Problem Internet

poruka: 22
|
čitano: 3.579
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem Internet

Zamolila bi vas za pomoć ako ikako možete...

Prije par dana počeo mi se javljat problem sa internetom, upalila bi dsl uređaj, pregledavala bi stranice(sa malo usporenom vezom) i nakon pet minuta više nisam mogla ući niti na jednu stranicu... Ugasila sam uređaj, upalila ga i opet ista stvar... Išla sam na repair veze ali opet ništa... Mislila sam da je stvar u Mozzili, ali nije, ista stvar je i kod drugih preglednika... Odlučila sam kontaktirat T-com koji mi pruža max-adsl uslugu, ali nakon svih pokušaja, zaključak je da je stvar u mom kompjuteru... Čak sam se i vratila na dial-up vezu, ali ista stvar se ponavlja i kod dial-upa... U bezizlaznoj sam situaciji, ne znam što da radim... Problem je u mom kompjuteru, a ne znam na koji način i da li sam ga ja prouzročila?? Nisam baš neki kompjuter genije, ali nikad do sad još nisam uspjela nešto zeznut na kompjuteru... HELP!!!!

Unaprijed zahvalna na svakoj pomoći...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem Internet

kakav imaš komp

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfv hd4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem Internet
Anchica kaže...

Prije par dana počeo mi se javljat problem sa internetom, upalila bi dsl uređaj, pregledavala bi stranice(sa malo usporenom vezom) i nakon pet minuta više nisam mogla ući niti na jednu stranicu... Ugasila sam uređaj, upalila ga i opet ista stvar... Išla sam na repair veze ali opet ništa... Mislila sam da je stvar u Mozzili, ali nije, ista stvar je i kod drugih preglednika... Odlučila sam kontaktirat T-com koji mi pruža max-adsl uslugu, ali nakon svih pokušaja, zaključak je da je stvar u mom kompjuteru... Čak sam se i vratila na dial-up vezu, ali ista stvar se ponavlja i kod dial-upa... U bezizlaznoj sam situaciji, ne znam što da radim... Problem je u mom kompjuteru, a ne znam na koji način i da li sam ga ja prouzročila?? Nisam baš neki kompjuter genije, ali nikad do sad još nisam uspjela nešto zeznut na kompjuteru... HELP!!!!

Skeniraj comp nekim antivirusom... ja bi preporučio ESET Smart security nije besplatan ali zato je odličan možeš skinuti trial verziju 30dana uptrebe što ti je i više nego dovoljno da se riješiš eventualih virusa ako ih ima...

http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 18:08 (Bellatrix).
16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...
Anchica kaže...

Skeniraj comp nekim antivirusom... ja bi preporučio ESET Smart security nije besplatan ali zato je odličan možeš skinuti trial verziju 30dana uptrebe što ti je i više nego dovoljno da se riješiš eventualih virusa ako ih ima...

http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

Ili obriši windows pa ga ponovo instaliraj.
17 godina
neaktivan
Problem Internet

Probaj ugasiti firewall ako imas odredeni program za njega. Meni je tako ESET smart security zblesirao net. Kad sam ga ugasio sve je radilo najnormalnije te sam presao na drugu altenativu sto se tice antivirusa te je sad sve u redu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon skeniranja ,čiščenja i defragmentiranja ,probaj vidjeti koji progarmi su u zoni
prolaska kroz tvoj vatrozid,ako nije explorer stavi ga i slično za svaki preglednik.
I eto malo više podataka probaj dati i da li si neki program instalirala pa ti se to počelo
dešavati?Da li imaš najnovije drivere ,updat-ove ?Koji winsi?

Private
16 godina
neaktivan
Problem Internet

Hvala na pomoći...

Pokušala sam instalirati ESET, ali mi je onda komp totalno poludio pa sam napravila system restore... internet je proradio i sve je bilo super (jučer), ali danas mi se kompjuter nenormalno usporio... ne znam što mu je?!? Pretpostavljam da i najbolje bilo deinstalirat windowse i ponovno instalirat... Kao što sam rekla, ja se u kompjutere ne kužim pa me zanima da li se kod deinstaliranja windowsa mogu sačuvati svi moji podaci, fajlovi itd? Ja to nikad nisam radila sama, imam jednog poznanika koji mi to radi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napravi back-up podataka i onda idi na reinstal to bi bilo najpametnije.

Private
17 godina
neaktivan
Problem Internet

Najbolje si na cd ili dvd snimi ono što ti je važno (filmovi, pjesme, neki bitni dokumenti) pa ond neka ti taj poznanik formatira disk, stavi nove windowse i neće biti problema.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anchica kaže...

Hvala na pomoći...

Pokušala sam instalirati ESET, ali mi je onda komp totalno poludio pa sam napravila system restore... internet je proradio i sve je bilo super (jučer), ali danas mi se kompjuter nenormalno usporio... ne znam što mu je?!? Pretpostavljam da i najbolje bilo deinstalirat windowse i ponovno instalirat... Kao što sam rekla, ja se u kompjutere ne kužim pa me zanima da li se kod deinstaliranja windowsa mogu sačuvati svi moji podaci, fajlovi itd? Ja to nikad nisam radila sama, imam jednog poznanika koji mi to radi...

..ili jednostavno prebaci sve podatke sa C: na D: disk,ako su winsi na C:....ili obratno......i pri reinstalaciji jednostavno formatiras samo particiju C: na kojoj su ti ostali samo winsi...ne gubis nista sa D: diska
Made in: Neverland
17 godina
neaktivan

ja mislim da bi tvoj prijatelj trebao doći, skinut neki antivirus koji nije nod32 (avira npr.), možda provjerit cijeli sustav u safe mode-u... vjerojatno ti bu znal reći dal je neki fizički kvar ili je možda stvar u memoriji, tko zna... al nije odma reinstaliranje windowsa rješenje... nek on dođe, prošvrlja malo po kompu, sad je vikend pa valjda ima vremena

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
15 godina
Problem Internet

Prijatelj mi ima problem s ethernet kabelom, Windowsi ne prepoznaju konekciju između rutera i kompa, iza na kompu ne gore lampice za ethernet kabel!

Šta da radimo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 20:33 (Milan AS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem Internet
Milan AS kaže...

Prijatelj mi ima problem s ethernet kabelom, Windowsi ne prepoznaju konekciju između rutera i kompa, iza na kompu ne gore lampice za ethernet kabel!

Šta da radimo?

ili problem u driverima ili problem u samoj maticnoj... moze biti bios, fizicko ostecenje maticne, ali onda kompjuter bas i ne bi radio..

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
Problem Internet

Problem je nastao jer je nestalo struje i od tada neće da radi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem Internet

koja je maticna u pitanju? ako ima garanciju, trk u servis.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Problem Internet

Neznam sada, morao bi otići do njega pa da vidim a garancija je davno istekla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Milan AS kaže...

Šta da radimo?

Link (ne gore lampice) neće raditi i ako je router neispravan.

Router fizički odspoji iz napajanja (adapter) pa nakon 15-20 sec ponovo spoji.

Možeš probati i spojiti mrežni kabel na drugi mrežni port na routeru.

13 godina
neaktivan
Problem Internet

najprije pozdravljam sve
ovak.. imam problem s spajanjem na internet... pokušala sam promjenit sigurnosni ključ,... i od tada se ne mogu više preko wierlesa spojit na ineternet.. s koristim windows 7.. ako vam to ista znači..

0 0 hvala 0
15 godina
Ma sve je isprobano, čak sam i sustav vraćao ali bezuspješno.
14 godina
neaktivan
Problem Internet
Ovako ako ti je komp spojen bežićno na modem, kljuć mijenjaš na t-comovim stranicama, a dalje treba u safe mod width network otići i napraviti scan sa nekim online antivirusnim scanerom, npr. Bitdefender online scaner ili Kaspersky ili panda.
Probaj taj naćin. Ako je komp spojen žićano onda nisi mogla mijenjat sigurnosni key.

Pozzz!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Milan AS kaže...
Ma sve je isprobano, čak sam i sustav vraćao ali bezuspješno.

Prvo, otvori PC, izvadi bateriju i nakon 10-tak sek vrati je nazad. Time će se učitati default postavke i probaj ponovno ispitati internu mrežnu.

Ako ne ide, onda ti je jedino rješenje da nabaviš externu mrežnu karticu i ubaciš je u PC, u BIOSU isključiš onu na ploči, i tako možeš provjeriti da li je do mrežne ili rutera.

Sažetak prošlih izbora: kopanja ista, a svinje zamijenjene...
15 godina
Problem Internet

Dali bi rješio problem wierless usb stick?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice