Gle zaboli mene kifla iskreno za tvoj slučaj, rekli su ti unaprijed da je pola sata 60kn, sam si to prihvatio, na kraju je ispalo to sve dulje što zbog tehničkih problema što zbog tvoje zahtjevnosti (gašenje svjetla).
Možda nije ok od njih da ti naplate 1 sat ukoliko se to može u roku pola sata, pogotovo jer su imali tehničkih problema, no više me brine kako nemaš u hebenom servisu jedan pc sa hdmi-om da testiraš ekran a da ima winse bez lozinke. xD
Stoga budi muško, prebrodi 60kn i idemo dalje. Ako ti se ne sviđaju idi drugome i gotovo.
I NHF, nemam ništa protiv tebe i u neku ruku te razumijem, ali ti je stav pisanja kao da si klasicni umisljeni hrvatski poduzetnik koji misli da s lovom moze sve i vjeruj mi znam da ih je vecina takva, jer radim s njima svakog dana :D
Da, eto to je to, tehnički problemi, servis računala bez mogućnosti da mi digne kantu u dektop da bih pogledao par solid podloga, a novce im nije bilo problem dignuti. Izgleda sam previše tražio. Nisam poduzetnik, nije da mi pare padaju s neba, nisu tu pare čak ni bitne koliko glup osjećaj dok kupiš nešto i furaš se 100km doma frustriran umjesto da guštaš.