Problem sa browser-om

poruka: 21
|
čitano: 1.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa browser-om

Imam problem sa otvaranjem Mozilla Firefox-a i internet explorera nakon uspostavljene konekcije na internet, nema nikakvih poruka da nesto nije u redu nego jednostavno se nece otvoriti. U cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa browser-om

U cemu je problem, imao sam ga vec jednom, ali sam skroz zaboravio u cemu je kvaka... ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 12:57 (Batista).

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa browser-om

Probaj System Restore u vise slucajeva pomogne. :)

0 0 hvala 1
17 godina
RE: Problem sa browser-om
Softwer kaže...

Probaj System Restore u vise slucajeva pomogne. :)

Svjezi winsi...

17 godina
Problem sa browser-om

BUMP !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imaš li instaliran neki ad blocker ili image blocker? Jedino mi to pada na pamet po viđenome...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Problem sa browser-om

Nista od toga...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Long shot, ali jesi li pokušao obrisati firefox i sve moguće tragove u registryju i slično pa ponovno instalirati.

Koliko vidim, ne prikazuje ti nikakve slike već taj [AD], ne sjećam se da sam vidio nešto takvo do sada...
17 godina

Ma otkako sam stavio nove winse je tako. Znam da sam imao vec taj problem i da sam ga rijesio, ali da sam Bogu brat - ne mogu se sjetit kako...

17 godina
neaktivan

A u drugim browserima?

Na žalost nemam pojma, nikad to nisam vidio. U svakom slučaju ako je i u drugim browserima tako onda je vjerojatno nešto do sistema, ako je samo u FF onda je do browsera. LOL Jesam Sherlock jelda? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:30 (Danny_HR).
17 godina

U svim je browserima tako... Mislim da sam nesto mjenjao postavke u flash playeru no vec sam svasta probao i nista...

17 godina
Problem sa browser-om

BUMP ! Plač

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problem sa browser-om

da nije neka gamad?

0 0 hvala 0
17 godina

Ma od svjezih winsa je vec tak.

15 godina
protjeran
Problem sa browser-om

neznam onda, provijeri servise

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Batista kaže...

U cemu je problem, imao sam ga vec jednom, ali sam skroz zaboravio u cemu je kvaka... ?

Brobaj malo pretražiti po postavkama u Firefoxu pa da nisi nešto iskljućio to mi jedino pada na pamet

17 godina
Daniman123 kaže...
Batista kaže...

Brobaj malo pretražiti po postavkama u Firefoxu pa da nisi nešto iskljućio to mi jedino pada na pamet

Ddd, smijem se sam sebi... Neka vam bude ovo svima skola, pogotovo meni... Uz sve silne knjige koje sam procitao o mrezama, internetu, protokolima, security-u i sl... - meni nije pao na pamet firewall !!! Problem je u firewallu (Outpost), trebalo je samo promjenit postavku o adverstiments (AD) na allow i to je to... Idem vam svima poklikat hvala, pogotovo tebi Daniman jer si me podsjetio s tim postavkama...

15 godina
protjeran
Batista kaže...
Daniman123 kaže...
Batista kaže...

Ddd, smijem se sam sebi... Neka vam bude ovo svima skola, pogotovo meni... Uz sve silne knjige koje sam procitao o mrezama, internetu, protokolima, security-u i sl... - meni nije pao na pamet firewall !!! Problem je u firewallu (Outpost), trebalo je samo promjenit postavku o adverstiments (AD) na allow i to je to... Idem vam svima poklikat hvala, pogotovo tebi Daniman jer si me podsjetio s tim postavkama...

I mislo sam da to ima veze sa vatrozidom al sam mislio da si provjerio! Nema na ćemu Cool

17 godina
neaktivan
Problem sa browser-om

Hm, zašto ti posvugdi uopće piše ovo [AD]? Ja toga nemam? Jel imaš instaliranu javu?

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Hm, zašto ti posvugdi uopće piše ovo [AD]? Ja toga nemam? Jel imaš instaliranu javu?

Ajde procitaj sve pa zakljuci sam... Badava meni instalirano sve sile kada meni to firewall blokira. Da, imam i imao sam instaliranu javu...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
1domagoj1 kaže...

Ajde procitaj sve pa zakljuci sam... Badava meni instalirano sve sile kada meni to firewall blokira. Da, imam i imao sam instaliranu javu...

Hehe, sry, dok mi je tema bila otvorena zadnji post koji mi je bio prikazan bio je Danimanov o postavkama u FF-u. Tak da nisam skužio da si riješio problem. Namigiva

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 21:09 (1domagoj1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice