YouTube - tips & tricks izdvojena tema

poruka: 877
|
čitano: 545.305
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: YouTube - tips & tricks
assassin132zx kaže...

ovako,napravio sam gmailmail account prije nekoliko godina i tada sam lagao na datumu rođenja jer nisam bio punoljetan....problem je sta sam sada bez razmišljanaj na tom accountu napravio youtube account i sad me brine hoću li imat 

nekih problema oko toga u slučaju da mi kanal naraste ili da izdam zahtjev za partnership i slično...hvala u naprijed {#}

Ne sekiraj se,od tvoga kanala nikad ništa biti neće!{#}

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Zanima me jeli idalje ova metoda radi za rijesiti se copyright problema.

Ovo i mene zanima.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan
PaoloDP kaže...
Deep kaže...
Mortiis kaže...

pitanje u vezi full screena
kad kliknem da mi youtube ide na full screen slika bude samo crna..googlao sam po netu i nasao ono da se na sliku klikne desna tipka pa settings pa iskljuci enable hardware acceleration..i onda proradi full screen,samo sto bude u malo losijoj kvaliteti.tj vide se pixeli...
probao sam apdejtat mozillu i adobe flash i nista nepomaze..zasto se pojavljuje taj crni ekran umjesto slike? jel se to moze ikako rijesiti? (inace probao sam i u google chrome..a tamo kad kliknem na full screen slika ostane mala a zacrni sve okolo)

To je i meni jedno vrijeme bilo na laptopu ,iskreno ne znam kako sam napravio ili mozda ni nisam napravio nikako,slabo koristim laptop

To se događa zbog FlashPlayera koji YouTube koristi za produciranje videa. Svako malo kada izađe nova inačica se pojavljuju slični problemi. Ako koristite Chrome, upišite chrome://plugins i tamo ako imate 2 Adobe Flash Playera onda probajte sa onim drugim, kod mene je to manje-više riješavalo problem.

koristim mozillu..kako u njoj to rijesiti?

13 godina
protjeran
YouTube - tips & tricks

Ovaj Youtube stalno yebe po tavanu, taman se naviknem i onda promjene sučelje. Vidim da su jučer stavili neku metro šemu, ak mi sjedne možda stavim win 8 (na usb).

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

trebam pomoc, zasto mi je ovaj dio di je search ovako velik i pokriva mi ekran dok gledam neki video?

0 0 hvala 0
15 godina
Davorr3 kaže...

trebam pomoc, zasto mi je ovaj dio di je search ovako velik i pokriva mi ekran dok gledam neki video?

i meni je tako. Izgleda da su mjenjali to.

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
YouTube - tips & tricks

Od nedavno mi svi 720p videi izgledaju malo kockasto i mutno. Zna li neko zašto?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
YouTube - tips & tricks

Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:

{#}
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RePlaY kaže...

Od nedavno mi svi 720p videi izgledaju malo kockasto i mutno. Zna li neko zašto?

Kod mene isti problem. Nije cijelo vrijeme "mutan" ali većinu. Malo je dobro, malo ne.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
RePlaY kaže...

Kod mene isti problem. Nije cijelo vrijeme "mutan" ali većinu. Malo je dobro, malo ne.

Skužija san problem. To je zato šta youtube većinom koristi html5 player iako si ga isključija odnosno ne sudjeluješ u onoj njihovoj beti. Skini Youtube options  ako koristiš chrome i u njemu postaviš da koristi flash player.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 19:01 (RePlaY).
14 godina
YouTube - tips & tricks

El zna netko kak ovo riješit da mi bude normalan prikaz player-a a ne ovo g0vno?

http://i.imgur.com/wjUzipc.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
YouTube - tips & tricks

jel zna netko kako ukloniti ove reklame bas u youtube videu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Adblock ili AdBlock Plus?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 12:34 (Marko :D).

1 2 hvala 0
15 godina
Marko :D kaže...

Adblock ili AdBlock Plus?

imam adblock plus ali ih ne blokira... a veo sad vdim i obicna reklama je ispod videa.. izgleda da je prestao raditi

14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Pogledaj jesi li preplatćen na filtere. Nekada se zna dogoditi da se filteri u ABP samo izgube.

0 0 hvala 0
15 godina

jest, easy list je omogucen

16 godina
YouTube - tips & tricks

Pozdrav ekipa, dobio sam od poznanika laptop za sredit, ima slijedeći problem (uz neke već riješene):

kad gleda video na youtubeu (flash) uredno mu buffera, no u jednom trenu video se smrzne (unutar bufferane zone, dakle ne ceka radi buffera), tako stoji neko vrijeme, i ako se ne pomakne dalje misem onda se srusi flash i treba refreshat stranicu; ako se pomakne dalje misem onda radi opet neko vrijeme, no opet stane i sve iznova.

Ono sto sam ja napravio je maknuo sam mu hardware akceleraciju (to se sjecam da je prvi uzrok problema bio naveden na dosta mjesta) - tada je radilo puno bolje (tipa njemu je video stuck bio uvijek nakon 30 sekundi do 2 minute gledanja, nakon ovoga sam ja gledao oko sat vremena neku playlistu), no ponovo je nasto isti problem.

Zatim sam ga maknuo iz "protected" modea i sada ponovo radi sve normalno zadnja 2 i pol, skoro 3 sata. Mislim mogu ovako gledat jos 5 sati a da se ne desi nista, vratit i da se desi ponovo.

E, sad... imate li jos neko rjesenje sto bih mogo pogledat. Ne zelim da se desi da vratim laptop kao "popravljeno" , ne daj Boze dobijem neki novac za to, a da nije sredjena stvar. Gledao sam addonove/ekstenzije, nema nista - nema cak ni addblock plus ili ovako nesto instalirano. Koristi firefox trenutno, koliko vidim i firefox i flash su najnovije verzije.

Volio bih ili nekako "stress testirat" ovo (da pokusam izazvat ponovo da se desi), a da ne traje satima, ako problem nije rijesen, ili ako znate jos neki razlog zasto bi to moglo nastat pa da pokusam vidjet jel postoji nesto kod njega sto se da isravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ti je do flasha i meni je isto tako bilo, nakon toga sam instaliro dodatak "You Tube HTML5 video" tako da sada sve gledam u HTML-u i nema nikakvih problema.

12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Pozdrav.

Zanima me dali netko zna nekakav besplatan program za 720 p recordanje igara na pc-u )poput call of duty ghosts) da ima barem oko 20 min recordanja?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

kako maknut usrane reklame koje se pojavaljaju povremeno(1 u 5 videa) znaci ne one na dnu videa nego se bas pokrene video reklama i moram cekat 5 sekundi da mogu stisnut skip ad...slusam mix 10 min i ponovo se pokrene i moram stiskat skip ad..

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 14:57 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

kako videu koji uploadam na youtube izmjenim pocetnu sliku..npr. prije nego pokrenem video da stoji odredeni dio videa ili slika neka odredena. ovako mi se cini da na random izbaci iz videao pocetnu ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:39 (Marko :D).

1 0 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

kako odrediti da video pocne u 480p kvaliteti, a ne u 360p?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
marxone kaže...

up

13 godina
marxone kaže...
marxone kaže...

up

Ako nemas profil za yt, napravi ga, ides na svoje ime, pa onda youtube settings, pa onda na playback, i tu imas nesto opcija o pustanju videa

11 godina
neaktivan
Wordy kaže...

Pozdrav.

Zanima me dali netko zna nekakav besplatan program za 720 p recordanje igara na pc-u )poput call of duty ghosts) da ima barem oko 20 min recordanja?

mirillis action

16 godina
Ismirko kaže...
Wordy kaže...

...Zanima me dali netko zna nekakav besplatan program za 720 p recordanje igara na pc-u )poput call of duty ghosts) da ima barem oko 20 min recordanja?

mirillis action

Mirillis Action je jako dobar program kojeg i sam koristim. Ali nije besplatan.

Besplatan je MSi Afterburner koji u sebi ima i mogućnost snimanja. A može se solidno podesiti. Jedino će ti trebati malo truda i isprobavanja dok ga ne skužiš.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
YouTube - tips & tricks

Poštovani imam sljedeći problem s youtubom na Mozilli dok tog problema nema na IE.

Jučer sam reinstalirao windowse (a do jučer mi je to normalno radilo-točnije bilo je toga) i na IE i na Mozilli.

Radi se o zadanom prikazu (na slici se vidi pokraj "tipke" za full screen) ili kinematografskom prikazu videa.

IE - YT

http://prntscr.com/3y9knz

Mozilla - YT

http://prntscr.com/3y9leb

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 12:11 (B4sic!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B4sic! kaže...

Poštovani imam sljedeći problem s youtubom na Mozilli dok tog problema nema na IE.

Jučer sam reinstalirao windowse (a do jučer mi je to normalno radilo-točnije bilo je toga) i na IE i na Mozilli.

Radi se o zadanom prikazu (na slici se vidi pokraj "tipke" za full screen) ili kinematografskom prikazu videa.

IE - YT

http://prntscr.com/3y9knz

Mozilla - YT

http://prntscr.com/3y9leb

Imaš aktiviran HTML5 i zato nemaš tog gumba.

16 godina
YouTube - tips & tricks

Malo prije ga aktivirao a prije toga isto jučer cijeli dan nisam imao..

A prije reinstalacije imao HTML5 aktivan i imao sam tu mogučnost.

btw. pojavilo se samo od sebe makar je HTML5 ostao aktiviran tako da problem riješen.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 14:01 (B4sic!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice