Pitanje o rapid shareu!

poruka: 34
|
čitano: 10.000
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje o rapid shareu!

imam adsl preko LAN,znači stalno je spojen komp na net.e sad kad ja isključim LAN i ponovo ga spojim,nedobijem novu IP adresu,nego tream baš isključit modem iz struje...neko mi je pričo šta treama da neiskapčam modem,al sam zaboravio.pomoć?Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje o rapid shareu!

zanima me kako ovi klosaru sa rapid share racunaju premium account tj.ako uplatim sad 15.05 dali ce mi racunati citav mesec 15.06 ili samo do pocetka 6-meseca 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje o rapid shareu!

...imam pitanje trebam pomoc hitno...hvala...postao sam uploader na treggyu i sad sam ispunio sve za torrent upload na treggyu i stisnem ok...i sta sad pise your torrent is uploadin now..i kak cu ja znat kad ce s uploadat do kraja???jel trebam nes na utorrentu napravit...hvala..EDIT: tek sad skuzio ovo je za rapid share a ja pricam o rapid treggyu

nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 23:41 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje o rapid shareu!
psihoroba kaže...

zanima me kako ovi klosaru sa rapid share racunaju premium account tj.ako uplatim sad 15.05 dali ce mi racunati citav mesec 15.06 ili samo do pocetka 6-meseca 

30 dana od uplate.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice