papirima gdje je servis.

Dobro, to za servis ne znaci nista, mozda ti je samo rekao gdje je servis cisto da znas. Nekad je servis samo u zg, nekad ima i lokalno. A mozda je i to sto si ti rekao, al ne zelim spekulirat posto ti nije bas izricito rekao to :). To da garancija vrijedi samo uz racun je naravno netocno. Evo danas sam reklamirao tudji laptop u linksa bez ikakvog racuna vec samo pecat linksa i serial laptopa i datum kupovine. Trazili su racun jer je to njima potrebno jer tako vode reklamacije valjda, ali eto nisam ga imao pa su ga trazili u kompu i sami sebi isprintali. Nisu stvarali problem oko tog. Kupac racun ima, a to sto njima njihova procedura tako ide (pretpostavljam da ga iz tog razloga vecina trgovina trazi) je vec njihov problem.

9 godina
neaktivan
deckard kaže...

Kupovao u petak monitor kod njih za cca ~5400. Dva su u takva u ZG-u bila na raspolaganju koliko sam uspio vidjeti po online katalozima, pa rekoh, ADM je tu sto godina, kupovao sam već od njih... Kako u životu nisam kupio monitor, televizor ili mobitel bez da su mi ga upalili prije kupovine da prebrojim mrtve/stuck pixele i da vidim je li sve u redu (a nakupovao sam ih se more), tako sam i njih pitao da li bi ga mogli upaliti prije kupnje. Rekli su da mogu, ali moram platiti pola sata sevisa ako želim testirati monitor kod njih u servisu . Al OK, shvaćam, nema ništa badava danas, pošto sam trebao prevaliti stotinjak km do njih, pa rekoh, nije kraj svijeta za 60 i kusur kn, pa da se ne vraćam drugi dan, kurim bengu, vrijeme, autocestu, živce, a imali su samo jedan komad. Dođem, zaštekaju ga u servisu, boota se kanta, ne mogu se logirati u Win10 jer neznaju pass, mlađi djelatnik u servisu (jedina pozitivna točka u priči) proba dići linux sa sticka, blue screen, sto reseta... Uglavnom prođe sat vremena pokušaja da vidim uopće išta od slike osim plavog login/update screena u Win10 i POST-a/UEFI-a na kojem nema smisla testirati. I ajd nekako uzmem taj monitor vjerujući da neće biti mrtvih crvenih/zelenih ili kakvih stuck pixela kad se na ekranu pojavi bilo što osim plave i da monitor ne bleeda/clouda previše (treba mi monitor za foto i nek previše clouda ili bleeda ide kroz prozor van). I opale mi sat vremena servisa 120 i kusur kn. Otišao doma frustriran. OK, shvaćam sve to skupa, no sjećam se da sam u lokalnim trgovinama tipa Zit, Melcomp, Links i sl. uvijek bio rado prihvaćen kad sam im ostavljao 5k+ kn, Melcomp i ZIT su mi čak davali monitore na revers za usporedbu u radnim uvjetima. Pa nije da baš dajem 1500kn za šrotex monitor. Hijaoooo. Ako sam dobro shvatio uvjete servisa ovi u ADM-u čak ni ne primaju uređaj ako se pokvari i ne šalju ga na servis, nego si to kupac obavlja sam? Pa koja je to šupa na kugli zemaljskoj ako je tome tako, i što mi zapravo bi da po monitor nisam radije otišao direktno u Kinu nego kod njih!? Majke mi mile ako kročim više ikad tamo.

Prvenstveno vam se želim zahvaliti na detaljnom opisu događaja, no moram primjetiti da ste izostavili dio priče.

Žao mi je što ste nezadovoljni uslugom koju ste dobili u našem servisu, te svojom porukom na forumu potaknuli ste nas da otvorimo račun te ubuduće odgovaramo na ovakve događaje koji nisu ispričani do kraja.

Pa krenimo, sat rada/dijagnostike u Adm-u košta 125 kn (100kn + pdv) , kolega iz prodaje vam je izašao u susret te rekao da ukoliko je to samo testiranje mrtvih piksela, monitor se upali, pregleda se da li ima stuckanih ili mrtvih piksela, monitor se ugasi, zapakira i idete kući sa svojim monitorom (cca 15 min posla ? ) , ili ukoliko se nađe nedostatak uzima se drugi monitor, te da će vas testiranje koštati 62,5 kn (pola radnog sata, jer je to najmanja moguća satnica), s time ste se složili te ste došli u naš servis da vam se testira monitor.

Došli ste po dogovoru u naš servis (iza 17h) , monitor se raspakirao pred vama, postavio na postolje te upalio, pregledali ste ga te zatražili da se još testira, kolege su spojile na prvo računalo sa display port-om, no s obzirom da je to računalo od nadređene im osobe, nemaju password za pristup računalu, kolega je upalio Linux no vi niste bili zadovoljni sa time, da je to premalo da bi vidjeli da li je sve u redu sa monitorom.

Kolega je nekoliko puta pred vama palio/gasio računalo i monitor, puštao razne testove sa raznim background bojama te je cijela ta procedura trajala oko sat vremena,

Samo da napomenem, tražili ste da se pogase sva svijetla u servisu, slažem se treba provjeriti bleeding i sve, ali ste time praktički onemogućili rad drugoj dvojici kolega, te su oni mogli samo stajati i gledati s vama i tražiti mrtve piksele.

Nakon što ste uočili da kvara nema, te da je monitor u redu, dobili ste naplaćenu satnicu od jednog sata, jer je jedan serviser s vama proveo sat vremena testirajući monitor (druga dvojica nisu mogli obavljati svoje poslove, jer nemaju nightvision a niti su sove pa da vide u mraku :) )

Znači 1 serviser, 1 radni sat, 125 kn

3 servisera, 3 radna sata, 375 kn

izgubljenu razliku netreba napominjat,

Odgovor na pitanje da li mi prihvaćamo uređaj na servis ako se pokvari ? ,

Da privhaćamo, te ga besplatno za vas prosljeđujemo u ovlašteni servis, jer su oni ovlašteni te smiju obaviti servis uređaja.

Ono što mi napominjemo, da će biti brže ako korisnik sam dostavi neispravan uređaj u ovlašteni servis (koji je 15 min autom od nas) te će ubrzati proces naše dostave tamo i natrag,

Za kraj, hvala na predivnoj usporedbi sa šupom na kugli zemaljskoj , hvala na vašem komentaru na forumu, iz ovakvih poruka možemo izvući samo dobro, te napredovati,

Srdačan pozdrav

16 godina
neaktivan

Budući da ste se registrirali na forum imam jednu primjedbu. Kupujem u ADM-u već osam godina. Od dijelova za pc, laptopa pa do printera. Problem je što vam je ponuda jako loša i to već godinama. Nemate uopce niti jedne high end komponente. Primjer forsirate samo corsair napajanja. Seasonica nema skoro niti jednog. SSD isto tako. Evo ja sam krenuo na ADM stranicu da kupim Samsung 950 pro 512 GB nemate ga uopce u ponudi. Morate shvatit da vas drugi shopovi gaze po tom pitanju pogotovo Uzi shop , Portio i links. LJudi su prisiljeni naručivat iz njemačke sa computeruniversa jer je ponuda loša. A u današnje vrijeme je najmanji problem naručiti komponente iz njemačke i nitko se ne želi "zahebavat" sam hrvatskim dućanima. Još jedan primjer. Pounda ram memorije je očajna npr nemate corsair dominator platinum ddr4 tj niste ga nikad ni imali. LJudi bi rado potrošili novce u Hrvatskoj i u vašem dučanu jer ste jedini sa kvalitetnom uslugom i dobrim cijenama. Da se vratimo na uzi shop i portio oni su web shopovi ali nitko od vas ne traži da te komponente držite kod sebe na lageru jer svi znamo da je to gubitak za vas. Barem uvrstite high end komponente u ponudu da se mogu naručiti ako ništa drugo to je najmanji problem. Ako može uzi shop i portio možete i vi. Jož za kraj nemate skoro niti jednog coolermaster kučišta. Ja imam cash i uz najbolju volju sam misio kupiti HAF X a nikad ga niste imali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 13:43 (zeroname).
12 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Svaka čast na odgovoru kojem ste dali kolegi , Isto tako kolega mogao si se pohvaliti da si onemogucio rad serviserima . Mislim od kud ti ideja uopce pitat da ugase svijetla , tipični hrvatski drkađija . 

Dapače da je dobro pregledati sve prije kupnje ali takvo silovanje presonala je po meni jako bezobrazno od strane tebe . I jos ka tome dodes na forum i seres po dučanu a oni su ti izasli u susret koliko god je moguće bilo . ( gasili svijela , ovaj je dizao linuxe gore itd. ) A ti dođes na forum i napišeš da su šupa ....  Toliko si nezahvalan da je to nevjerovatno . NHF ali pretjerao si totalno i drago mi je da sam procitao njihovu stranu priče jer ocigledno si ti pisao ono sta ide tebi u korist a njima ne .. Iduci puta napisi istinu , znam ja da si ti platio sat vremena servisa i mozes ti reci da ti nisu izasli u susret ali isto tako si mogao kupit monitor otic doma sve provjeriti i ako nevalja nesto vratis odmah isti dan , i u tome slučaju ja mislim da bi ti dali novi monitor .. A ne ti si izdrkao pola servis i dosao kenjat po njima ... 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
4 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Budući da ste se registrirali na forum imam jednu primjedbu. Kupujem u ADM-u već osam godina. Od dijelova za pc, laptopa pa do printera. Problem je što vam je ponuda jako loša i to već godinama. Nemate uopce niti jedne high end komponente. Primjer forsirate samo corsair napajanja. Seasonica nema skoro niti jednog. SSD isto tako. Evo ja sam krenuo na ADM stranicu da kupim Samsung 950 pro 512 GB nemate ga uopce u ponudi. Morate shvatit da vas drugi shopovi gaze po tom pitanju pogotovo Uzi shop , Portio i links. LJudi su prisiljeni naručivat iz njemačke sa computeruniversa jer je ponuda loša. A u današnje vrijeme je najmanji problem naručiti komponente iz njemačke i nitko se ne želi "zahebavat" sam hrvatskim dućanima. Još jedan primjer. Pounda ram memorije je očajna npr nemate corsair dominator platinum ddr4 tj niste ga nikad ni imali. LJudi bi rado potrošili novce u Hrvatskoj i u vašem dučanu jer ste jedini sa kvalitetnom uslugom i dobrim cijenama. Da se vratimo na uzi shop i portio oni su web shopovi ali nitko od vas ne traži da te komponente držite kod sebe na lageru jer svi znamo da je to gubitak za vas. Barem uvrstite high end komponente u ponudu da se mogu naručiti ako ništa drugo to je najmanji problem. Ako može uzi shop i portio možete i vi. Jož za kraj nemate skoro niti jednog coolermaster kučišta. Ja imam cash i uz najbolju volju sam misio kupiti HAF X a nikad ga niste imali.

Hvala na upitu,

pokušavamo uzimati od dobavljača iz Hrvatske iz razloga što je kraća procedura reklamacija, korisnici smatraju da je i ovako predugo vrijeme čekanja reklamacije, što bi tek bilo kada bi svako malo morali slati nešto u Njemačku, neželim reći da se te komponente dosta kvare, ali neka se dogodi lošija serija i eto problema. Prosljedio sam upit prodaji za Haf X, Corsair dominator platinum ddr4, te zašto na stranici nije Samsung 950 Pro 512gb, te bih vas molio da napišete što bi sve htjeli vidjeti u našoj ponudi od High End komponenti ?

Sve daljnje upite, ili ako ste zainteresirani za neki proizvod a ne vidite ga na našem sajtu, slobodno napravite upit na prodaja@adm.hr , ako ništa drugo dobit će te informaciju da li je dobavljivo, kada i za koju cijenu.

13 godina

@zero

Vidi se koliko pratis IT kada spominjes portio koji vec mjesecima ne postoji :)

U HR je cisto ok ponuda, a vi picajzle koji zelite kupiti nesto ubev super kul da nitko nema kupite vani. Sam velis da to nije problem ne vidim onda da ADM za vas 1% HR treba nesto imati u ponudi sto ima samo vani.

Ak zelis nesto javis se na mail a ne piskarat i kakati po forumu kak im je uzasna ponuda.

@adm

Da nisam off topic pa eto i vama jedno pitanje.

Zasto stvarate tolike probleme ljudima oko reklamacije?

Puno ljudi se buni na reklamacije prvenstveno graficke. Zasto vodite prodaju po imenu i prezimenu kupca? Zasto mora vlasnik biti taj koji je reklamirao?

I jos...zasto prilikom reklamacije kupac placa postarinu i prema vama a i od vas? Ne bi li trebalo biti da vi snosite troskove u jednom smjeru?

Hvala na odg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 15:02 (FakeDeath).
17 godina
moderator
Acquisitum Magnum - ADM

Kupac traži da se ugase svjetla u cijelom servisu... brate mili, toga ima samo kod nas 

Selling doors, door to door.
Moj PC  
8 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
@adm

Da nisam off topic pa eto i vama jedno pitanje.

Zasto stvarate tolike probleme ljudima oko reklamacije?

Puno ljudi se buni dnllna reklamacije prvenstveno graficke. Zasto vodite prodaju po imenu i prezimenu kupca? Zasto mora vlasnik biti taj koji je reklamirao?

I jos...zasto prilikom reklamacije kupac placa i prema vama a i od vas? Ne bi li trebalo biti da vi snosite troskove u jednom smjeru?

Hvala na odg.

O reklamacijama najmanje odlučujemo mi sami,

Mi bi bili najsretniji kada bi mogli prosljediti uređaj u ovlašteni servis, da oni to isti dan pregledaju, daj bože imaju isti uređaj na lageru, te ga prosljede nazad nama, te sutradan korisnik dobiva svoj uređaj u ruke.

Prelaskom na novi program uspjeli smo smanjiti trajanje reklamacija, te korisnik dobiva email točno kada uređaj ode u ovlašteni servis, kako bi se znalo koliko točno je uređaj bio kod nas, a koliko u ovlaštenom servisu.

S obzirom da za svaki artikl postoji ovlašteni servis, mi radimo samo besplatan transport od naše trgovine do ovlaštenog servisa,

poneki ovlašteni servisi imaju besplatan transport od korisnika do njih, te isto tako nazad, ali korisnici i dalje inzistiraju da dostavu u ovlašteni servis radimo mi.

Nadalje, troškove dostave plaća kupac, isto kao i u ovlaštenim servisima, u toj cijeni je uračunata i dijagnostika te manipulativni troškovi obrade uređaja (te u našem slučaju besplatna dostava do ovlaštenog servisa).

pitanje računa na ime i prezime.. Novi program traži da svi kupci budu u bazi radi lakšeg pretraživanja te budućih reklamacija.

Vlasnik nemora biti taj koji reklamira proizvod, ali u današnje vrijeme njuškala i preprodaje, raznoraznih kurenja kartica te reklamacije i povrata novaca, dolazimo u problem u kojem ljudi iskorištavaju tuđe račune radi profita,

ali i to je rješeno, te više nema takvih problema.

Nadam se da ste dobili odgovor na sva pitanja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice