Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.242
|
čitano: 457.022
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Youtube premium

Imao svoju karticu u google accountu za youtube gdje se lova skidala u turskim lirama.

Dobijem email u 12. mjesecu da ce mi se account ukinut ako ne ubacim turski nacin placanja.

Napravio ininal, dodao ininal karticu kao backup, prije 3 dana youtube skine lovu za predplatu sa moje obicne kartice kao i do sada :)

Samo peglaju bezveze.

ccna, ccda, ccnp, ccdp, ccie written, eci peci pec ti si mali zec, a ja mala vjeverica, eci peci pec
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Youtube premium
nije bzvze, meni su ukinuli sa turskog....sad sam na poljskom doduše, jer neda mi se drkat sa ininalom i prebacivat svaki mj pare
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina
homer32 kaže...
GSP kaže...

nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru

probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati

Doslovno je napisano par postova prije tvog da se prvo logiraš u svoj Netflix račun pa tek onda uključiš VPN i refreshaš stranicu...

Ovo govorim za Nigeriju, a Egipat i Pakistan ne moraš ni pokušavati jer ne prihvaćaju naše kartice.

Potvrda za ovo, jučer mi istekao, danas se ulogirao, i na stranici za plaćanje upalio Urban VPN na Nigeriju, dobio njihove cijene, spojio Zaba tekući i radi sve tip top (Zaba žiro mi je npr odbilo).

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
8 godina
Hacker002 kaže...
homer32 kaže...
GSP kaže...

nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru

probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati

Doslovno je napisano par postova prije tvog da se prvo logiraš u svoj Netflix račun pa tek onda uključiš VPN i refreshaš stranicu...

Ovo govorim za Nigeriju, a Egipat i Pakistan ne moraš ni pokušavati jer ne prihvaćaju naše kartice.

Potvrda za ovo, jučer mi istekao, danas se ulogirao, i na stranici za plaćanje upalio Urban VPN na Nigeriju, dobio njihove cijene, spojio Zaba tekući i radi sve tip top (Zaba žiro mi je npr odbilo).

Najs, ali npr ja nikad, ali baš nikad nigdje ne plaćam tekućim gdje imam lovu, već sve plaćam ili žirom ili revolutom.

Better safe then sorry.

16 godina

Nikoga nije briga za tvoju imaginarnu paranoju, kao niti što ti i kako radiš.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
8 godina
Hacker002 kaže...

Nikoga nije briga za tvoju imaginarnu paranoju, kao niti što ti i kako radiš.

Prepričao bih ti par zanimljivih priča, ali ne želim gubiti vrijeme kad si tako pametan, a uostalom s time se bavim i svašta čujem što su sve točne i provjerene informacije. Samo sam iznio svoj stav. Živio!

EDIT:

ako još uvijek koriste P2P baš je siguran

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2025 10:40 (BoomerCRO).
6 godina
Youtube premium

Pridruzio sam se jucer poljskim studentima, proslo je bez frke.

0 0 hvala 0
5 godina
Koje bi bile razlike pravog premiuma i tweakanih aplikacija kao npr revanced?
Jedino sto mi pada na pamet je televizija na kojoj je tesko skinit takve aplikacije, a mislim da je nemoguce ako nije android tv

Ja sam se malo tra sa netflixom da ga uzmem jeftinije jer tu nema zaobilaska, ali s yt mi se nije dalo tlacit jer uglavnom sve imam i sa ovim
jk
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
jaxy1108 kaže...
Koje bi bile razlike pravog premiuma i tweakanih aplikacija kao npr revanced?
Jedino sto mi pada na pamet je televizija na kojoj je tesko skinit takve aplikacije, a mislim da je nemoguce ako nije android tv

Ja sam se malo tra sa netflixom da ga uzmem jeftinije jer tu nema zaobilaska, ali s yt mi se nije dalo tlacit jer uglavnom sve imam i sa ovim

Super za tebe...

Meni se neda zezati sa twikanim aplikacijama pa placam YT premium 2,16 EUR po danasnjem kursu....

Prije bih otkazao netflix nego YT a i netflix placam 4,5 eur.... Kodi je zakon.....

14 godina
Na android telkama ne rade te tweakane aplikacije, odnosno, nisam uspio pronaći način za to. Sideloadom ne prolazi ko na telefonima.
To mi je jedini razlog plaćanja premiuma jer mi je na mobu vanced/revanced bio još bolji pošto preskače i reklame samih kreatora. Uh, kako je to dobra funkcija.
9 godina
Za android tv pronadjite smart tube next :)

0 0 hvala 0
14 godina
Bencho2211 kaže...
Za android tv pronadjite smart tube next :)

Ali taj app izgleda ko da nema veze s youtube ui-em. Takvih ima nekoliko ali nije to to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice