YouTube - tips & tricks izdvojena tema

poruka: 876
|
čitano: 542.922
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Zasto mi vecina videa ide u html5 playeru iako sam tamo iskljucio ono trial shit nešto , trzaju mi videi  u html5 za razliku od flash playera gdje nema problema , kako da prebacim to 

Semper Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Kako na Youtubu pogledati koji su videozapisi bili najpopularniji u proteklom mjesecu ili tjednu?

Na primjer:

ako je sad 02.11.2013. kako da vidim koji je video pogledan najviše u 10. mjesecu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: YouTube - tips & tricks
doral kaže...

Kako na Youtubu pogledati koji su videozapisi bili najpopularniji u proteklom mjesecu ili tjednu?

Na primjer:

ako je sad 02.11.2013. kako da vidim koji je video pogledan najviše u 10. mjesecu?

Way Back Machine - odaberi datum i snapshot.

13 godina
neaktivan
Deep kaže...

Zasto mi vecina videa ide u html5 playeru iako sam tamo iskljucio ono trial shit nešto , trzaju mi videi  u html5 za razliku od flash playera gdje nema problema , kako da prebacim to 

Bump. :S

Semper Fidelis
15 godina
neaktivan

Očisti kolačiće i cache preglednika i provjeri da ne pristupaš YT-u putem https-a.

13 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Očisti kolačiće i cache preglednika i provjeri da ne pristupaš YT-u putem https-a.

To mi se i desilo nakon što sam očistio kolačiće i sve ostalo 

Semper Fidelis
15 godina
neaktivan

Pokušaj ovako:

basicly in about:config, find and disable theese:

media.ogg.enabled, media.wave.enabled, media.webm.enabled

13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Zaboravio sam napomenuti da koristim Google Chrome

Semper Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
YouTube - tips & tricks

evo da i ovdje pitam, nekako mi se čini prikladnija tema...

snimio sam video novom sony kamerom 1080p50i i kada sam ga obradio preko cyberlink power direktora krajnji format je bio MKV 1080p 60 FPS i oko 3min/480MB

na kombu video ide glatko, ali kada sam ga upodao na YT frameovi su pali na 25FPS. malo neugodno za gledanje... kako da povisim frameove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

evo da i ovdje pitam, nekako mi se čini prikladnija tema...

snimio sam video novom sony kamerom 1080p50i i kada sam ga obradio preko cyberlink power direktora krajnji format je bio MKV 1080p 60 FPS i oko 3min/480MB

na kombu video ide glatko, ali kada sam ga upodao na YT frameovi su pali na 25FPS. malo neugodno za gledanje... kako da povisim frameove?

Sve što trebaš znati o postavkama videa za upload na YT - link.

13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Kakvo je ovo novo s*anje na youtube jbt,kako da odgovorim na komentare sad,sve su uz*ebali nešto , kad hocu da vidim na koji komentar je neko odgovorio otvara se novi tab ,isti video ,pa wtf 

Semper Fidelis
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
YouTube - tips & tricks

https://www.change.org/petitions/google-change-the-youtube-comment-section-back-to-its-original-form#share

Evo, potpisi peticiju da idioti vrate na staro. Ja mislim da trebas imati google+ za komentare, ali ja ga iz inata necu aktivirati. Ko ih yebe.

EDIT; sad gledam, ustvari ja imam google+ racun (nekak sam ga aktiviral na prevaru, mamu im ...) i opet ne mogu komentirati?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 19:08 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Ma evo skontao sam i ja da je tako ,hebem li im,meni kad god dodje ono da promijenim ime , i povezem ,samo kliknem X tako da nisam povezan , preglupo je a imaš 14 dana vremena da prekineš vezu sa g+ kasnije ne mzoes,tako da ako imas jos vremena,kliknes gore na ime , i onda postavke youtube-a , i tu prekineš vezu 

Semper Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

da li netko znao kako legalno da dodam muziku videu koji želim postaviti na YT.

Probala sam, ali neće...jednostavno mi javlja da je zaštićena i nudi mi neka svoje da stavim......{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

pitanje u vezi full screena
kad kliknem da mi youtube ide na full screen slika bude samo crna..googlao sam po netu i nasao ono da se na sliku klikne desna tipka pa settings pa iskljuci enable hardware acceleration..i onda proradi full screen,samo sto bude u malo losijoj kvaliteti.tj vide se pixeli...
probao sam apdejtat mozillu i adobe flash i nista nepomaze..zasto se pojavljuje taj crni ekran umjesto slike? jel se to moze ikako rijesiti? (inace probao sam i u google chrome..a tamo kad kliknem na full screen slika ostane mala a zacrni sve okolo)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

kad kliknem da mi youtube ide na full screen slika bude samo crna..googlao sam po netu i nasao ono da se na sliku klikne desna tipka pa settings pa iskljuci enable hardware acceleration..i onda proradi full screen,samo sto bude u malo losijoj kvaliteti.tj vide se pixeli...
probao sam apdejtat mozillu i adobe flash i nista nepomaze..zasto se pojavljuje taj crni ekran umjesto slike? jel se to moze ikako rijesiti? (inace probao sam i u google chrome..a tamo kad kliknem na full screen slika ostane mala a zacrni sve okolo)

To je i meni jedno vrijeme bilo na laptopu ,iskreno ne znam kako sam napravio ili mozda ni nisam napravio nikako,slabo koristim laptop

Semper Fidelis
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

meni je to bilo prije 2god..onda odjednom samo od sebe proradilo i sad opet neradi

0 0 hvala 0
16 godina
YouTube - tips & tricks

Dakle danas se pojavio jedan ogroman problem. Nakon što sam pokleko i odlučio povezati google plus i youtube moj stari kanal je sam od sebe bez upozorenja izbrisan. Znači izbrisali mi sve filmove, subove i sve vezano uz stari račun. Najgore od sve više ga niti ne vidim tamo u izboru kao što je to bilo prije.

Ima tko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Ako je račun stvarno izbrisan, nema povratka. Možeš kontaktirati YouTube-ov support.

0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Ako je račun stvarno izbrisan, nema povratka. Možeš kontaktirati YouTube-ov support.

Evo uspio sam. Sad nakon pola sata mi se u youtube settingsima pojavila opcija da trenutno diconnecta google plus iz youtube accounta koja prije nijebila i sve je opet vračeno.

Nikad više hebo ih google plus da ih hebo.

EDIT:navodno piše to negdje prije nego prihvatite, tako da treba sve čitati jer bi mogla biti kobna greška

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 20:23 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

https://www.change.org/petitions/google-change-the-youtube-comment-section-back-to-its-original-form#share

Evo, potpisi peticiju da idioti vrate na staro. Ja mislim da trebas imati google+ za komentare, ali ja ga iz inata necu aktivirati. Ko ih yebe.

EDIT; sad gledam, ustvari ja imam google+ racun (nekak sam ga aktiviral na prevaru, mamu im ...) i opet ne mogu komentirati?!

a kad tražiš nešto pola stvari nema na popisu, piše ovo  

Neki su rezultati uklonjeni jer je omogućen Siguran način rada. ?!?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 20:26 (Realista).
11 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

koji je najjednostavniji program ili servis sa kovertanje yt videa u mp3-ce? 

do sada sam koristio CC converter koji je super služio, al zadnja 2 tjedna ima problema pa je servis skoro neupotrebljiv.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stickman1 kaže...

koji je najjednostavniji program ili servis sa kovertanje yt videa u mp3-ce? 

do sada sam koristio CC converter koji je super služio, al zadnja 2 tjedna ima problema pa je servis skoro neupotrebljiv.

Ja koristim ovu stranicu več godinu dana i super mi je, jako se brzo konverta i bude iste kvalitete kao i sa jubitoa

http://www.video2mp3.de/

Majke mi
14 godina
YouTube - tips & tricks
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
YouTube - tips & tricks

Da li ima gdje opcija kod skidanja za odabir kvalitete recimo da skinem neki video u hd-u i da li ima neki mozzilin dodatak za jednostavnije skidanje ili se uglavnom ide na stranice sa prve poruke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deep kaže...
Mortiis kaže...

To je i meni jedno vrijeme bilo na laptopu ,iskreno ne znam kako sam napravio ili mozda ni nisam napravio nikako,slabo koristim laptop

To se događa zbog FlashPlayera koji YouTube koristi za produciranje videa. Svako malo kada izađe nova inačica se pojavljuju slični problemi. Ako koristite Chrome, upišite chrome://plugins i tamo ako imate 2 Adobe Flash Playera onda probajte sa onim drugim, kod mene je to manje-više riješavalo problem.

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
17 godina
kaw_liga kaže...

Da li ima gdje opcija kod skidanja za odabir kvalitete recimo da skinem neki video u hd-u i da li ima neki mozzilin dodatak za jednostavnije skidanje ili se uglavnom ide na stranice sa prve poruke

Freemake Videe Downloader - nakon instalacije se integrira u browser i dovoljan je jedan klik da ti skine video u nekoliko ponuđenih rezolucija/kvaliteta, da ga konverta u mp3 ili za mobitele. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
YouTube - tips & tricks

Zanima me jeli idalje ova metoda radi za rijesiti se copyright problema.

Ubi bene, ibi patria.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

ovako,napravio sam gmailmail account prije nekoliko godina i tada sam lagao na datumu rođenja jer nisam bio punoljetan....problem je sta sam sada bez razmišljanaj na tom accountu napravio youtube account i sad me brine hoću li imat 

nekih problema oko toga u slučaju da mi kanal naraste ili da izdam zahtjev za partnership i slično...hvala u naprijed {#}

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

freemake video converter je super samo sto meni nece skinuti cijeli kanal od 200+ video uvijek pise fail to obtain.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice