Sori ak je bilo!
Zanimaju me vaša iskustva, da li su premium USENET serveri bolji od torrentanja? Ne pitam radi sigurnosti (srećom kod nas kazne još nisu došle), nego radi pronalaska ne toliko popularnih tv serija, starijih igara i ostalog.
Hvala.
Sori ak je bilo!
Zanimaju me vaša iskustva, da li su premium USENET serveri bolji od torrentanja? Ne pitam radi sigurnosti (srećom kod nas kazne još nisu došle), nego radi pronalaska ne toliko popularnih tv serija, starijih igara i ostalog.
Hvala.
Sori ak je bilo!
Hvala.
Osobno iskustvo, privatni torenti su bolji sto se tice lakog nalazenja i rariteta, a usenet je bolji sto se tice jednostavnosti jer nemoras nikakve ratie odrzavat, pratit da ne napravis ovu ili onu gresku i slicne gluposti privat communitija. Usnet dosta truju s fake stvarima, a ove neke grupe su goleme da samo headera ima u gigabajtima. Eventualno da se bas tome posvetit pa pratit one nzb releasove pod fake imenima, al to mi se onda svede na isti napor kao i privatni trakeri pa osobno ne trazim. Usenet koristim kad nesto moram skinut al da ne moram provest 2 sata trazeci to isto.