PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.437
|
čitano: 912.428
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Ako su ti poslali "Partial Refund " za postarinu onda ne salji,bar ja nebi jer to znaci da su ti oni refundali i to je to..

Nek ti posalju ovak z postarinu bez refunda
Potpis
9 godina
odjavljen

3-4 dana se ceka da ti legne na karticu a na paypalu vidis odmah refund.

16 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru. Sad znam što napraviti. Očito se prave glupi.
9 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Hvala na odgovoru. Sad znam što napraviti. Očito se prave glupi.

Samo kod ljudi koji ne znaju svoja prava. Kod paypala je rok 6 mjeseci za otvaranje case-a...

8 godina
neaktivan
PayPal - pitanja i odgovori

Jedno pitanje,

da li mogu povezati svoj tekući račun (u PBZ banci) sa Paypal računom. Ako da, kako onda izgleda verifikacija računa? I trebam li još išta znati ...

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odgovor na tvoje pitanje se vidi kada unutar svog paypal accounta klikneš na opciju "Link a bank account"

8 godina
neaktivan

Kad kliknem na tu opciju otvori mi novi prozor sa "Add your US bank account" ...

nije mi jasno ...

16 godina
neaktivan

Logika kaže, ako nemaš drugu opciju od ponuđene onda ne možeš napraviti to što si htio!

Dakle, samo možeš dodati broj računa kojeg imaš otvorenog u nekoj američkoj banci. Je li PBZ američka banka? - Nije....

8 godina
neaktivan

Budući da sam dobio potvrdnu informaciju na svoje pitanje na nekom drugom mjestu, zanimalo me samo drugo mišljenje. Logika mi nalaže da ne znaš odgovor na ono što sam upitao, svejedno ti hvala.

Ako netko drugi može i zna, molio bih da ponudi informaciju.

edit; možda sam krivo postavio pitanje, pa se unaprijed ispričavam. Evo malo jasnije:

da li mogu ovu [ http://www.pbzcard.hr/hr/izdavanje-kartica/visa/inspire---grupna-kartica-pbz-tekuceg-racuna ] karticu povezaati sa paypal računom da bih kupovao?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 15:04 (Uno66).
15 godina
odjavljen

PBZ tekući ima 100% funkcionalnost sa paypalom. Kupovanje i primanje para rade.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Hvala ti puno!! =)

9 godina
neaktivan

Zna netko na kojim sve webshopovima (inozemnim) mogu placati paypalom?

Znam samo za gearbest i ebay pa bih htio jos neke pogledat.

moze i pp

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Na velikoj vecini. A lako ti je provjeriti. NA svakom pise.

14 godina
neaktivan

Prilikom otvaranja Paypal racuna greskom sam otvorio Biznis racun.Kako sada da to promenim u privatan ili kako se vec kaze i da li nesto smeta sto je Biznis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uno66 kaže...

Budući da sam dobio potvrdnu informaciju na svoje pitanje na nekom drugom mjestu, zanimalo me samo drugo mišljenje. Logika mi nalaže da ne znaš odgovor na ono što sam upitao, svejedno ti hvala.

Ako netko drugi može i zna, molio bih da ponudi informaciju.

edit; možda sam krivo postavio pitanje, pa se unaprijed ispričavam. Evo malo jasnije:

da li mogu ovu [ http://www.pbzcard.hr/hr/izdavanje-kartica/visa/inspire---grupna-kartica-pbz-tekuceg-racuna ] karticu povezaati sa paypal računom da bih kupovao?

Definitivno si postavio krivo pitanje, i sukladno pitanju dobio si i odgovor. Dakle, tekući račun ne možeš povezati na paypal, to mogu samo "uzvišena sila - amerikanci".

Svi ostali mogu samo dodati/povezati kartice...

Što se tiče plaćanja po webshopovima, to ne ovisi o paypalu nego o vlasniku tog shopa. A danas gotovo svi prihvaćaju paypal tako da budi bez brige.

16 godina
neaktivan
Casper86 kaže...

Prilikom otvaranja Paypal racuna greskom sam otvorio Biznis racun.Kako sada da to promenim u privatan ili kako se vec kaze i da li nesto smeta sto je Biznis?

Prije nekoliko godina sam imao business account pa sam ga vraćao na personal, i ako se dobro sijećam nije postojala opcija da se to odradi nekim automatizmom.

Potrebno je njih kontaktirati da to ručno odrade, je li se nešto mjenjalo po ovom pitanju, ne znam...

9 godina
odjavljen

Nemas ni potrebe. Nista ti ne mijenja na stvari samo moras pripaziti jer ti prilikom pravljenja buisnis accounta trazi naziv "firme" pa mi je prvi put roba dosla na tu firmu koja naravno ne postoji i postar nikad cuo;) Uglavnom sreca je da me znaju u posti pa sam im dao broj posiljke pokazao nariudzbu i paypal i rekao sta je unutra pa su mi dali robu a poslije sam to promijenio naziv firme u svoje ime pa mi i daljedolazi na firmu ali se zove kao ja pa nije bitno ;)

12 godina

Jel se moze kako prebaciti paypal balance na karticu ili bar potrositi balance na steamu/originu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matecro007 kaže...

Jel se moze kako prebaciti paypal balance na karticu ili bar potrositi balance na steamu/originu?

Da, kad ideš kupovat, samo kupuj na Steamu ili gdje želiš na način tako da su prikazani USD ili koju već valutu imaš na Paypalu. (moraju bit iste).

Onda će ti skinut s balancea.

12 godina
Mitch kaže...
matecro007 kaže...

Da, kad ideš kupovat, samo kupuj na Steamu ili gdje želiš na način tako da su prikazani USD ili koju već valutu imaš na Paypalu. (moraju bit iste).

Onda će ti skinut s balancea.

Jesam, i opet mi ne zeli. Stavio sam na paypalu da mi je euro kao na steamu. Imam aktiviranu karticu i nesto para na njoj. Kad idem na payment method , samo mogu izabrat visa, nemam opciju kao balance. Jel bi to trebao imati?

Error poruka: Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. Please select a different payment method or update your funding source with PayPal and try again.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 22:40 (matecro007).
8 godina
neaktivan
Jznam da cete me sad napasti jer imam glupa pitanja, al isam se pogubila u svim ovim postovima, pa ako bi netko bio toliko ljubazan da mi ipak konkretno odgovori na moja glupa pitanj bila bih mu stvarno zahvalna;
ovak,decko ima na svoje ime pay pal i uplatio mu lik novce gore, pa smo dodali moji visu i "povukli" (valjda) novce na nju.. e sad pitanja :)
1. s obzirom
da racun glasi na njegovo ime a kartica na moje, dal ce bit nekih problema?
2.nisam skuzila onaj dio sa tim da moras imat neka sredstva na racunu da bi mogao primat uplate? jesam dobro skuzila, nisam? jer je moj tekuci u minusu
3. kod upisivanja vise trazi samo broj kartice, ne i nas IBAN, pa je i upisan samo broj kartice, a ne ubit broj racuna! oce onda ti novci sjesti meni na racun s obzirom na sve to??
jer kad smo radili "povlacenje" pisalo je da je povlacenje uspjesno provedeno, a ja na tekucem racunu jos nemam nista... proslo je nekih tjedan dana
hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedan brzinjski... jel ovo ispravna mail kontakt "sluzba" ?

E-Mail: kundenbetreuung@paypal.com

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,napravio sam PayPal profil prije mjesec  dana i poceo prodavati neke stvari na McMarketu (ko je cuo cuo,ko nije,skroz ne bitno).Javljal mi se juce lik kaze ne moze poslati novac,ja mislio do njega,kad ono tog dana javalja se jos jedan.Izbacuje im neki error,vjerovatno problem do mene.Imam verifikovanu VISU,verifikovanu email adresu.Jel se kome desavalo ovo i kako da rijesim. HITNO Bice nagrada onome ko rijesi,novcana naravno ;)

Evo Errora Evo Errora

0 0 hvala 0
14 godina

Ima li itko iskustva s refudanjem itema preko paypala makar na stranici di je item kupljen piše da je non refundable?

Konkretno kupio sam karte za vlak(trenitalia) za 40€ ali mi je nešto iskrsnulo i neću tada bit u italiji... Karte sam kupio jučer.

Ima li neki rizik ako prijavim tu transakciju kao sumnjivu kao da ju nisam ja obavio?

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

ja imam iskustva sa refundanjem preko g2a.com i preko ebaya

ja bih rađe otišao na soluciju da sam dobio ali da '' ne valja '' ( received but.... )

ali eto napravi kako ti misliš da je najboje, sa kartama nema iskustva

jer ako oni odgovore paypalu da dok si kupovao si privatio da nema refunda, mislim da ti nece refundat

a sto ce tice toga da oznacis kao da nisi ti obavio transakciju to ne znam... i nikad osobno to ne bih radio 

ali niti ne znam kako to funkcionira ni kakve su posljedice

9 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

Ima li itko iskustva s refudanjem itema preko paypala makar na stranici di je item kupljen piše da je non refundable?

Konkretno kupio sam karte za vlak(trenitalia) za 40€ ali mi je nešto iskrsnulo i neću tada bit u italiji... Karte sam kupio jučer.

Ima li neki rizik ako prijavim tu transakciju kao sumnjivu kao da ju nisam ja obavio?

Kako to mislis dokazati? 99% da neces dobiti refund a uostalom ti i nemas pravo na refund. Obrati se onima gdje si kupio kartu pa pokusaj sa njima  izgladiti....

8 godina
neaktivan

Treba mi vaša pomoć drugari!

Nedavno sam otvorio nalog na paypal zbog mojih mušterije jer primam novac iz USA najčešće većinom to obavljamo preko westerna ali sada jedna mušterija inistira da uradimo preko paypal!

pošto ja moram poslati robu u srijedu da li je moguće da ja odmah podignem novac nakon njegove uplate to bi trebalo biti sutra  i da l iima opcija da on nemože povući svoj novac jer ne želim da budem prevaren sa njegove strane da pošaljem robu a on da napiše da nešto nije ok i povuče novac!

0 0 hvala 0
13 godina
soma8 kaže...

Treba mi vaša pomoć drugari!

Nedavno sam otvorio nalog na paypal zbog mojih mušterije jer primam novac iz USA najčešće većinom to obavljamo preko westerna ali sada jedna mušterija inistira da uradimo preko paypal!

pošto ja moram poslati robu u srijedu da li je moguće da ja odmah podignem novac nakon njegove uplate to bi trebalo biti sutra  i da l iima opcija da on nemože povući svoj novac jer ne želim da budem prevaren sa njegove strane da pošaljem robu a on da napiše da nešto nije ok i povuče novac!

Mislim da ne postoji opcija da se ne može vratiti novac. Uz jako dobar razlog i odobrenje PayPala, on može dobiti novac natrag.

Poslikaj paket, slanje paketa, sačuvaj sve što dobiješ od pošte, da možeš dokazati da je poslano.

Da podigneš novac prvo trebaš platiti, i onda čekaš nekoliko dana.

Ovo nije iz mojeg iskustva, nego samo pročitano na ovoj temi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan

Prijatelj mi je primio uplatu od 50€ na paypal koji je povezan sa bankovnim računom. Zar ne bi uplata nebi trebala automatski biti proslijeđena na bankovni račun? Kada sada želi povući novce na bankovni kaže mi da mu je provizija 30kn. Malo previše provizije za običnih 50€ 

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Jolckan kaže...

Prijatelj mi je primio uplatu od 50€ na paypal koji je povezan sa bankovnim računom. Zar ne bi uplata nebi trebala automatski biti proslijeđena na bankovni račun? Kada sada želi povući novce na bankovni kaže mi da mu je provizija 30kn. Malo previše provizije za običnih 50€ 

provizija je uvijek 30 kn dok povlacis pare na racun.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice